Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
Noben sistem ni dovolj pameten za neumnega uporabnika
Patetičen si že rahlo s tem polizdelkom. Glede na flance, ki si jih pisal po Nexus 7 in Moto G in windows phone temah bi rekel da si TI edini polizelek tukaj ! Če bi zraven še dodal, da si totalno neprilagodljivo tele bi te pa najbrž že užalil ane ? :
Citat:
Patetičen si že rahlo s tem polizdelkom. Glede na flance, ki si jih pisal po Nexus 7 in Moto G in windows phone temah bi rekel da si TI edini polizelek tukaj ! Če bi zraven še dodal, da si totalno neprilagodljivo tele bi te pa najbrž že užalil ane ? :
zanimivo meni pa wp deluje brezhibno stem, da ko pa moram uporabljat android mi pa gredo lasje pokonci. 4 jedrni procesor top igračka pred dvema letoma pa šteka in to zelooo. aplikacije ni šans, da preneseš na sd kartici in take fore. lolipop katastrofa S5 je ponorel in se greje(v bistvu pregreva) že samo če brskaš po internetu. Baterijo sprazni hitrje kot moja nokia 1020 ki ob uporabi res hitro troši baterijo. Pa pol mi ti rečeš, da je wp pol izdelek. Android phone ni niti polizdelek kvečjemu 1/10 izdelka.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Polizdelek za moj telefon ni na voljo
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Snecer, nekaj takega si ti iskal pred kratkim? http://www.windowscentral.com/...name-squadwatch
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Še bolj polizdelki so vsi tisti, ki kar naprej sledijo t.i. polizdelkuZakaj jemljete tako osebno, da se prehaja že na žalitve, saj je govora samo o nepomembni igrački imenovana telefon. Get a life.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
seveda, že zaradi WP10 in cortane, imam nastavljeno USA regijo