Nokia windows phones

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Aja, potem pa amazon ja, saj ni tako draga poštnina, nekaj € če pošlješ kot pismo, priporočeno.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Pardon 640 je, kupljen pa na amazonu.

Sem ga tudi sam kupil na amazonu, pa je šel hitro nazaj.
Neke mučke imajo in prodajajo "novo" robo, ki je bila že vrnjena.
Kako vem? V mojem primeru ni bilo baterije.

Potem sem za nižjo ceno kupil v SLO in vse dela OK.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Vprašanje res koliko se splača pri tujih ponudnikih. No odvisno pri katerem ponudniku v SLO si. sam sem na telekomu. Ravno danes sem pripeljal 640 domov za 132 EUr oz. sem se vezal za 12 mesecev in izbral na 12 obrokov po 11 EUR. Za ta denar špica zadeva, vsi androidi se skrijejo.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Pardon 640 je, kupljen pa na amazonu.

Sem ga tudi sam kupil na amazonu, pa je šel hitro nazaj.
Neke mučke imajo in prodajajo "novo" robo, ki je bila že vrnjena.
Kako vem? V mojem primeru ni bilo baterije.

Potem sem za nižjo ceno kupil v SLO in vse dela OK.

Numy...to je odgovor zate.

Kupuj pri preverjenih dobaviteljih.

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
391
12
18
Jaz sem kupil na amazonu.de Lumio 620 (imela je inštalirane nemške aplikacije) kot tudi Lumia 535. Lumia 520 kupljena tudi na amazon.de pa je bila za Italjanski trg. Vse delajo brez problemov.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Pa saj je vsem jasno, da je pač naletel na nedelujoč model, kar se tudi zgodi, kjerkoli se kupuje.

Potem pa je pač na forum šel zlit gnev in okrivil sam izdelek...

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Mel Nokia lumia 800, potem lumia 625.. Podpiral wp sistem od samega začetka, ampak te wp fore in izgovori, so ratali bedni...
Sem preklopil na lg g4.. in sme več kot zadovoljen.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa saj je vsem jasno, da je pač naletel na nedelujoč model, kar se tudi zgodi, kjerkoli se kupuje.

Potem pa je pač na forum šel zlit gnev in okrivil sam izdelek...

Daj poguglaj lumia 640 camera not working, pa boš videl, da ima še kup ljudi te težave.

Jaz sem naredil hard reset, zaenkrat spet dela, tako da je to očitno samo šalabajz MSja, ki še foto appa ne zna spisat.

Drugače imamo še eno lumio, ta se pa ugaša za brezveze.

Pač malo denarja malo muzike, pa mimogrede, amazon je boljši prodajalec kot vsi slovenski skupaj.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Pod amazonom je polno prodajalcev. Mnogi niso niti na ravni slovenskih.

Drugace pa o tezavi: si poguglal iphone camera not working? Galaxy? Katerikoli telefon zelis ... Pa bos videl, da ima cel kup ljudi tezave. Sami polizdelki. Veliko denarja malo muzke.
Se pac zgodi, da pride defekten izdelek. Moja lumia je ze druga in lahko recem da deluje tako kot prva - odlicno. Veliko bolje od iphone 4 in S4.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
No jaz jemljem samo direkt od amazona, ne od nekih xy, ker večinoma ne pošiljajo v slovenijo, pa še dražji so.

Saj se mi ne da prepirati, če malikujete lumie tukaj, jih pač dajte.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Meni je pa to fino, da je možnost izbire kateri OS uporabljaš. Tako si ti zadovoljen z Androidom, super zate. Si pa v WM razpravi in tukaj nam je večini (Snecer odpade
wink-1.gif
) ta všeč seveda se vedno najde kaj kar ti pač ni všeč. če te toliko jezi zamenjaš pač OS.
P.s. Drugače si pa v bistvu vzel skoraj vstopni model za majhen denar.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Mozakar je poceni telefon zamenjal za flagship. Normalno da je zadovoljen. Tudi ce v resnici ne bi bil zadovoljen, bi moral napisati da je zadovoljen.. Ego pa to.

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Nokia Lumia 800 je bil takrat najboljši WinPhone pa mi je blo ok... 625 mi je tudi bla kul.. Ampak OS in čakanje ne vem kolko mescov na updejte pa bug-fixe mi je dok...

Žal pa nimam nekega ega glede naprav, če je kaj za k.. te rečem, da je za k.. zamenjam ali prodam.. Rabim UPORABNO stvar
ne pa nekaj, da kažeš okol
wink-1.gif

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Enako, zato pa vem, da hangdroid ni glih presežek in definitivno ni nekaj, kar mi olajša življenje skozi dan. Moj dan ima 24ur in da hangdroid misli da imam na dan na voljo 26ur nekako ne gre skozi.