I
Buče. Ne govori generalno. Meni zdrži z vsemi vklopljeno dva dni na 1520.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če želiš da baterije ne popapca, moraš kar redno izklapljat wifi in mobile data, pol je zmaga
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
f.off
to je samo notifier... sux od suxa
skratka brezvezno
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Normalen uporabnik, ki sam uporablja tega sploh ne rabi...
Dejstvo je , da sem posodil telefon svoji, da je predvajala otroku na yt neke pesmi, očitno v full HD, smola pa je bila, da trenutno doma tedaj ni delal wifi...
In ko je vidla al pa ni vidla ikone za opozorilo, je ni šla čitata, ker na tujih telefonih ne bereš sporočil.
Poleg tega pa ima youtube polno spama in reklame in če bi ji pokazalo, najbrž ne bi mislila, da je kaj narobe.
Skratka povsem brezvezna aplikacija.
Ker nenormalni uporabniki tega ne čekirajo
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Buče. Ne govori generalno. Meni zdrži z vsemi vklopljeno dva dni na 1520.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če želiš da baterije ne popapca, moraš kar redno izklapljat wifi in mobile data, pol je zmaga
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Torej ti bi želel da ti sredi pomembnega pogovora ali prenosa podatkov prekine povezavo. Kdo je zdaj tu normalen? Bumber.
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Normalen uporabnik, ki sam uporablja tega sploh ne rabi...
Dejstvo je , da sem posodil telefon svoji, da je predvajala otroku na yt neke pesmi, očitno v full HD, smola pa je bila, da trenutno doma tedaj ni delal wifi...
In ko je vidla al pa ni vidla ikone za opozorilo, je ni šla čitata, ker na tujih telefonih ne bereš sporočil.
Poleg tega pa ima youtube polno spama in reklame in če bi ji pokazalo, najbrž ne bi mislila, da je kaj narobe.
Skratka povsem brezvezna aplikacija.
Ker nenormalni uporabniki tega ne čekirajo
Torej ti bi želel da ti sredi pomembnega pogovora ali prenosa podatkov prekine povezavo. Kdo je zdaj tu normalen? Bumber.