Nokia windows phones

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
ksz

Da še jaz malo pojadikujem.
grin1.gif

Mal jih datumi j.ebejo.
tongue-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
en nasvet.
nevem kaj naj vzame moja boljša polovica 530 al 730?
nemorem se odločit če je 730 vreden 100€ več od 530.
Jaz mam 720 in sem čisto zadovoljen in že 530 na papirju zgleda boljši.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Kaj vse bo počela s telefonom? Ob pretiranem multitaskingu je lahko 512MB premalo.

Tako vsaj jaz opažam na mojem, L620. Lahko sicer, da je to posledica DPja, ker še nimam uradne denim verzije, ampak vseeno v razmislek okoli RAMa. Vse drugo pa je na 530 čisto dovolj ja.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
A potem je še vedno "Smartphone"?

Resno - zato, da koledar dela je treba prekiniti sinhronizacijo s e-pošto?
17758-icon_confused.gif

Mimogrede - na zaklenjem zaslonu pa pravilno kaže "jutri cel dan kulturni praznik".

Na koncu bom še moral dati Snečerju prav, da so WIN phoni polizdelki.
redface-1.gif

@mm46
Ni moj telefon in se mi dalo iskati kako screenshot. Hvala za napotek.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
To je nekaj z aplikacijo narobe. Če klikneš na ikoni pa ti pokaže pravilno da je v nedeljo. Drugi koledar mi kaže pravilno.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
en nasvet.
nevem kaj naj vzame moja boljša polovica 530 al 730?
nemorem se odločit če je 730 vreden 100€ več od 530.
Jaz mam 720 in sem čisto zadovoljen in že 530 na papirju zgleda boljši.

Hmm, L530 ni ravno dober telefon, je L730 konkretno boljša. Zdaj, če je L730 predraga, imaš še par telefonov vmes med 530 in 730: 630,635,535,532. Izbiraš pa glede na potrebe: velikost (535 5inchev, 630in635 4'5inchev, 532 4inche), LED flash (samo L535), sprednja kamera (L532 in L535 - celo 5MP za hude selfije
evil.gif
), 4G LTE (samo L635), RAM (L535 in L532 imata 1GB).

Torej L535 je zelo uravnotežena, ima pa nek touch problem, delno je že odpravljen, v celoti pa še ne, a MS pripravlja popravek sodeč po članku na prejšnji strani.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Samo tile kaže napačno, ko odpreš app kaže prav.

Tudi na lock screenu je prav.

Nazadnje urejeno:

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Poskusi katero od teh treh opcij:

1. nastavitve > e-pošta in računi > dolgi tap na Microsoft račun > sinhroniziraj
2. naredi soft reset (power + volume down)
3. dodaj nov vnos v koledar za danes, pojdi na začetni zaslon, počakaj, da se posodobi live tile, pojdi nazaj v koledar, izbriši vnos in spet počakaj, da se posodobi live tile

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Lumia 730 je vredna tega denarja, tako da se ti splača dati nekaj več za ta telefon. Čeprav še vedno poceni. L530 pa je vstopni, osnovni model (dobro je še 4xx serija po novem...).

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Normalen uporabnik, ki sam uporablja tega sploh ne rabi...

Dejstvo je , da sem posodil telefon svoji, da je predvajala otroku na yt neke pesmi, očitno v full HD, smola pa je bila, da trenutno doma tedaj ni delal wifi...

In ko je vidla al pa ni vidla ikone za opozorilo, je ni šla čitata, ker na tujih telefonih ne bereš sporočil.

Poleg tega pa ima youtube polno spama in reklame in če bi ji pokazalo, najbrž ne bi mislila, da je kaj narobe.

Skratka povsem brezvezna aplikacija.

Ker nenormalni uporabniki tega ne čekirajo

Torej ti bi želel da ti sredi pomembnega pogovora ali prenosa podatkov prekine povezavo. Kdo je zdaj tu normalen? Bumber.

Na pogovor data ne vpliva, ko so mi blokirali, sem normalno pričal.

Prenos podatkov preko mobitela?...pomemben? to bo ja

Bolj pomembno je da ti reše eure

Torej avto te opozori da zmankuje goriva, ti pa ga ne tankaš ampak vztrajaš o bridkega konca. Res pametno.
Kupiš telefon za 200€ + pa jokaš za par evrov, ko prekoračiš zakupljene količine.
Spet analogija z avtom, kupiš hud avto, pol pa šparaš ko je treba zimske gume kupit.
Upam da WP ostane funkcionalen OS, enostaven in namenjen uporabi. Poudarjam uporabi.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
ok se opravičujem 535 sem imel v mislih ne 530. 530 tak odpade v štartu ker je res čisto osnovn.
535 pa v bistvu niti ni slab ne
smile-1.gif

ksj bo delala? SMS, klici in slike. Predvsem zaradi slikanja nevem al se splača 100€ več za 730. Ostalo vem, da je vrh glave dovolj na 535.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Normalen uporabnik, ki sam uporablja tega sploh ne rabi...

Dejstvo je , da sem posodil telefon svoji, da je predvajala otroku na yt neke pesmi, očitno v full HD, smola pa je bila, da trenutno doma tedaj ni delal wifi...

In ko je vidla al pa ni vidla ikone za opozorilo, je ni šla čitata, ker na tujih telefonih ne bereš sporočil.

Poleg tega pa ima youtube polno spama in reklame in če bi ji pokazalo, najbrž ne bi mislila, da je kaj narobe.

Skratka povsem brezvezna aplikacija.

Ker nenormalni uporabniki tega ne čekirajo

Torej ti bi želel da ti sredi pomembnega pogovora ali prenosa podatkov prekine povezavo. Kdo je zdaj tu normalen? Bumber.

Na pogovor data ne vpliva, ko so mi blokirali, sem normalno pričal.

Prenos podatkov preko mobitela?...pomemben? to bo ja

Bolj pomembno je da ti reše eure

Torej avto te opozori da zmankuje goriva, ti pa ga ne tankaš ampak vztrajaš o bridkega konca. Res pametno.
Kupiš telefon za 200€ + pa jokaš za par evrov, ko prekoračiš zakupljene količine.
Spet analogija z avtom, kupiš hud avto, pol pa šparaš ko je treba zimske gume kupit.
Upam da WP ostane funkcionalen OS, enostaven in namenjen uporabi. Poudarjam uporabi.

Avto te opozori, da bo sfalilo in voziš dok ne zmanjka.

Telefon pa opozori in ti še veselo trošiš data, dokler morda nekdo naslednji dan ne pride v službo in ti izklopi...

Če bi imel operater blokado na zakupljen data (beri bencin v tanku), bi bilo že prelepo.

WP je katastrofa od katastrofe, nobenih aplikacij, če pa so, so pa hroščate in nepopolne.

Na Lumiji 925 je edino dober fotoaparat, ekran ter izgled, vse ostalo je milo rečeno katastrofa.

Če bi bil WP tako super, bi verjetno strahotno porasla prodaja in bi folk takoj menjal.

Resnica je povsem drugačna.

Gre za zgrešen projekt.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.546
276
83
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
A potem je še vedno "Smartphone"?

Resno - zato, da koledar dela je treba prekiniti sinhronizacijo s e-pošto?
17758-icon_confused.gif

.

Sinh z posto in koledarjem imam preko googla, tako da imam sinh z outlookom povsod na off