Nokia windows phones

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
pa mimogrede, amazon je boljši prodajalec kot vsi slovenski skupaj.

Pa mimogrede je to žal samo tvoje subjektivno mnenje.

Ima žal prav... Je zelo žalostno, da je tak.. primer: LG G4 in G4 Premium, kjerkol drugje (Avstrija, Nemčija etc) je med premium in navadnim ničelna razlika v ceni .. Lahko izbereš kakšen back boš imel...
Pri nas, je premium dražji.. (nisem čist ziher koliko)..

Za Windows telefone je pri nas izbira obupna... Če pa že dobi kak flagship, pa traja 100 let.

Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Enako, zato pa vem, da hangdroid ni glih presežek in definitivno ni nekaj, kar mi olajša življenje skozi dan. Moj dan ima 24ur in da hangdroid misli da imam na dan na voljo 26ur nekako ne gre skozi.

Noben od android userjev ko jih irl poznam ni imel problemov s čem takim..

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Telekom je napovedal da dobijo Lumio 950, tako da bodo tudi ostali dobili. Sicer pa so tudi prej bolj kot ne vsi imeli v ponudbi bolj ali manj vse modele. Nasploh je L950 dobro sprejeta pri ponudnikih, tako da se po mojem ni za bat.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Lumij oz sedaj MS pa res ni težko imeti vseh v prodajnem programu, saj jih res ni veliko
smile-1.gif

Za 950 se ni za bati, tistih 50 kos bodo pa ja hitro raprodali, že samo tukaj na Alterju je toliko fanov in vernikov
shocked-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
W10 ki je v nekaj mesecih nameščen na več kot 100mio PCji. to je žalostna statistika? Potem ne vem kaj bi bila dobra.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Lumij oz sedaj MS pa res ni težko imeti vseh v prodajnem programu, saj jih res ni veliko
smile-1.gif

Za 950 se ni za bati, tistih 50 kos bodo pa ja hitro raprodali, že samo tukaj na Alterju je toliko fanov in vernikov
shocked-1.gif

Veš kaj je najbolj zanimivo pri tistih ki ostale obmetavajo z verniki ipd.? Da so sami še največji verniki:)

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
W10 ki je v nekaj mesecih nameščen na več kot 100mio PCji. to je žalostna statistika? Potem ne vem kaj bi bila dobra.

V bistvu je. Ker je zastonj in je s tem komaj dohitel 14 let stare xp-je. iOS 9 ima že > 50% install rate v dveh mesecih.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Drži darjan, ampak podatek o namestitvah ni edini mirodajen, verjetno sem tudi sam pripomogel k tej številki, ki roko na srce niti ni tako velika. Statistike koliko jih je šlo nazaj na sedmico ali osmico pa MS ne objavlja. Zakaj že ?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik srv pravi:
smile-1.gif

shocked-1.gif

Veš kaj je najbolj zanimivo pri tistih ki ostale obmetavajo z verniki ipd.? Da so sami še največji verniki:)

Priznam. Sem eden najbolj fanatičnih vernikov
smile-1.gif
Sem pri "ena te isti" BZ že od prve ragle, malo sem vmes zalutal in sicer enkrat na Siemens, ki ga ni več, pa na enga korejca (ne ni bil Shitsung) in celo na WP v bolj moderni dobi, ampak vedno se vrnem nazaj tja, kjer ni nič problemov. Prvič, ko bom razočaran, pa takoj menjam, tak je moj način ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Ga sploh kdo hvali? Zaenkrat berem, kak ne dela veliko zadev.

Vsak dan mi ponuja na službenem w10...

Nisem nor...sedaj mi vse dela
priden.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Windows 10 je definitivno najboljši Windows do sedaj. Temu pritrjujejo tudi drugi uporabniki.

