Nokia windows phones

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.604
2.419
113
Pomurje
Kje urejate kontakte. Jih lahko uredim v prog. Ljudje in to potem sinhroniziram na telefon.
Ali v telefonu (manj udobno) in potem sinhroniziram v oblak.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.604
2.419
113
Pomurje
Jaz imam tudi podvojene. Od kod pride to?
V filtriranje stikov na telefonu imam odkljukano prikazovanje stikov:
hotmail(to je isto kot judje od microsofta?), google in račun nokia.

To bi jaz združil v eno, najraje nekaj v windows programu.
Kakšni predlogi?

I

Izbrisan uporabnik #488

jajca wp naredijo duple, ko uvozijo iz sim in še od kod

združiš na pcju, prijavi se v outlook pa združi

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Windows Phone People aplikacije je kar zakon, lahko urejaš tako outlook kot google račune. Kar ti aplikacija ni avtomatsko združila boš pa pač moral združiti. Je pa tako, ta združitev je zgolj lokalna, ni vidna na online People ali pa Windows 8 People aplikaciji. Vse spremembe kontaktov pa seveda so vidne. Ker se People aplikacija ne sihronizira nikamor je najbolj pregledno, če se odločiš zgolj google ali pa zgolj outlook kontakte uporabljat. Mogoče Windows 10 prinese sihronizacijo med People aplikacijami na različnih napravah;)

koliko

Guru
21. avg 2007
4.407
2.478
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Edino jajce na WP si ti Šnecer. Žal. In večjega jajca kot je Android ni ko se enkrat navadiš na WP. Ni popoln je pa svetlobna leta pred Androidom.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Edino jajce na WP si ti Šnecer. Žal. In večjega jajca kot je Android ni ko se enkrat navadiš na WP. Ni popoln je pa svetlobna leta pred Androidom.

Vidim, da veš precej več od mene. Torej na telefonu imam kontakte, ki imajo (od prehoda na WP) precej mobilnih številk na "work" in zaradi tega ne morem pošiljati SMSov iz originalnega telefona. Če grem popravljati v Outlook Connector, mi v kratkem prepiše nazaj
wink-1.gif
. Edina stvar, ki jo vidim, je kopija kontaktov v drug Outlook, tam uredim vse skupaj, nato pobrišem kontakte na outlook.com in po potrebi še na telefonu, dodam nov Connector in spet sinhroniziram... Je kaj hitrejšega?

Imam pa za urediti cca 300 kontaktov (od cca 1700).

Jernej

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:

Vidim, da veš precej več od mene. Torej na telefonu imam kontakte, ki imajo (od prehoda na WP) precej mobilnih številk na "work" in zaradi tega ne morem pošiljati SMSov iz originalnega telefona.

Si poskušal na https://people.live.com/ ali pa v aplikaciji Ljudje za računalnike z Windows 8/8.1/10? Sicer pa čudno, da ti jih je vpisalo pod work, kako si jih uvozil?

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik titov pravi:
https://people.live.com/ ?

Ne razumem točno tvojega problema.

Problem je v hitrosti popravljanja. V outlooku lahko menjam podatke zelo hitro. Preklopim v zadnji način pogleda (kjer se lepo izpiše spisek vsega) in potem kliknem na work number, CTRL+X, kliknem na "Mobile", CTRL+V in je preneseno. Dela za pet sekund. Na people.live.com se pa tega verjetno ne da ali se motim? Tam je po potrebno klikniti na vsak kontakt, nato klikniti na uredi, nato popraviti, pa spet klikniti shrani. za deset kontaktov to ni problem, za nekaj sto pa ni ravno najbolj priročno, se ti ne zdi?

Jernej

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje je bolje, da mu stiki temeljijo na googlu in ne na windows bazi...

google je vseeno bolj univerzalen, tudi če kaj menjaš, ne bo cirkusa

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tudi 620 še ni dobil denima. Ampak tako pač je, ko imajo posodobitve prek operaterji. Bi pa naj bil denim konec tega meseca "skoraj za vse naprave".

10 bo prišla hitro, ampak to bo spet technical preview, tako da prvo uradno verzijo ne pričakujem pred poletjem, pa še to za top shit naprave

Jest imam denim na 620

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Telefon je italjanski. denim sem dobil kak mesec nazaj. Do sedaj ni niti enkrat zmznu, vse funkcije delujejo. najbolj všeč mi je, da so v opravilno vrstico dodali možnost vklopa in izklopa mobilnih podatkov. na začetku nekaj aplikacij ni delalo oz. so se same zapirale, ampak ko so bile posodobljene je vse OK. Zadovoljen.