Nokia windows phones

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.124
7.686
113
Od včeraj zvečer sem opazil da se mi na Lumii 520 kar hitro prazni baterija. Je možno da mi kaj laufa v ozadju, ki mi prazni baterijo? Kako lahko to preverim in zadevo popravim?

Lp

Nazadnje urejeno:

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Od včeraj zvečer sem opazil da se mi na Lumii 520 kar hitro prazni baterija. Je možno da mi kaj laufa v ozadju, ki mi prazni baterijo? Kako lahko to preverim in zadevo popravim?

Lp

Poženi Ohranjevalnik baterije, kar lepo razdela kateri programi koliko porabijo

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.124
7.686
113
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Včasih pomaga izključiti in ponovno prižgati telefon.

Sem tako naredil, pa se mi zdi da je sedaj normalno. Hvala obema.
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.249
7.048
113
Kako pa dela na 620, zanima me predvsem browser in pa fotič. Pa drugače...se zatika, po domače "šteka"?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
p.s. Če bi kdo imel 100GB zastonj na OneDrive: MS podarja 100GB za dve leti
Tale Onedrive preview program je omejen na Office 365 naročnike in ti da unlimited in ne 100GB prostora...

Ti si mal zamešal ponudbo z Bing Revards, ki ti pa res da 100GB za dve leti, ampak je omejena na US lokacijo.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako pa dela na 620, zanima me predvsem browser in pa fotič. Pa drugače...se zatika, po domače "šteka"?

Nepristransko najbrž ne morem ocenit, ker drugače uporabljam 930. Zdi se mi da kamera precej šteka, browser je pa ok.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:
Tale Onedrive preview program je omejen na Office 365 naročnike in ti da unlimited in ne 100GB prostora...

Ti si mal zamešal ponudbo z Bing Revards, ki ti pa res da 100GB za dve leti, ampak je omejena na US lokacijo.

Ne vem kako in kaj, vem samo da imam sedaj 100GB prostora več:)
onedrive.jpg

Delovalo je tudi na treh drugih računih, na katerih sem probal, pa noben ni ameriški.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:

Ne vem kako in kaj, vem samo da imam sedaj 100GB prostora več:)
onedrive.jpg

Delovalo je tudi na treh drugih računih, na katerih sem probal, pa noben ni ameriški.

Meni je tudi delovalo. Velja do 16.2.2017

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:

Deluje. Preko gornjega linka se prijaviš v račun in ti pade 100 GB

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ja res deluje, mate prav, jaz namreč nisem hotel preko tistega čudnega linka iti, pa sem googlal za direktnimi linki pa niso delal. TIsti zgornji link pa je hack, da ti omogoči Bing Rewards 100GB na ne-US accountih in ja deluje, hvala:)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.249
7.048
113
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Nepristransko najbrž ne morem ocenit, ker drugače uporabljam 930. Zdi se mi da kamera precej šteka, browser je pa ok.

Kako pa je s appi, delajo bp tisti ki delajo na 8.1?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.249
7.048
113
Zdaj pa mi malce ni jasno nekaj..

Imam 620, iz UK, brandano na O2, ampak je odklenjena "legalno" in dela pri nas b.p.

Gledam danes na m$ in opazim, da je že denim na voljo: http://www.microsoft.com/en/mo...lity-in-europe/

Potem najdem še tole: http://www.ibtimes.co.uk/micro...untries-1484359

Torej je na voljo že nekaj časa...ampak meni se ne updejta. oz če grem pod Settings > About > more information, mi pokaže točno isto verzijo, kot je na zgornjem m$ linku in bi naj že bil denim OS torej. Ampak pod Settings > Extras + Info pa mi kaže Cyan.

no..očitno je nekaj pobrkljano...imam sicer DP, ampak pri cyanu ni bilo teh težav in ko je prišel cyan je tudi meni upgrejdalo na original verzijo, čeprav sem imel prej DP. Sem pa enkrat nekaj čaral s nokia retail toolom, mogoče zaradi tega zdaj ne dela?

kaj mi je naredit? pogledam na nokia retail če je kaka nova verzija, ampak če je, bi vseeno raje namestil OTA, da mi ostane vse tako kot je in ne rabim ročno instalirat...ni pa mi jasno zakaj noče namestit uradnega, če tam piše da je na voljo?

I

Izbrisan uporabnik #488

Dp kaže denim kot cyan

Unistall dp pa ti bo pisalo denim...

Tudi z uradnim denim dp narobe kaže

Polizdelek pač

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.249
7.048
113
No...ampak finta je da nisem sistema updejtal ze vec mesecev, torej ni variante da bi imel ze uradni denim instalirab, ker je sele pred kratkim prisel...