Nokia windows phones

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
778
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kolikor vem drugace ne gre spremeniti osnovnega racuna, s katerim se prvic vpises... Edini nacin je hard reset ...
frown-1.gif
...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.664
113
Kako je mogoče da na telefonu lahko dostopam do One Drive, ne dobim pa na isti email naslov varnostne kode? Izgleda da sem zadevo zavozil tako, da se mi zdi najlažje, da kreiram nov MS account!?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.410
2.764
113
varnostna koda je za potrjevanje obstojecega racuna...tko da jo moras dobiti drugam....telefon, drug mail...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.664
113
Preiskal sem vse in nikjer ni kode. Nimam tel številke da bi bile zadnji dve številki 72 kot piše tam. Na email naslov mi noče poslati, rezervnega maila pa sploh ne vem, če sem ga imel. Totalno sem zajebal in glava me boli full. Že 6 ur drkam tole sranje in najraje bi telefon vrgel v zid. Vsa gesla imamvedno shranjena na Dropboxu, Onedrive-u in ko ga potrebujem ne dela nič

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Za probleme tvoje sorte bo treba kar support uporabit. Imajo live chat opciji. Kar rabiš ti od supporta zahtevah je da ti izbrišejo povezavo med tvojim računom in to telefonsko številko do katere nimaš dostopa. Zna biti da bodo preverili marsikaj preden bodo to hoteli.

Enkrat si očitno to telefonsko številko potrdil bodisi ti, bodisi nekdo drug, ki je imel tvoje geslo...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.664
113
Kako to da lahko vidim vse fotografije od One Drive, do tistih ki so na bile posnete s telefonom itd...? Tudi telefonski imenik je skoraj popoln, pa vseeno me zajebava s to kodo?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Dodatno kodo zahteva samo za spreminjanje nekaterih kritičnih nastavitev. Imajo celo algoritem ki se odloči kdaj dodatna varnost, kdaj pa je geslo dovolj. Da se pa tudi nastaviti da vedno zahteva dodatno geslo/telefon/backupMail.

Vglavnm če imaš registriran telefon za dodatno varnost bo to treba pdatranit, če se ne bo dalo lahko račun samo še brišeš(načeloma se da prek supporta vse zmenit)

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Fadil: pusti telefon par minut na miru in se umiri. Ne panicari. Delal restore ogromnokrat in zadeva deluje (vec ali manj
grin1.gif
).
Sedaj pa tako:
- resetiraj telefon se enkrat
- ko te vprasa za kodo in ti da moznost za posiljanje varnostne kode, vpisi noter SEKUNDARNI, TOREJ DRUGI MAIL (VARNOSTNI) (npr. Gmail.com ali karkoli si ze vnesel), ki si ga navedel ob registraciji MS racuna (npr. Outlook.com)
- preveri ta sekundarni mail
- vpisi noter varnostno kodo in to je to (fajn je ce si na wlanu)
Pusti telefon naj melje, verjetno bo trajalo kaksno uro, da zlozi dol vse aplikacije. Mape za navi moras pa potem sam rocno spet potegnit dol.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz sem kupil L930 staro 3 mesece za 230 al 220â‚̹. Komot bi se zdaj moralo dati shandlati na 200.

folk pač daje na bolho nerealne oglase potem pa prodaja dolgo ali pa spusti ceno, ko mu nekdo ponudi cash.

Tako da kar najt primeren oglas in napisat mail, ter ponudit niĚ̪jo ceno.

Sicer je L930 vreden veliko več, za koliko se prodaja, ampak trg je le trg
smile-1.gif
Tocno tako. Rabljen WP telefon se lahko v Sloveniji znebis samo krepko pod ceno, ni trga.
Mesec nazaj je kolega (no, sem mu jo jaz) prodal en mesec in pol staro 930ko za 230 eur (Teleray jo je zaradi napake zamenjal za novo).
Sam kupujem sedaj drugo 1020ko in spremljam oglase za njo. So oglasi po 300+ eur in se vedno bodo, ker res ne vem, kdo bi dal tak denar za 1020ko, ce dobis novejso, boljso in obicajno se mlajso (v garanciji) 930ko za 200eur. No, ena se prodaja za 150eur, pa se ne proda, zacel je pa samozavestno s 190 euri vec kot mesec nazaj.
Zgolj v info: na Ebayu so cene visje, mi je pa ena NOVA v Italiji pobegnila
uf-1.gif

Prvo 1020ko sem pa kupil za malenkost cez 100 eur.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.211
7.035
113
Na ebayu mislim da se ne rabiš sekirat s prodajalcem, pa četudi je zraven njegova slika in vidiš da je okvir
wink-1.gif

Namreč ebay nudi brezpogojno zaščito v višini 500$ če plačaš preko paypal, tako da si varen, ne zajebi naslednjič
wink-1.gif

PS, v čem je finta da tako radi posegate po ITA ebayu, kaj pa UK pa DE, ker v ITA pa res še nikol nisem nič pametnega našel
smile-1.gif

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Mozno je, ce si recimo blokiral posiljatelja. Koda v tem primeru do tebe ne bo prisla nikoli, do datotek onedrivea pa seveda lahko prides.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.664
113
Včeraj sem popizdil ker sem se zajebaval 6 ur in nič naredil. Danes je glava hladna in razmišljam, da bi si ustvaril nov MS račun, me pa nekaj zanima. Zdi se mi da imam preveč email naslovov, preveč gesel in to me občasno bega.

1. T-2 ta je moj glavni in ga tudi največ uporabljam
2. Gmail občasno
3. Email za MS račun (samo za telefon) in Onedrive
4 in še nekaj starih, ki jih sploh ne uporabljam

Ali bi bilo pametno, da kreiram nov Gmail in ga uporabljam potem za vse?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Potem pa najprej pri sebi reši problem in ugotovi kaj potrebuješ. Še en nov email zagotovo ni rešitev, ker bo neki drugi naslov iz točke 1. do 3. romal pod točko 4.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.211
7.035
113
T2 si lahko veže pod gmail in potem na novo kredira MS akount na ta gmail, ter na njega poči tudi onedrive ter zavrže trenutno uporabljen MS račun.

Pa ima na koncu tako 2 akount, oba vezana na enega, pa še najmanj jebe tako

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Za MS račun lahko uporabiš gmail.

Tu lahko preveriš katere emaila imaš za backup:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=258134

Ni mi pa jasno kako ti je uspelo dodati napačno mobilno številko v račun? Ker kolikor se spomnim ti itak pošljejo potrditveno kodo in ne moreš kar tako vpisati neke številke... Si siguren, da nima žena/hčerka/.. te številke?