Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Se dobro da te ne pride mucek zajebavat sem.
Ne kliči hudiča, še prehitro sam pride,
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Se dobro da te ne pride mucek zajebavat sem.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Ko nekoga klices in ima call waiting vklopljen in ima aktiven klic, lumie samo zvonijo ali tudi obvestijo z napisom waiting? Da se razumemo, jaz klicem nekoga, ki ima aktiven klic, mi bo telefon napisal waitingal karkoli ze? Stare Nokie so to imele. Je to funkcija telefona, omrezja?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa ne vem, najbolj me mogoče privlači funkcija Windows Hello. Ker mi je res nadležno tipkat PIN nonstop, brez zaščite pa človek skoraj ne more biti.
Ampak, glede na napisano, to tudi ne deluje optimalno, tako da zaenkrat verjetno sploh ni uporabno, ker prej vtipkaš.
Zato pa pravim, da prvi in edini pravi telefon bo Surface Phone, ko pride, pa še to vprašanje če ne bo potrebno počakati nekaj generacij, tako kot smo pri tablicah. Čeprav njihov laptop - Book, pa je že prvi model super duper izdelek
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ej ni mi jasno, odkrito povedano, to okoli prstnih odtisov.
Ampak dejansko je tako, da na laptopih so bili že pred 5+ leti in se niso ravno prijeli (jaz sicer sem uporabljal). Zdaj pa apple to poči v telefon pa naenkrat nekaj super duper uporabna zadeva.
Ampak imaš situacije, kjer je hello pač bolj uporaben. Zima, mokri prsti, rokavice, umazani prsti, etc. Hello je iz tega vidika superiorna zadeva, če bi pač delovala tako kot naj bi.