Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Android je lepo imel oblaček sms in pismo za mail in drugo pismo za gmail...

Tu pa je vse nekak nedodelano
smile-1.gif

damirj

Guru
9. maj 2012
5.342
2.429
113
Saj tista ikona pomeni, da imaš obvestilo in ne da imaš SMS ali el. pošto ali kaj tretjega. ISta ikona je tudi, ko javi da so updatei aplikacij. Podrsaš dol in vidiš za kakšno obvestilo gre, pa še detajle prikaže, kaj češ boljšega.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, za vse je tista ikona, ni to ok, tako kot ni ok za vse maile ista ikona...

Jaz smatram, da je SMS najbolj važna zadeva in je vredno potem potegnit dol, ostali balast, sploh kake posodobitve pa so čisti spam

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Ubija, ko na lock screen vidiš sms, potegneš s prstom tam, briga njega, odpre zadnji program. Ne pa kot iphone, ki ti gre direkt v tisto kar si prej dregnil.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Ksz.
Pa kaj eni bluzite glede funkcionalnosti in kaj bi "moral" imeti wp po vašem in ves čas primerjate z androidom... Kakor jaz vem sta to popolnoma različna sistema in HVALA BOGU da ima WP določene zadeve veliko bolje in bolj pregledno rešeno! Prvi primer je ikona za obvestila. Upam, da tega, da je 1 ikona za vsa obvestila Microsoft nikol ne bo spreminjal, saj je na Androidu, ko je v zgornji vrstici 10 in več ikon natlačenih popolnoma nepregledno in konfuzno...

To, da pa Snecer nikakor ne zapusti WP tabor mi pa nikakor ne gre v glavo. Ljudje smo različni in eni preferirajo eno, drugi drugo. In vsak naj izbere sistem, ki mu najbolj odgovarja, ne pa da ves čas pljuva. Popoln sistem pa ni noben. Za android tudi jaz takoj naštejem en kup zadev, katere smatram za nedodelane.

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo za Android imaš mode, lahko tudi kaj sam, če znaš, skratka OPEN, tu pa neki lojzeki pacajo, ki imajo verjetno privat iphona pa jim dol visi, samo da zgleda lepa, ostalo pa magla.

SIcer pa, imam ga 5 mesecev, prav nič se ni spremenilo.

Aplikacij porazno malo, če pa so, so sumljivo nedodelane, tudi plačljive.

Bodimo realni, zadeva ne gre v pravo smer.

Nazadnje uredil moderator:

damirj

Guru
9. maj 2012
5.342
2.429
113
V primerjavi z androidom in iOS, mišljeno. Pred WP pa je bil WM, sam to ne moreš štet kot isto.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Ravno to je, zadeva gre v pravo smer! Z vsako posodobitvijo še več funkcij in dodelanosti sistema. Nekaterim nam je osnova Windows phone hudo dobra in nekako sprejmemo kakšno manjšo pomanjkljivost. Večjih niti ni. Razen, če iščeš dlako v jajcu. To pa tudi jaz najdem en kup nedodelanosti ali zmede v androidih, pa je sistem ki je nekaj let dlje na tržišču.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Android tam nekje 2008, WP tam nekje 2010, glede na resource, ki jih ima M$, sramota za WP
smile-1.gif

damirj

Guru
9. maj 2012
5.342
2.429
113
Kolk aplikacij pa potrebuješ?

Jaz tudi nočem kopije androida. Zakaj bi pa to hotel? Sej android že imamo. Drugi OS enako ne more in ne sme izgledat in delovat niti ne razumem, zakaj bi to hotel? Meni je android živo sranje, nič ne dela tko kot bi moralo. In to ravno takrat ko nekaj nujno rabiš, se zihr neki usuje ali zablokira. Hvala lepa za tak šit. Pa da moraš skoz neki spreminjat pa d*kat, da sploh kaj dela, pa upgradeat ROM, pa alternative ROM, pa nightly build ROM, pa root-at ipd zadeve.. To je pa res vrhunska zadeva ja :D Isto kot linux na sploh, ki nikoli ne bo res zaživel, ker je enemu povprečnemu janezu preveč zakomplicirano vsak dan neki štimat pa spreminjat pa ne vem še kaj, da lahko neki dela
priden.gif

damirj

Guru
9. maj 2012
5.342
2.429
113
No ja sam WP7 ne moreš ravno štet kot pravi WP (8), kot to kar je zdaj. Z WP8 je prišla menjava kernela, praktično je vse na novo narejeno. WP7 je samo neke vrste skin za WM6.5, ker jedro imata enako.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Še en, ki je verjetno plačan, da pluva po ostalih sistemih.

Pri meni android dela brez problema, nič ni treba štelat, od nakupa nič, kaj šele vsakodnevno, nič ne šteka, etc. to natolcavate samo psihiči, ki ne morete videti dalj od svojega predpražnika
smile-1.gif

Noben sistem ni popoln in vsak ima svoje +/-, tudi WP ima veliko plusev, jaz mu samo zamerim, da ima še sedaj nekaj res nerazumnih rešitev in to samo zato, kot pravi @Snecer, ker želijo biti nekaj posebnega in nočejo prenesti dobrih stvari od drugih sistemov. Od M$ bi pričakoval veliko več, že zato, ker si to lahko privošči, ne pa da vstraja na določenih zadevah, ki vidno niso ok
wink-1.gif

damirj

Guru
9. maj 2012
5.342
2.429
113
Na srečo imam WP in android in WP dela, bi rad kaj poklical, odpre v šusu, bi napisal SMS odpre v šusu, bi rad e-mail poslal.. ugani.. odpre v šusu. Na androidu... bi rad klical, se načakaš da opre dialer. Bi rad poslal SMS.. ok to še kr gre. Bi rad email poslal. cela jeba. Aja.. bi rad kaj poslikal.. tuki se šele načakam da odpre aplikacijo. Kaj ti bo potem 432 miljon aplikacij, če pa vse šteka. Pa to se niti ne tolk zavedaš, dokler samo android rabiš.. ko daš zraven primerjat, potem je pa razlika.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
damirj, sam da si zadovoljen z WP, saj to je bistvo vsega
smile-1.gif

Me pa res zanima, kateri Android phone imaš in s čim si ga zapacal, da se ti je tako zelo zameril*
smile-1.gif

* V 99% so uporabniki sami krivi za nedelovanje/težave svojih telefonov; neznanje ...., pa to velja za vse sisteme, morda je android malo bolj na udaru tukaj zaradi svoje odprtosti
wink-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
raje grem drugam... samo me nečejo kitajci
smile-1.gif

[/QUOTE]

Pejt še malo bolj proti vzhodu, tam niso tako "izbirčni"
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Primer, ko imaš WP... in si ga lahko samo...

Citat:
Spoštovani, opazili smo, da se ponekod tabela z odpiralnimi časi zbirnih centrov ne odpira ustrezno in težavo rešujemo. Mobilna aplikacija pa je narejena tako, da jo podpirata operacijska sistema IOS in Andriod. Upamo, da ste sicer zadovoljni s podobo spletne strani, da vam ustreza preglednost informacij, ki smo jo s prenovo želeli doseči. Vsekakor smo konstruktivnih predlogov veseli.

priden.gif

Znači, samo strel v koleno