Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Poglej, poglej... kako je napredoval notification...

znano od drugod

I

Izbrisan uporabnik #488

Če želiš da baterije ne popapca, moraš kar redno izklapljat wifi in mobile data, pol je zmaga

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
To pa verjamem, čeprav meni še vedno največ požre zaslon. Če imam telefon samo za klice, zdrži komot dan, dva...

Če pa nekaj šarim po njem, ali pa ga recimo uporabljam med vadbo (snemanje, beleženje...), pa pohrusta v 2h komot 30-40% baterije.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Sam ne izklapljam Wifi, mobile data, gps...... Pa bi komot zdržal samo za klice dva mogoče tri dni , ženin 5 dni. Če jih matram pa zvečer z ca 30-50% na polnilec. Tele zadnji modeli Lumie sploh niso tako slabi glede baterije.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Verjmam ja, kakšna 730 zna zdržat še pa še...jaz imam 620 model, ki že itak ima podhranjeno baterijo. Saj bi lahko dokupil večjo, pa ne rabim.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če želiš da baterije ne popapca, moraš kar redno izklapljat wifi in mobile data, pol je zmaga
Buče. Ne govori generalno. Meni zdrži z vsemi vklopljeno dva dni na 1520.

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj lahko daš kakšen screenshot...

Ja lahko maš vse vklopljeno, samo nič ne smeš delat.

Meni kitajec v airplane mode zdrži na 100% 7ur, ne da minimalno pade štrom.

Lumia 925 pa mi je tudi držala 4 al 5 dni, ko ni bilo signala

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ja, 730 ima po moje daleč najboljšo baterijo. Sam tudi 830 in pa malce slabša 930 tka so dobre. Prejšno soboto,(930) vse vklopljeno, 3 maili sonhron na 15 minut, ca. 4 ure Endmondo, ca 3 ure prižgan ekran z nekaj nezahtevnimi igricami, nekaj klicev, zvečer na 30%. Meni je to super baterija. 925 mi je ob manjši uporabi že ob 12tih zahtevala polnlec.
wink-1.gif
Škoda, drugače mi je 925 še vedno ena lepših in ravnoprav velikih Lumij .

I

Izbrisan uporabnik #488

Normalen uporabnik, ki sam uporablja tega sploh ne rabi...

Dejstvo je , da sem posodil telefon svoji, da je predvajala otroku na yt neke pesmi, očitno v full HD, smola pa je bila, da trenutno doma tedaj ni delal wifi...

In ko je vidla al pa ni vidla ikone za opozorilo, je ni šla čitata, ker na tujih telefonih ne bereš sporočil.

Poleg tega pa ima youtube polno spama in reklame in če bi ji pokazalo, najbrž ne bi mislila, da je kaj narobe.

Skratka povsem brezvezna aplikacija.

Ker nenormalni uporabniki tega ne čekirajo

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Dejstvo je , da sem posodil telefon svoji, da je predvajala otroku na yt neke pesmi, očitno v full HD, smola pa je bila, da trenutno doma tedaj ni delal wifi...

In ko je vidla al pa ni vidla ikone za opozorilo, je ni šla čitata, ker na tujih telefonih ne bereš sporočil.

Poleg tega pa ima youtube polno spama in reklame in če bi ji pokazalo, najbrž ne bi mislila, da je kaj narobe.

Torej ti bi želel da ti sredi pomembnega pogovora ali prenosa podatkov prekine povezavo. Kdo je zdaj tu normalen? Bumber.

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Buče. Ne govori generalno. Meni zdrži z vsemi vklopljeno dva dni na 1520.

Ima kdo izkušnjo, da se je po updejtu sistema poraba baterije drastično zvišala? Telefon imam 3 mesece pred 1. updejtom je batt. držala brez težav 4, tudi 5 celih dni! zdej pa komaj 2 dneva
bonk.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Torej ti bi želel da ti sredi pomembnega pogovora ali prenosa podatkov prekine povezavo. Kdo je zdaj tu normalen? Bumber.

Ne, bi bilo pa logično, da lahko nastaviš, kaj in kdaj želiš, da se kaj zgodi. Npr. ko si preko x% določene porabe opozori/omeji/prekini/whatever. Ni ravno neka huda umetnost kaj takega naredit, še posebej, če je razvojnik firma s praktično neomejenimi resursi.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.333
2.427
113
Drzi, taksna funkcionalst bi bila idealna, je pa OK tudi tako kot je...

Poraba je bila na 8.0 bistveno bolj ugodna, tudi meni zdaj drzi okoli dva dni moje uporabe, prej je pa 3 dni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Na pogovor data ne vpliva, ko so mi blokirali, sem normalno pričal.

Prenos podatkov preko mobitela?...pomemben? to bo ja

Bolj pomembno je da ti reše eure