Da.Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Deluje v temi?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mislim da telefoni trenutno še nima IRIS scannerja, verjetno je tu problem zakaj deluje tako slabo. Vseeno IR svetloba deluje v vseh pogojih, pa če je iber svetlo ali temno, enako.
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
ja seveda je jabka edina z uporabnim čitalcem prstnih odstisov (not) , ampak skozi rokavice ne deluje, pa če se vsi na japki postavijo na trepalnice. Od 2007 do 2015 je 8 let razlike in razvoja, tudi zdajšnji prenosniki imajo čitalec prstnih odtisov boljši in hitrejši. Še vedno pa ne gre skozi rokavice... vprašanje če sploh kdaj bo. Je pa zadeva povsod (ne samo na jabki) hitra in hitrejša kot razpoznava obraza. Osebno mi je ta hello neuproaben, ker približat telefon (ali pa kaj drugega) na manj kot pol metra za odklenit, mi je malo bukavo. V temi pa tko ne deluje.
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Hvala, ker se zanimam za nakup sp4, sam tega pa nikjer ni točno ptrjenega.. nekdo piše da dela v temi, drugi za njim pa ne, komu naj potem verjamem
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz imam velikokrat prste umazane od krede, tako da mi je to neuporabno
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
hehe, komot, saj je v ohišju, ampak ujčkat ga ne mislim, ni to japka da bi jo imel zaradi statusa
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Saj potem pa ni problema... Senzor dela pomoje tudi, ce imas prste od krede... In jaz tudi iPhone nimam zaradi statusa... ampak zato, ker enostavno deluje... in sem zadovoljen z njim ...
Kot ze receno... tema ni namenjena, da bi se preucavali, kateri telefon je boljsi... ostanimo pri naslovu teme "Microsoft Windows Phones"
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Hello meni osebno ni vsec... Sicer ne recem... saj nekako deluje ... vcasih je treba pac malo telefon premaknit blize ocem... ampak da bi bilo pa to tako zelo super, se pa meni osebno ne zdi... Sem pac funkcijo probal... in izklopil... Se vedno mi bolj sede odklep preko prstnega odtisa na iPhonu... ker res deluje zelo hitro in v ni potrebno nic telefona pribliozevati obrazu ali kaj podobnega... Ko ga zelis uproabljati, itak pritisnes s prstom na tipko... Ce je dober in delujoc senzor prstnih odtisov, se telefon prakticno v istem trenutku tudi odklene ... Pri Lumii 950 pa je treba telefon pomakniti blizje obrazu... pa pocakati, da senzor naredi svoje ... S tem da skozi ocala vcasih prime, vcasih pa je treba se nameniti telefonu pogled iz prave strani in pod pravim kotom ter na pravi oddaljenosti... Sicer kot sem napisal... je zanimivo... vendar zadeva se ni dodelana do te mere, da bi bilo zares uporabno ...