Nokia windows phones

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Jaz sem o tem pisal...sicer sem rekel nota, ampak je isti princip tudi za zvon ja
wink-1.gif

Ugotovili smo, da uporabniki pac ne poznamo WP...

damirj

Guru
9. maj 2012
5.338
2.428
113
Ja ne vem kako do tega, sem nalozil DP in vse update in po restartu je pa tudi ta opcija na voljo

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
in zakaj bi tale mute tipka bila uporabna. Saj imamo že zdaj obstrani zvonček na katerega tapneš in izklopi zvok. Dobro res je, da če hočeš popolnoma utišati telefon moraš še tapniti noto da utišaš aplikcije, vendar od aplikacij ni zvoka če jih ne uporbljaš, torej je pred strahom da ti kje telefon začne zvoniti ali čivkati dovolj zvonček.
Obenem pa izgubimo možnost izbire vibre on of. Bedarija.
Eh bom že preživel, tista unikatna enostavnost wp OS pa počasi izginja.

Zato ker majo eni bolj debelo taco pa namesto na noto v bistvu dajo zvonec na 0...

Pol pa morajo spet drsat.

Izjemno neposrečena kombinacija.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Snecer vse je odvisno od tega s katerega vidika gledaš na situacijo
smile-1.gif

Kozarec je lahko na pol poln ali na pol prazen...

Meni osebno takšna kombinacija povsem odgovarja in je posrečena, le ne smeš izhajat iz nekega prepričanja da je le ena (predhodno naučena) pot pravilna.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
V decembru mi je uspelo prekoracit 1000 minut. Kaksna aplikacija, ki bi stela porabljene minute za Lumio?

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Damir, nam zaupaš, kateri telefon imaš? Ker tisti screenshot je povsem identičen Denimu z izjemo gumba sound settings, za katerega sumim, da je bil tja dan kot del firmwarea in ne OS-a (tako kot ima recimo Lumia 830 v nastavitvah opcijo upravljanja z USB, ki je 920 nima).

Sicer pa, da bi namesto vibrate on/off imeli silent mode on/off v tistem meniju, preprosto izklopite vibracije v nastavitvah in se bo tisti gumb preobrazil v silent mode oz. mute.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
V decembru mi je uspelo prekoracit 1000 minut. Kaksna aplikacija, ki bi stela porabljene minute za Lumio?
Sej imaš v nastavitvah senzor prenosa. Nastaviš intervalno obdobje in te začne opozarjati ko si na koncu, ti pa ne izklopi, to lahko narediš tudi sam.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Sej imaš v nastavitvah senzor prenosa. Nastaviš intervalno obdobje in te začne opozarjati ko si na koncu, ti pa ne izklopi, to lahko narediš tudi sam.

On sprašuje za minute, ne za MB.

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Jaz minute spremljam preko aplikacije Moj Mobitel, ampak jih še nisem prekoračil, tako da ne vem, če obstaja kakšen način, da se to omeji. Sicer pa, če so minute problem, bi bilo mogoče pametno razmisliti o drugem paketu ali kakšni dodatni storitvi, ker ponavadi ni neke hude cene za več minut, bolj so podatki problem.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Res je ja, tušmobil ima neomejen paket za 15 eurov, kar pa dvomim da je kaj bistveno več od paketa, ki ga sedaj ima.

Edino če ima kaj za 5 eur, in kake 20 enot, potem pa verjamem da hitro prelije
wink-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
So govorice da je WP8.1GDR2 združen v W10 in tako bo naslednji update kar W10 kmalu po konferenci 21.1.15.