Pa še to:
The launch of Windows 10 is expected to be the biggest ever in terms of installation of the OS, according to a new report from the research firm Gartner.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.491
5.788
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Tisti ki ga uporabljajo ga.
tisti ki pa še živijo v času xp in pričakujejo, da bojo vsi ostali winsi naslednjih 50 let isti kot xp in bognedaj da bi se prilagodili in uporabljali nove super funkcije pa skos nekaj pizdijo in kurcajo.

jaz ne vidim ene prednosti na 8.1 napram 10 na stacionarnem računalniku. Na tablici pa recimo ravno obratno. metro 1000x boljši kot na w10 tablet mode

luka51

Guru
16. avg 2007
14.491
5.788
113

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Ga sploh kdo hvali? Zaenkrat berem, kak ne dela veliko zadev.

[/QUOTE]

Tisti ki ga uporabljajo ga.
tisti ki pa še živijo v času xp in pričakujejo, da bojo vsi ostali winsi naslednjih 50 let isti kot xp in bognedaj da bi se prilagodili in uporabljali nove super funkcije pa skos nekaj pizdijo in kurcajo.

jaz ne vidim ene prednosti na 8.1 napram 10 na stacionarnem računalniku. Na tablici pa recimo ravno obratno. metro 1000x boljši kot na w10 tablet mode

[/QUOTE]

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

W 8.1 imam na PCju, pa w10 ne gre gor, update je javil napako. Zdaj po mesecu dni al kolko pa mi ni več za probavat...

Alter zgleda v w10 najbrž isto
Facebook tudi
Word oz. starejši office tudi
ostali programi tudi, ker niso odvisni od OS...

Edge najbrž ne dela brezhibno, ste še sami jamrali, kar vse tam sploh ne dela.
Certifikati? nix?

Mislim, uporabnik sploh ne vidi nobene BISTVENE razlike med XP, w7,8,10, ker uporablja programe, ne pa OS.

Če hočeš uporabljati kaj od OSa. Še windows explorerja, knjižnica al kaj pač to je, še tega ne znajo narediti uporabnega, ne verjamem da je v w10 boljši kot do sedaj, hudo neuporaben.

Kaj bi torej lahko sploh bilo tako pomembno in novo v w10? da so spet šli nazaj na gumb start?

No kaj? samo da je zadeva še hroščata in nepreverjena in da folk ves slinast nalaga zaradi novega IZGLEDA (GUI) nov OS...

a vse dela v programih, ki nimajo veze z OSom

Pogledam po svojem task baru

torrent, mapsource, flashfxp, winamp, winrar, bsplayer, acdsee, total commander...
namizje, tudi tam imam programje....

in kaj mi bo prinesel novi w10? morda le to, da kateri od teh programov ne bo delal?
smile-1.gif

Skratka.

Dajte torej bit konkretni, ne pa samo jajcat, kak je "carski", oh in sploh, ko pa se vpraša konkretno pa dobim odgovor, da živim v času XPjev.

Kakšne nove funkcije ima?? če pa delam 3rd part programy, ki nimajo veze z OS...

Je not vsak kakšna igrica?

p.s.
aja, uporabljam pa windows live mail al kaj je tisto, prej outlook express... pa še to domnevam, da spet ni v OS w10...

kaj torej?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Evo po par dneh spet crknil fotoaparat na ms640. Očitno gre za super telefon, samo vsake 3 dni ga moraš ponastaviti nazaj na tovarniške nastavitve.
Če bi pa kdo rad telefon, ki mu ni treba ves čas dvigovati havbe, je pa zgleda treba kar skašljati € za ifon.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Po zadnji nadgradnji na WP10.0.10586.11, se na L930 vsak dan čudim kakšni neumnosti.
Vseeno pa kot celota deluje BP.
So pa nekateri bugi res nerazumljivi, saj jih je bilo že pri osnovnem testiranju pred izdajo updata nemogoče spregledati.

Življenje s super duper stabilno in zanesljivo japko bi bilo predolgočasno.

LP

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Prva izdaja W10 je dejansko bila bolj desktop based. Novi Novemberski updajte pa je prinesel veliko stvari iz W8.1 v W10 tablet mode, predvsem tukaj mislim W8.1 touch side by side slider.

Task Bar pa se pri uporabi izkaže kot plus, tudi Android tableti imajo Task bar/notification bar, enostavno rabiš nekaj stalnega, da ni vse skrito, tak da novemberski W10 tablet mode je roko na srce bolši za tablete kot W8.1

Nazadnje urejeno: