Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
en nasvet.
nevem kaj naj vzame moja boljša polovica 530 al 730?
nemorem se odločit če je 730 vreden 100€ več od 530.
Jaz mam 720 in sem čisto zadovoljen in že 530 na papirju zgleda boljši.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Normalen uporabnik, ki sam uporablja tega sploh ne rabi...
Dejstvo je , da sem posodil telefon svoji, da je predvajala otroku na yt neke pesmi, očitno v full HD, smola pa je bila, da trenutno doma tedaj ni delal wifi...
In ko je vidla al pa ni vidla ikone za opozorilo, je ni šla čitata, ker na tujih telefonih ne bereš sporočil.
Poleg tega pa ima youtube polno spama in reklame in če bi ji pokazalo, najbrž ne bi mislila, da je kaj narobe.
Skratka povsem brezvezna aplikacija.
Ker nenormalni uporabniki tega ne čekirajo
Torej ti bi želel da ti sredi pomembnega pogovora ali prenosa podatkov prekine povezavo. Kdo je zdaj tu normalen? Bumber.
Na pogovor data ne vpliva, ko so mi blokirali, sem normalno pričal.
Prenos podatkov preko mobitela?...pomemben? to bo ja
Bolj pomembno je da ti reše eure
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Normalen uporabnik, ki sam uporablja tega sploh ne rabi...
Dejstvo je , da sem posodil telefon svoji, da je predvajala otroku na yt neke pesmi, očitno v full HD, smola pa je bila, da trenutno doma tedaj ni delal wifi...
In ko je vidla al pa ni vidla ikone za opozorilo, je ni šla čitata, ker na tujih telefonih ne bereš sporočil.
Poleg tega pa ima youtube polno spama in reklame in če bi ji pokazalo, najbrž ne bi mislila, da je kaj narobe.
Skratka povsem brezvezna aplikacija.
Ker nenormalni uporabniki tega ne čekirajo
Torej ti bi želel da ti sredi pomembnega pogovora ali prenosa podatkov prekine povezavo. Kdo je zdaj tu normalen? Bumber.
Na pogovor data ne vpliva, ko so mi blokirali, sem normalno pričal.
Prenos podatkov preko mobitela?...pomemben? to bo ja
Bolj pomembno je da ti reše eure
Torej avto te opozori da zmankuje goriva, ti pa ga ne tankaš ampak vztrajaš o bridkega konca. Res pametno.
Kupiš telefon za 200€ + pa jokaš za par evrov, ko prekoračiš zakupljene količine.
Spet analogija z avtom, kupiš hud avto, pol pa šparaš ko je treba zimske gume kupit.
Upam da WP ostane funkcionalen OS, enostaven in namenjen uporabi. Poudarjam uporabi.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
A potem je še vedno "Smartphone"?
Resno - zato, da koledar dela je treba prekiniti sinhronizacijo s e-pošto?
.