Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz vsaj napišem, kako je na stvari in ne hvalim ter poveličujem.

Saj če imaš ti kaj pametnega za povedat, izvoli.
Če isto dejstvo poveš 50krat je to način subjektivnega izražanja preko metode pretiravanje, torej gre za najbolj prikrit in hinavski način izražanja subjektivnega mnenja, ko se skrivaš za "dejstvi".

Torej ne spadaš pod "napišem, kako je na stvari", pač pa spadaš v kategorijo "pol svojega življenja zapravim za to, da vsi slišijo moje subjektivno mnenje, ter čim več ljudi nezavedujoč tvoje hinavščine dobi napačno mnenje".

gre za opozorilo, da ne bi še kdo nasedel

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Kolega je znorel z androidem in je rekel, da tega sranja ne bo več trpel. Pa je nov top end telefon.
Drugi je z iOSom znorel. Po funkcionalnosti bi bil še symbian majka z dobrim procesorjem in brez novih posodobitev.
Dejstvo je da ni vsak sistem za vsakega, tako uate snecer WP ni! To smo že vsi dojeli. Pač za en kura.c ti je. Vse lepo prav! Samo ne utrujaj več s svojimi izpadi, ker si skrajno tečen.
Da pa govoriš da se kopira android, bi te popravil, dejansko vsi kopirajo symbian, webOS! In ta menu ni android like, ampak Nokia Symbian like!

I

Izbrisan uporabnik #488

Iz Symbiana E71 starega 4leta+ sem za kratko prešel na android (Moto g) in nato na Lumio.

V bistvu je Lumia sramota, če gledam kako v nulo je dela E71 in ja res je, še danes bi mi delal, vključno z baterijo, ki je držala 5 dni+.

Oz WP je problem, Lumia 925 bi bila super telefon na Androidu...

kljuka

Zelenc'
7. nov 2014
2
0
1
Symbian je res za dva razreda boljši od wp-ja. Že nokiin geos na 9110 izpred 16 let je bil boljši od wp-ja ,vsaj v celoti gledano .Določene zadeve so sicer res boljše. Predvsem so ubogi meniji ,ena do dve opciji od tega ena ocenitev appsa.Beda. Imam 930 (predvsem zaradi camere)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tisti, ki tako hvalite Symbian... Ste kdaj v zadnjem casu prizgali kaksen mobilnik s Symbianom? Sem pred kratkim prizgal Nokio 9210i Communicator in Sony Ericsson M600. Sploh ne morem verjeti, kako je to okorno in predvsem pocaaaaasnoooo.
smile-1.gif
...

Zame osebno je WP svetlobna leta spredaj...

kljuka

Zelenc'
7. nov 2014
2
0
1
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Tisti, ki tako hvalite Symbian... Ste kdaj v zadnjem casu prizgali kaksen mobilnik s Symbianom? Sem pred kratkim prizgal Nokio 9210i Communicator in Sony Ericsson M600. Sploh ne morem verjeti, kako je to okorno in predvsem pocaaaaasnoooo.
smile-1.gif
...

Zame osebno je WP svetlobna leta spredaj...

Počasnost in okornost je stvar aparata ne sistema. Po funkcionalnosti je beda.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
No snecko, kdo koga kopira?
Sem par dni imel alcatel za stare mamce v rokah (tisti z velikimi tipkami). U mater to leti, nisem imel še tako hitrega androida v rokah ali iosa....pa si opazil da ima 3310, hitrejši boot kot današnji telefoni...
Mešaš hruške in jabolke.

Ampak še vedno te ne razumem zakaj najedaš. Pa ne s svojimi debilnimi komentarji, da opozarjaš. Sklepam, da iščeš pozornost na forumu, ker imaš verjetno slabo samopodobo. Se je treba pač mal pokazati.

Ps: Vedno bolj opažam da se android feni počutijo ogrožene.
Ps2: Mi smo se že sprijaznili, da smo v tehnološkem svetu posebnost in čudo za androidovce...

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
včeraj je bilo pač lepo vreme... snega za vzorec v mb
Glede GPSa sem že jaz napisal da imata 920,925 zelo slab sprejem. Zanimivi da ima 520tka boljšega kot 930,830, 730..., ki pa imajo tudi odličen sprejem.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz vsaj napišem, kako je na stvari in ne hvalim ter poveličujem.

Saj če imaš ti kaj pametnega za povedat, izvoli.
Če isto dejstvo poveš 50krat je to način subjektivnega izražanja preko metode pretiravanje, torej gre za najbolj prikrit in hinavski način izražanja subjektivnega mnenja, ko se skrivaš za "dejstvi".

Torej ne spadaš pod "napišem, kako je na stvari", pač pa spadaš v kategorijo "pol svojega življenja zapravim za to, da vsi slišijo moje subjektivno mnenje, ter čim več ljudi nezavedujoč tvoje hinavščine dobi napačno mnenje".

Sedaj pa vse to obrni še na vas, WP loverje. Snecer eden teh, ki ste ga speljali na limance, kolk je WP najboljši sistem ewah. Dečko si je zadevo privoščil in vsake toliko le pove napake in nedodelanosti, vse kar mu poveste nazaj je pa 1. pokvarjena naprava, zanič uporabnik, te uporabnosti ne rabiš, kaj težiš in take. Redki so uporabniki tu na forumu (se mi zda da je mtl, ali nekaj takega...), ki znajo povedati kaj ne dela prav. In to šteje. Ne pa tisto grizenje nohtov doma ko kaj ne dela in tihi reseti naprav, v javnosti pa laganje kako vse perfektno deluje.
Nobena stvar ne deluje perfektno pa najsi bo Symbian, iOS, webOS, Tizen, Android ali celi Linux, Windows, Mac OS, ... Ko boste to znali dojeti, bo potem kakšna ovca manj.
redface-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ne eni(ki povejo) ne drugi("loverji") niso redki, sam opaziti jih je nemogoče v tej gmoti Snecerjevih postov. Ja število njegovih postov je seštevek VSEH ostalih postov tukaj. To JE bolano in za psihiatru sry.

Gre za število postov in niti slučajno ne to, kaj on govori, govori sicer dokaj normalne zadeve o tem kaj ne dela, sicer spada pod zaprisežene kritike vsega(ne samo Windows Phona), ki išče samo napake. Ampak to ni problem, takih ljudi je dosti v vseh temah.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

saj sem ravno hotel vprašat, kaj je novo...

denim imam že dolgo na dp, mah vedno minorni dodatki