Nokia windows phones

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Normalen uporabnik, ki sam uporablja tega sploh ne rabi...

Dejstvo je , da sem posodil telefon svoji, da je predvajala otroku na yt neke pesmi, očitno v full HD, smola pa je bila, da trenutno doma tedaj ni delal wifi...

In ko je vidla al pa ni vidla ikone za opozorilo, je ni šla čitata, ker na tujih telefonih ne bereš sporočil.

Poleg tega pa ima youtube polno spama in reklame in če bi ji pokazalo, najbrž ne bi mislila, da je kaj narobe.

Skratka povsem brezvezna aplikacija.

Ker nenormalni uporabniki tega ne čekirajo

Torej ti bi želel da ti sredi pomembnega pogovora ali prenosa podatkov prekine povezavo. Kdo je zdaj tu normalen? Bumber.

Na pogovor data ne vpliva, ko so mi blokirali, sem normalno pričal.

Prenos podatkov preko mobitela?...pomemben? to bo ja

Bolj pomembno je da ti reše eure

Torej avto te opozori da zmankuje goriva, ti pa ga ne tankaš ampak vztrajaš o bridkega konca. Res pametno.
Kupiš telefon za 200€ + pa jokaš za par evrov, ko prekoračiš zakupljene količine.
Spet analogija z avtom, kupiš hud avto, pol pa šparaš ko je treba zimske gume kupit.
Upam da WP ostane funkcionalen OS, enostaven in namenjen uporabi. Poudarjam uporabi.

Avto te opozori, da bo sfalilo in voziš dok ne zmanjka.

Telefon pa opozori in ti še veselo trošiš data, dokler morda nekdo naslednji dan ne pride v službo in ti izklopi...

Če bi imel operater blokado na zakupljen data (beri bencin v tanku), bi bilo že prelepo.

WP je katastrofa od katastrofe, nobenih aplikacij, če pa so, so pa hroščate in nepopolne.

Na Lumiji 925 je edino dober fotoaparat, ekran ter izgled, vse ostalo je milo rečeno katastrofa.

Če bi bil WP tako super, bi verjetno strahotno porasla prodaja in bi folk takoj menjal.

Resnica je povsem drugačna.

Gre za zgrešen projekt.

Ti si svetovni prvak v jamranju
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ko ti pošljejo račun za 120 EUR za prekoračitev data, ki predstavlja celoletno naročnino in klicanje pri operaterju, paket mob10, imam vso pravico da jamram nad glupim WP.

Android ima to lepo rešeno, prekine in čao pero.

A je to tako težko dodati?

Saj gledam sedaj wp10 in notification polje, marsikaj so dodali, ker so uvideli, da je koristno in da folk to pogreša.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mimogrede, sedaj sem na kitajcu in razen boljšega fotkiča, WP prav v ničemer ne pogrešam....

Še GPS signal ima kitajec boljši, brez napak.

primer sramote
oba s pomočjo 3g

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Vsaka čast če si tole zdaj šel s cuckom, ker zunaj je fajn neprijetno vreme
smile-1.gif

Če bi se mi dalo bi šel po isti poti in posnel s mojo lumio, ampak če ne bo sonca, potem odpade
tongue-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.407
2.478
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ko ti pošljejo račun za 120 EUR za prekoračitev data, ki predstavlja celoletno naročnino in klicanje pri operaterju, paket mob10, imam vso pravico da jamram nad glupim WP.

Android ima to lepo rešeno, prekine in čao pero.

A je to tako težko dodati?

Saj gledam sedaj wp10 in notification polje, marsikaj so dodali, ker so uvideli, da je koristno in da folk to pogreša.

WP ni za uporabnika Snecer-ja. Po novem opozorilo napisan na vsaki škatli novega aparata s sitemom WP. Dugače pa ni WP kriv, četi prekomerno uporabljaš data.

I

Izbrisan uporabnik #488

ja, telefona ne posojajte, saj nima varnostnih zapor...

odličen je za starostnike in mlade, eurodžer

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Sicer ne vem , zakaj se še naprej tako s Snecerjem ubadate... Pustite ga pri miru, saj je že eno in isto povedal 1000 x ...
smile-1.gif
Mi bomo pa še naprej na Lumijah in WP, ker nam ustreza in je super telefon. Seveda so zadeve vedno za izboljšavo, vendar daleč od kritičnega. Važno, da deluje 99% časa tekoče in zanesljivo! Čakamo na WP 10, ki bo za predogled na telefonih kmalu..

I

Izbrisan uporabnik #488

malo off:
smile-1.gif

evo danes
2169478-Screenshot_2015-02-08-14-56-13.png

Priponke

• 2169478-Screenshot_2015-02-08-14-56-13.png
    2169478-Screenshot_2015-02-08-14-56-13.png
    174,6 KB · Ogledi: 162

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.604
2.419
113
Pomurje
Kako kitajec meri višinsko diferenco?

Prejšni PrtSc za gps na lumii 925 je čuden. Očitno imaš defekten telefon. Meni nikoli ne naredi takih pizdarij

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Ce das telefon v zep in v gozdu je seveda povsem mogoce da prihaja do anomalij. Kakor vemo aluminjasti telefoni nekoliko slabse sprejemajo signal. V skrajnih primerih ravno dovolj, da prihaja do tezav.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Potem ima mogoce res boljsi sprejemnik gps..
Moraš pa vedeti da ima večina telefonov slabši signal v gozdovih in žepu..

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Sicer ne vem , zakaj se še naprej tako s Snecerjem ubadate... Pustite ga pri miru, saj je že eno in isto povedal 1000 x ...
kak zavraga, če je 98% postov v tej temi njegovih???

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz vsaj napišem, kako je na stvari in ne hvalim ter poveličujem.

Saj če imaš ti kaj pametnega za povedat, izvoli.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Če isto dejstvo poveš 50krat je to način subjektivnega izražanja preko metode pretiravanje, torej gre za najbolj prikrit in hinavski način izražanja subjektivnega mnenja, ko se skrivaš za "dejstvi".

Torej ne spadaš pod "napišem, kako je na stvari", pač pa spadaš v kategorijo "pol svojega življenja zapravim za to, da vsi slišijo moje subjektivno mnenje, ter čim več ljudi nezavedujoč tvoje hinavščine dobi napačno mnenje".

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Če isto dejstvo poveš 50krat je to način subjektivnega izražanja preko metode pretiravanje, torej gre za najbolj prikrit in hinavski način izražanja subjektivnega mnenja, ko se skrivaš za "dejstvi".

Torej ne spadaš pod "napišem, kako je na stvari", pač pa spadaš v kategorijo "pol svojega življenja zapravim za to, da vsi slišijo moje subjektivno mnenje, ter čim več ljudi nezavedujoč tvoje hinavščine dobi napačno mnenje".

hysterical-1.gif