Nokia windows phones

mr_

Guru
20. sep 2007
9.416
2.767
113
Spar in Tus. Sej nima veze, ne, itak telefon pac ne uspe prebrat. Sem se se neki malega hecal z aplikacijo za branje kod, pa mi tudi ni nic prebralo. To hecanje pomeni par sekund in 2 crtni kodi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Točno s tem programom je meni tudi delalo, prebere špar, tuš in AMZS, leklerk in jagra pa ne.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Noben sistem ni dovolj pameten za neumnega uporabnika

Patetičen si že rahlo s tem polizdelkom. Glede na flance, ki si jih pisal po Nexus 7 in Moto G in windows phone temah bi rekel da si TI edini polizelek tukaj ! Če bi zraven še dodal, da si totalno neprilagodljivo tele bi te pa najbrž že užalil ane ? :

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:

Patetičen si že rahlo s tem polizdelkom. Glede na flance, ki si jih pisal po Nexus 7 in Moto G in windows phone temah bi rekel da si TI edini polizelek tukaj ! Če bi zraven še dodal, da si totalno neprilagodljivo tele bi te pa najbrž že užalil ane ? :

Ne moreš ga užaliti, ker ne razume.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ne mores, sem probal ze marsikaj izjavit pa ga se ni dovolj potrlo da bi se obesil, zal.
smile-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:

Še bolj polizdelki so vsi tisti, ki kar naprej sledijo t.i. polizdelku
smile-1.gif
Zakaj jemljete tako osebno, da se prehaja že na žalitve, saj je govora samo o nepomembni igrački imenovana telefon. Get a life.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.407
2.478
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Polizdelek za moj telefon ni na voljo
zanimivo meni pa wp deluje brezhibno stem, da ko pa moram uporabljat android mi pa gredo lasje pokonci. 4 jedrni procesor top igračka pred dvema letoma pa šteka in to zelooo. aplikacije ni šans, da preneseš na sd kartici in take fore. lolipop katastrofa S5 je ponorel in se greje(v bistvu pregreva) že samo če brskaš po internetu. Baterijo sprazni hitrje kot moja nokia 1020 ki ob uporabi res hitro troši baterijo. Pa pol mi ti rečeš, da je wp pol izdelek. Android phone ni niti polizdelek kvečjemu 1/10 izdelka.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kolko pisanja, samo noben pa ne pove da squadwatch ne dela pri nas...

Aja, pametnim dela...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Snecer, nekaj takega si ti iskal pred kratkim? http://www.windowscentral.com/...name-squadwatch

Namesto, da se v mene spuščate, pa ne ti darjan, ki "pomagaš"
evil.gif

Dajte pisat o tem programu, kako vam dela itd. Ker na Lumia 925 ne deluje, očitno ni za našo regijo.

In kaj drugega kot moja ocena, da je to polizdelek, ne morem rečit.

Dajte me demantirati, da lepo deluje itd.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Jaz ga lahko uporabljam, samo ne vem kaj si naj začnem s tem, ker ne uporabljam družabnih omrežij, tako da potestirat ne morem
smile-1.gif

Sem se pa pač spomnil na tebe, ko sem videl opis programa.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:

Še bolj polizdelki so vsi tisti, ki kar naprej sledijo t.i. polizdelku
smile-1.gif
Zakaj jemljete tako osebno, da se prehaja že na žalitve, saj je govora samo o nepomembni igrački imenovana telefon. Get a life.

Lej meni je popolnoma jasno, da imajo winphone OS / aplikacije pomankljivosti vendar sem se s tem sprijaznil in mi še vedno od vsega na trgu najbolj odgovarja. Verjamem, da nisem edini. Pri Snecerju sem dobil občutek, da vztraja na svoji Nokiji samo še zato, da se lahko pritožuje in pljuva tukaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Vztrajam zaradi dobrega fotoaparata, fotkanje je simpl se zažene iz ugasnjenega telefona s tipko za fotografiranje, kvaliteta pa nadomešča fotoaparat, ki ga več ne uporabljam.

Žal pa sem omejen pri uporabi aplikacij, ki jih ni, ali pa ne delujejo, kot primer zgoraj.

darjan@ tebi deluje zadeva, ker imaš verjetno nastavljeo drugo regijo?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Bolj kot ne firbec, če misliš WP10, s cortano pa se pridobi ogromno, predvsem quiet hours.

Drugače pa ni videt, da bi imel WP10 kaj toliko bistveno boljšega, notification center je boljši, to je res.
Recimo dobiš SMS pa dobiš obvestilo o tem enako kot v WP8, torej zgoraj se pojavi "baner", ampak v WP10 lahko ta "baner" razširiš in se ti pojavi celotna vsebina SMSa plus tega pa lahko kar direktno tam odpišeš nazaj.

Kaj drugega pa nisem opazil, je pa res, da sila malo uporabljam telefon, pač za bolj kot ne nujne stvari plus 1 aplikacijo
wink-1.gif