Citat:
Uporabnik damirj pravi:
To sem našel, problem je, da bing desktop in windows phone bing search nimata enake slike.. se mi gre v bistvu zaradi slike
Nekje sem zasledil da za telefon ročno izbirajo izsek iz slike za desktop.
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
To sem našel, problem je, da bing desktop in windows phone bing search nimata enake slike.. se mi gre v bistvu zaradi slike
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Tudi jaz, ampak slike take nikjer ni.. Kakšno sliko imate drugi danes za search na WP? Jaz imam totalno drugačne slike, kot bing na webu.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Po 8-ih mesecih se je 925-ka vdala in odpovedala poslušnosti.
Prejmem klic, ekran samo črn in to je bilo to. Dal kartico v star telefon, 925-ka gre pa že drugič na servis.
Mnjah.
Spet hvalim sebe, da je oldtimer ostal pri meni. Sem samo dal kartico noter, pustil telefon pri miru 10 minut, da je posinkal zadeve in to je bilo to. Brez tega bi bil pa ''rahlo'' pissed off.
PS: Sem pa danes že 2x pogrešal njen fotkič.
Sem držal kar nekaj sekund, ne vem pa, če je bilo 10. Nisem štel. Aparat pa ni šel še na servis, ker še nisem bil v LJ. Sem ga pa danes (po dveh dneh) poizkušal vključit in je kot nov. Izgleda se je baterija spraznila in je prišel k sebi. No, ko grem naslednjič v LJ, bo šel na servis. Ker nekateri nimamo samo za FB chat in po netu skakat, ter si ne moremo privoščit, da ne morem sprejeti klica. Kar naj bi bila sicer osnovna naloga telefona.Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Si držal power gumb 10 sekund predno si dal na servis?
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Je tukaj kakšen lastnik Lumie 535? Menda tisti software popravek ni prinesel kakšnih izboljšav glede zaslona in da je težava bila strojne narave. Menda v novih modelih teh težav z zaslonom ni več. Lahko to kdo potrdi, ima kdo tak novi model te Lumie?