Nokia windows phones

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Včasih pride koda z zamikom nekaj minut. Ms pač...

Ni kode od nikoder. Če jo želim prejeti preko SMS mi napiše, naj vpišem zadnje 4 številke iz svoje tel številke vključno s številko 72. To razumem, kot da je potrebno vtipkati 6 številk, vendar jih sprejme samo 4.
bonk.gif

Ta vpis za zadnje 4 cifre je samo preverjanje, če si to res ti. Kaj točno pa je s št. 72 pa ne vem.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Gledaš pravi mail?
evil.gif
Poglej še v junk/spam folder za ziher.

Si ti vpisoval svojo telefonsko v ms račun ali jo je avtomatsko pobralo iz telefona med uporabo? Potem ni variante, da bi se sms potrditev pošiljala na napačno telefonsko. Lahko pa da je samo kaj narobe s strežniki pri Ms, zato jim mogoče tudi win store štrajka. Nisi edini, kateremu se to dogaja, škoda edino, da si tako hitro naredi hard rest. Jaz bi počalal dan ali dva in prevero če že gre prenašat appse.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.664
113
Gledam mailbox od Outlook.com. Vpisan sem v MS račun, kode pa ne dobim. Zaradi tega mi ne naloži varnostne kopije na telefon, ki sem jo naredil malce pred hard resetom. Vedel sem, da se bom zajebal s tem resetom, a mi firbec ni dal miru. Vedno se nategnem in me pamet še ni srečala. Jebem sam sebi vse po spisku.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
hm cudno, sem probal na svoji 640 in Store dela, tudi update/download.
Ocitno imas problem z accountom, ker MS hoce preverbo tvojega accounta (neki varnosti vidik), ti tega nisi opazil prej in sele zdaj ko si resetiral ves da tvoj MS account ni v redu. Preveri mail na svojem MS outlook/hotmail accountu, ce si dobil mail. Preveri se svoj backup email racun.
Da ves v naprej, ce tvoj racun ni preverjen, takrat ko to zahteva MS imas lahko velike problem v dostop svojega racuna. Tako sem se jaz pingpongal z MS supportom, ker nisem mogel registrirati se otroskega outlooka accounta. Cela jeba
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
kateri MS racun uporabljas? Outlook.com, Hotmail.com ali Live.com
Tukaj pogledas. V teh settingih ti je MS zahteval se sekundarni email za take primere, ko je treba dobiti security kodo.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.664
113
Na računalniku se lahko brez problema prijavim v MS, vendar mi tudi tam ne pošlje varnostne kode. Ni mi jasno kako to, da se lahko s prijavim v MS račun, pa me jebe s to kodo in mi jo ne pošlje.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.664
113
Sedaj sem vpisal tel. številko službenega telefona in tam sem preko SMS ja dobil varnostno kodo. Ali je to OK, ali je problem, ker je drugačna telefonska številka, kot je na moji Lumii 640?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.410
2.764
113
Ocitno je bila tista prava stevilka. Ima 72 na koncu? Ker ce ne ne vem kako si dobil kodo.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.410
2.764
113
Ce dela, pol je OK, pa mora bit tudi neka logicna razlaga.
smile-1.gif
Nekaj si ze moral narediti prav.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj to nima veze, v kaksnem telefonu imas to stevilko... Stevilko si moral enkrat sam vpisati... tako kot tudi e-mail naslov ... Uporabiti moras te podatke, ki si jih nekoc shranil v svoj profil pri Microsoftu ...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.664
113
Mislim da se totalno zajebal zadevo. Vse sem zmešal in se ne znajdem več. Trenutno sem vpisan kot začetnik. Telefon je prazen in niti sledi od mojega MS accounta. Ali se lahko izpišem iz MS accounta ne da bi spet moral resetirati telefon?