Nokia windows phones

damirj

Guru
9. maj 2012
5.338
2.427
113
Boljše da stetirajo vse in naj dela, kot pa da naredijo zmazek kot apple z iOS 8 ali Android 5.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ios8 je daleč od zmazka. Res opaziš kakšen (skoraj nepomemben) bug več, kot na preteklih verzijah, ampak to pa je to. Ni v stilu liloflopa, ko kar restarta foin al pa kaj sploh ne dela... Ios še vedno leti, funkcij je malo morje, pa še paleta appov na storu
smile-1.gif
Microsoft pa ni naredil dovolj za razvijalce appov, proizvajalci telefonov nimajo ravno profita, grafični vmesnik je razen začetnega zaslona kr nekaj in zgleda zastarelo. Vglavnem polom, če gledaš da je THE Microsoft za vsem tem...

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Za lumijo 925 še nimamo denim, niti na DP

Zelo nenavadno

Morda je bug v Extras Info programu. Odjavi se iz DP ter preveri verzijo. Meni je potem napisalo da je vse posodobljeno, v Extras pa da imam Denim...

damirj

Guru
9. maj 2012
5.338
2.427
113
Siguren? Za biznis okolje je iOS čista polomija. Odjemalec za email je tako hroščat, da je groza. Za tiste igrce in ostalo šaro, ki jo požene povprečen uporabnik mogoče 1x na leto, pa res ni odločilni faktor.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
100%. iOS slab za biznis? lol Wp je boljši pri tem al kaj hočeš povedat?! Email uporabljam vsak dan, 3 mail računi, vse dobim na telefon, outlook instantno ostalo s par minutnim zamikom in tudi dosti odpisujem s telefona. Včasih tut dodam kako sliko, link, odprem/dodam priponko .dock ali .pdf. Vse deluje normalno... Glede appov pa ne mislim zgubljat besed. Če jih ti ne nucaš, še ne pomeni, da je tak tut pri ostalih uporabnikih
wink-1.gif

Pa sej pa poglej glede bugov, kolko bet izda apple pred uradnim releasom. Pa te bete zadnja leta uporablja milijone ljudi... Pa še pride do hroščov... Kak bi naj pol blo boljše pri konkurenci?!

damirj

Guru
9. maj 2012
5.338
2.427
113
iOS ima že od verzije 7 mali miljon problemov z push prejemanjem mejlov, katere še zdaj po dveh letih ne znajo rešit.. tega imaš na apple forumih kolkr češ, pa še zdaj ne znajo rešit tega buga.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Za lumijo 925 še nimamo denim, niti na DP

Zelo nenavadno

Morda je bug v Extras Info programu. Odjavi se iz DP ter preveri verzijo. Meni je potem napisalo da je vse posodobljeno, v Extras pa da imam Denim...

Maš prav, ko sem odstranil DP, mi sedaj piše Lumia Denim...

In ko dam nazaj na DP pa spet piše Cyan.

evil.gif

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
..da malo ukradem temo, ker pač nimam nokie :) A je možno narediti roll-back na tovarniško verzijo WP 8.1? 2.1.2015 je za moj tel. (Prestigio 8500 DUO) prišel update in od takrat naprej same težave! Bsterija zdrži 1,5 dneva, prej je 4-5 dni in še cel kup drugih piz****j. Prej pa brez ene težave...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
iOS ima že od verzije 7 mali miljon problemov z push prejemanjem mejlov, katere še zdaj po dveh letih ne znajo rešit.. tega imaš na apple forumih kolkr češ, pa še zdaj ne znajo rešit tega buga.

Sicer si malo falil temo... ampak vseeno... Kaksni so ti problemi s push mailom? Uporabljam iPhone in pushmail deluje cisto OK (v navezi z Exchange serverjem) ... Nastavljenih imam 6 mail racunov (2 x Exchange, 3 x Gmail in 1 x iCloud)... in pri Exchange in iCloud deluje push odlicno (mail dobim prej kot na racunalniku)... pri Gmailu pa je res problem... ampak to je kriv Google, ker je ukinil pushmail za brezplacne racune?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ne bi si mislil, da bo tako. En dan sem brez WP, na rezervnem Androidu, pa se mi že meša.
wink-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Res, katere?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
A je kdo pogruntal kako windows phone nahecati, da ko tapkaš sporočilo namesto LP napiše Lep pozdrav in podobne okrajšave..

damirj

Guru
9. maj 2012
5.338
2.427
113
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Res, katere?

Samo na primer, push maili recimo brez nekega pametnega vzroka nehajo delat, imaš tega kolkr češ na forumih, uradne rešitve pa nikjer. Bug se vleče že vsaj od verzije 7.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Problem so operaterji, na kar pa m$ nima vpliva.

Samo kaj hudiča operaterji drekajo tako dolgo? Zakaj apple nima teh težav z zamikanjem posodobitev?

Sicer pa za 930 obstaja rešitev: flash s skandinavskim ROM-om.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Kaj te veš, custom appe fkup mečejo, glede na tržni delež WPja, jim pomoje to ni neka velika prioriteta.

Lahko pa tudi, da se zadeve še optimizirajo, jaz sem na 620 opazil ogromne razlike v hitrosti med DP in uradno verzijo, pomoje ravno zaradi optimizacije.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Res, katere?

Samo na primer, push maili recimo brez nekega pametnega vzroka nehajo delat, imaš tega kolkr češ na forumih, uradne rešitve pa nikjer. Bug se vleče že vsaj od verzije 7.

Na katerih forumih? Androidnih? WPjevskih? ... Na jabuku recimo se ne spomnim, da bi bilo o tem kaj dosti govora ... pa tudi nasplosno... pa precej prebiram zadeve okoli mobilne telefonije ...
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:Mi je pa zadnjič spet fotkič samo na črno potegnil in je šele restart telefona spet vzpostavil normalno delovanje.
Danes mi je to 2x naredil. V razmaku pol ure. Očitno bo treba počasi spet na servis
frown-1.gif
.
Pa še fotka, ko se mu sfuzla:

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Res, katere?

Push mail? Kateri protokol? Kateri mail server? Najbolj pogosta resitev v enterprise svetu (Exchange plus ActiveSync) dela brez problema na iOSu ze zadnjih 5 let zihr...

Nazadnje urejeno: