Nokia windows phones

damirj

Guru
9. maj 2012
5.331
2.426
113
Pisti ti Snecerja, nima pojma kaj govori. Ti imas DP verzijo Denim (v resnici imas samo eno verzijo manj kot najnovejso verzijo WP), telefon ti je pa vedno kazal Cyan. Ko bos odstranil DP, bos imel na voljo nove posodobitve, ki poleg verzije OS (ki bo se novejsa) posodobi tudi driverje telefona in nekatere sistemske in Nokiine aplikacije. Sele skupek tega je Denim, pred tem pa si testni zajcek. Torej izklopi si DP in posodobi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Sem dal kljukico stran pri DP in mi ni naslo nič novega, mi pa je potem pisalo denim pri extras.

Potem pa sem preko lumia recovery toola "resetiral" telefon na ne vem katero verzijo, zdaj pa mi nalaga neke updejte...me zanima če je to to. Če ni, počim kar WP10 gor, pa kar bo bo
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Pisti ti Snecerja, nima pojma kaj govori. Ti imas DP verzijo Denim (v resnici imas samo eno verzijo manj kot najnovejso verzijo WP), telefon ti je pa vedno kazal Cyan. Ko bos odstranil DP, bos imel na voljo nove posodobitve, ki poleg verzije OS (ki bo se novejsa) posodobi tudi driverje telefona in nekatere sistemske in Nokiine aplikacije. Sele skupek tega je Denim, pred tem pa si testni zajcek. Torej izklopi si DP in posodobi.

Tudi ko posodobiš na original Denim za 925 (kakšen teden nazaj) in imaš še gori DP, ti bo kazalo Cyan... lepo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
ok, očitno je zdaj denim gor...torej prvo sem moral na novo namestit OS preko lumia recovery tool-a, tam sem, začuda, dobil zgolj cyan. Šele potem sem preko telefona opravil update, ki pa je dokončno namestil denim.

Da vidim zdaj, če se splača imet tole gor, če bo res kaj hitreje od DPja ali pa počim kar WP10 gor.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
bo...niso popravili tega...

Itak da niso... pa je potrebno tako malo truda, da pisno napakico odpravijo.

Mel sem napako ob nalaganju DP Denima in tudi ob nalaganju original Denima

DP še vedno kaže Cyan

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Sam sem Denim prvi dan dal na 1020 ko, in ja ne opazim nobene razlike ne na bolj ne na slabše, tudi nobenih težav nisem zaznal.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.331
2.426
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
bo...niso popravili tega...

Itak da niso... pa je potrebno tako malo truda, da pisno napakico odpravijo.

Mel sem napako ob nalaganju DP Denima in tudi ob nalaganju original Denima

DP še vedno kaže Cyan

Ne razumeš nič. Preko DP ne dobiš Denim, pač pa samo novejšo verzijo WP (8.1.1) in to je to, Denim ime postane šele, ko se posodobi uradno tudi ostale pritikline, ki jih na telefonu še dobiš. Zato je Cynan pravilno, ko si updejtal preko DP. Razumeš zdaj ali.. ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Daj še enkrat preberi.

Pred meseci sem preko DP dobil "Kvazi" Denim... pisalo Cyan

Prejšnji teden sem dobil pravi Denim in prav tako piše Cyan.

Če dam DP programček dol, bo pa pisalo kot mora.

Razumeš?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Kaj je že kdo ugotovil rešitev, ko se glance postavi "upside down" in google rešitve ne palijo?

PS, razen soft reseta pač.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Očitno je RTV slo aplikacija kriva in gledanje TVja v landscape pogledu. Ni pa mi uspelo popraviti zadeve, kot je predlagano za druge problematične appe (remote desktop). Ampak...skoraj nikol ne uporabljam RTV appa, tako da se ne sekiram
wink-1.gif

Še kratek update oz primerjava Denima vs DP 8.1 GDR1. Uraden denim LETI. Čeprav se hudo obremenil sistem (pošta, appi, explorer, kamera, nonstop prehajanje iz enega v drugega, vklapljanje telefona, izklop čez pa sekund, direkten vklop kamere, prehod na snemanje, itd) Zadeva niti enkrat ni "obstala". Medtem, ko so mi ista opravila na DP verziji žrla živce in sem direkt razmišljal o nabavi kakšne novejše naprave s 1GB rama.
Lahko sicer, da je to krivo, ker je sistem relativno frišen...potestiram še nekaj dni za dokončno oceno, potem pa dam verjetno WP10 gor, zakaj, ker me mantra firbec
wink-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.416
2.768
113
Narejeno....namesto v aplikacijo Walet, sem hodil v nastavitve Walet-a in seveda nic opravil....
smile-1.gif

edit:
No, se vedno mi ne uspe. Dodal sem aplikacijo Club Cards, ko bi rad poskeniral kodo pa ne gre in ne gre. Fokusira in fokusira, ne prepozna pa nic. Ceprav enkrat vmes se mi zdi, da sem videl rdeco crto preko crtne kode, kot da je vsaj nekaj zastopil...pol pa nič. Kje delam napako? Trudim se drzat pri miru, z vrha, malo od strani, pod lucjo...

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Jaz imam nek app bar reader, pa skenira špar kartico, ne skenira pa jagra in leklerka.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.416
2.768
113
Sem prepisal stevilke, sam iz drugega telefona, kjer so kartice ze gor. Na kartici stevilk ni napisanih. Sem poskusil tudi z neko app za branje, pa mi ni uspelo.