Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Od včeraj zvečer sem opazil da se mi na Lumii 520 kar hitro prazni baterija. Je možno da mi kaj laufa v ozadju, ki mi prazni baterijo? Kako lahko to preverim in zadevo popravim?
Lp
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Včasih pomaga izključiti in ponovno prižgati telefon.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če se da komu...
http://www.windowscentral.com/editors-desk-should-you-hack-windows-10-phone
Tale Onedrive preview program je omejen na Office 365 naročnike in ti da unlimited in ne 100GB prostora...Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
p.s. Če bi kdo imel 100GB zastonj na OneDrive: MS podarja 100GB za dve leti
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako pa dela na 620, zanima me predvsem browser in pa fotič. Pa drugače...se zatika, po domače "šteka"?
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Tale Onedrive preview program je omejen na Office 365 naročnike in ti da unlimited in ne 100GB prostora...Citat:
Ti si mal zamešal ponudbo z Bing Revards, ki ti pa res da 100GB za dve leti, ampak je omejena na US lokacijo.
Citat:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Ti si mal zamešal ponudbo z Bing Revards, ki ti pa res da 100GB za dve leti, ampak je omejena na US lokacijo.
Ne vem kako in kaj, vem samo da imam sedaj 100GB prostora več
Delovalo je tudi na treh drugih računih, na katerih sem probal, pa noben ni ameriški.
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako pa dela na 620, zanima me predvsem browser in pa fotič. Pa drugače...se zatika, po domače "šteka"?
Nepristransko najbrž ne morem ocenit, ker drugače uporabljam 930. Zdi se mi da kamera precej šteka, browser je pa ok.