Nokia windows phones

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.717
411
83
Kras
www.mtl.si
Zgolj, da se malo javim. 925-ka se mi po servisu ni več ugašala, zmrzne pa še vedno in jo treba občasno počakat. K sreči to ne traja po par sekund, ampak recimo pol sekunde. Mi je pa zadnjič spet fotkič samo na črno potegnil in je šele restart telefona spet vzpostavil normalno delovanje.
Drugače pa zadovoljen, z baterijo pa tudi preživim čez dan, ampak se konkretno držim nazaj pri uporabi data in wifija. Če imam oboje izključeno, bi po moje zdržala zadeva tudi 2 dni, ampak v čem je potem smisel takega telefona? Če sem pa na netu, gre pa baterija zelo hitro papa.

I

Izbrisan uporabnik #488

Garmin Here za WP?

Vem, da je streetpilot, samo ne za našo regijo

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.153
7.856
113
Pri Lumii 520 imam težave s 3G. Na telefonu imam 3G vedno izklopljen, samo kadar želim poslati MMS ga pač vklopim. Tukaj pa se pojavi težava, ki me nervira. Ko vklopim 3G, mi ga dejansko sploh ne vklopi. Enostavno ne deluje. To se ne dogaja redno, se pa precejkrat. Zato me zanima kaj lahko storim? Operater je T-2. Predvidevam da je nekaj narobe s telefonom. Pred časom sem nekje bral, da je bolje da se 3G izklopi, če ga ne potrebuješ in to zaradi raznih nadgrajevanj telefona itd... Ali je res priporočljivo da 3G vklapljaš po potrebi, ali naj ga imam vključenega non stop?

Lep pozdrav

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
781
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Pri Lumii 520 imam težave s 3G. Na telefonu imam 3G vedno izklopljen, samo kadar želim poslati MMS ga pač vklopim. Tukaj pa se pojavi težava, ki me nervira. Ko vklopim 3G, mi ga dejansko sploh ne vklopi. Enostavno ne deluje. To se ne dogaja redno, se pa precejkrat. Zato me zanima kaj lahko storim? Operater je T-2. Predvidevam da je nekaj narobe s telefonom. Pred časom sem nekje bral, da je bolje da se 3G izklopi, če ga ne potrebuješ in to zaradi raznih nadgrajevanj telefona itd... Ali je res priporočljivo da 3G vklapljaš po potrebi, ali naj ga imam vključenega non stop?

Lep pozdrav

Izklopis samo 3G (in pac preklopi na 2G) ali si mislil, da pac izklopis mobilni prenos podatkov? Ko vklopis mobilni prenos podatkov, vcasih traja nekaj sekund, da se tudi poveze ...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.153
7.856
113
Ko vklopim podatkovno povezavo naj bi napisalo zgoraj levo 3G in takrat bi lahko pošiljal MMS. Imam vklopljeno tole mobilno povezavo in ni 3G. Ne dela... A zajjebava aparat, ali naj kontaktiram T-2? Klical sem na Teleray in so mi reklia naj telefon prinesem tja.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
781
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ko vklopim podatkovno povezavo naj bi napisalo zgoraj levo 3G in takrat bi lahko pošiljal MMS. Imam vklopljeno tole mobilno povezavo in ni 3G. Ne dela... A zajjebava aparat, ali naj kontaktiram T-2? Klical sem na Teleray in so mi reklia naj telefon prinesem tja.

Ko vklopis mobilni prenos podatkov, zgoral lahko pise tudi 2G ... oz. imas prav... T-2 ima samo 3G omrezje, ce se prav spomnim
smile-1.gif
... pa se to je bolj slabo >> http://www.mobilna-telefonija.com/mobilni-informator/pokritost/umts.html

Kot prvo preveri nastavitve za mobilni prenos pdoatkov in MMS, ce so pravilne >> http://www.t-2.net/podpora/navodila/mobilna-telefonija/nastavitve-parametrov ...

Lahko pa tudi kontaktiras Teleray Servis, naj ti posredujejo prave nastavitve... Tukaj je nekaj debate okoli tega >> https://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=18&t=8361&sid=faa1bbfe67cdadde9bb4e5c1ba094cbd ... samo je nekdo tako sebicen, da je napisal samo to, da su mu na servisu posredovali prave podatke... ni pa napisal, kakasni so ti podatki
smile-1.gif
...

Lahko pa preveris tukaj, kjer je tudi govora o tem >> http://www.wpslovenija.si/foru...ponudnikov#3528

https://www.dropbox.com/s/ktlsk1e7c9nlwnd/WP8.MMS.in.Internet.nastavitve.pdf

Dropbox_-_WP8.MMS.in.Internet.nastavitve-20150105-135211.png

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.153
7.856
113
Po nekaj urah se je 3G le vklopil. Sedaj sem pustil vključeno in izgleda da deluje. Malo pa cvikam, da mi ne bo nabil kakšnega nadgrajevanja ali kaj podobnega. Na T-2 imam 100 MB prenosa podatkov brezplačno, pa tudi omejitev imam nastavljeno, tako da naj bi me opozorilo pred kakšnim sranjem, pa vseeno. Imate 3G non stop vključen, ali ga po potrebi vklapljate?

I

Izbrisan uporabnik #488

meni he wp naredil za 120 eur škode, ker ne zna blokirat, le v ozadju opozori... če kdo drug dela pol je adijo denar

update pa daš samo wifi

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.153
7.856
113
Trenutno mi dela vse BP. Sem tudi klical na T-2 in mi je tisti iz tehnične podpore naredil samo še večjo zmedo. Tako da sem na koncu izbrisal vse, kar mi je rekel tip iz T-2 in povrnil na prvotne nastavitve.
Dejansko mi je tale MMS delal tudi prej, vendar se 3G ni vklopil takoj, ko sem ga ročno vključil. Lahko da zajjebava Lumia 520. Mislim pa da tudi T-2 ni ravno biser med ponudniki mobilne telefonije. Verjamem, da če bi imel Simobil, da bi bil bolj zadovoljen.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi 925 to nima.

Očitno je govora o Denim upgrejdu, ki ga še ni za omenjena aparata.

Ne vem zakaj tega ne pove.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
in zakaj bi tale mute tipka bila uporabna. Saj imamo že zdaj obstrani zvonček na katerega tapneš in izklopi zvok. Dobro res je, da če hočeš popolnoma utišati telefon moraš še tapniti noto da utišaš aplikcije, vendar od aplikacij ni zvoka če jih ne uporbljaš, torej je pred strahom da ti kje telefon začne zvoniti ali čivkati dovolj zvonček.
Obenem pa izgubimo možnost izbire vibre on of. Bedarija.
Eh bom že preživel, tista unikatna enostavnost wp OS pa počasi izginja.