Nokia windows phones

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.421
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Sem naložil oba endomondo in Runtastic, bomo jutri videli kako bo.

Probal danes na kolesarjenju.

Endomondo vse ok.
Runtastic pa je zabeležil samo čas aktivnosti ostalo nič.

Razen če ne moreta oba na enkrat sprejemati podatke od telefona?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Kateri program za šport dela v ozadju. Zdaj imam ActiveFitness pa ko gre telefon v mirovanje zadeva mrkne. Ko ga prebudiš spet začne delat. Seveda je omogočeno delovanje v ozadju, če to kaj pomaga.

Ali je res vse skupaj klump če ne dela osnovna funcija, kot pravi Snecer?
Meni de je nekaj podobnega zgodilo 2x na Endomondu. Ampak je telefon pojamral. Soft reset je rešil zadevo. Probaj, morda bo pomagalo.

Še kratek komentar na ikone od maila. Sam sem sd naučil v enem dnevu kateri mail je kateri, tako da s tem nimam problemov, lahko pa bi pisalo ja. Bolj me moti, da lahko na temen zaslon (osvrk ali kaj ze je) das zgolj nekaj obvestil. Če imaš več mailov, moraš delat selekcijo. Mailov nočem združit.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.421
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Sem naložil oba endomondo in Runtastic, bomo jutri videli kako bo.

Probal danes na kolesarjenju.

Endomondo vse ok.
Runtastic pa je zabeležil samo čas aktivnosti ostalo nič.

Razen če ne moreta oba na enkrat sprejemati podatke od telefona?

Runtastic na sprehodu delal ok, tako, da očitno res ne moreta 2 programa na enkrat laufat.
Nič hudega. Enega bom izbrap po 2 tednih preizkušanj.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Zakaj pa ne uporabljate MSjevega trackerja (zdravje in vadba MSN)? Danes sem po nesreči odkril da mi vsak dan pridno beleži korake:)

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:

Zdej pa naj se ze en oglasi glede 930ke
smile-1.gif
Kak telefon je, se splaca menjat 920 za 930, sistem je najbrz tako isti.. Kaksne izboljsave opazite vi pri uporabi? Kako veliki so fajli fotk? Skljocate v najvisji kvaliteti?

So 8MP fotke na L930 boljse kot 8MP na L920?
Napredek je kar ogromen ja, glavni razlog je seveda kar precej vecji senzor...

Slike jaz shranjujem v 3:2 razmerju in v 5MP, naknadno zoomanje mi ni vredno dodatnega dela pri urejanju fotk, ze pri slikanju zoomam ce imam namen... Slike so velike okoli 2MB in so boljse od dokaj novega 200€ kompakta, ki ga ima punca.

Live fotke so zakon, tako zakon da trenutno pisem crossplatform aplikacijo za urejanje in gledanje live slik.

Po enem tednu lahko rečem, da je 930 odlična nadgranja za 920 (če lahko pogršeša glance):
- podnevi veliko boljše fotke, ponoči na avtomatskem načinu slabše, z ročnimi nastavitvami boljše
- boljši ekran
- boljša baterija
- še boljši zvok na video posnetkih
- na splošno lepše delovanje sistema

btw če koga zanima, prodam rumeno lumio 920 z garancijo še 23 mesecev, do septembra 2016 (ZS)

Panter23

Pripravnik
8. jun 2009
38
1
8
No takole ...
Do sedaj je ženina 620ka delovala enkratno. Na njem sem imel vklopljen d.p. in nikoli nobenih težav.
Prejšnji teden pa je priletel nov update, seveda sem ga spustil na telefon.
Od takrat naprej ima telefon blazne težave z baterijo.
Naredil sem soft reset 2x.
Nato backup telefona, hard reset, in nato z nokia recovery tool dal zadnjo uradno verzijo OSa, DP je trenutno izklopljen.
Zaenkrat ni nič bolje. Baterije mi žre v mirovanju od 4% na uro do 25% na uro, danes je povprečno okol 10% na uro.
Kaj in kako pogledat kaj za vraga se dogaja s telefonom?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Si pogledal v ohranjevalnik baterije? Tam je grafično prikazano katera aplikacija koliko porabi.

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
A zdaj, ko imaš uradno verzijo, je to Black al Cyan? Poleg tega, kar je HrabiaMol priporočal, sta ti ali žena dala gor kako novo aplikacijo? Whatsapp je recimo znan po tem, da fajn kuri baterijo na WP.

Sicer pa: Dropbox in MS sta napovedala partnerstvo, del tega je tudi Dropbox aplikacija za Windows Phone, ki bo na voljo v naslednjih mesecih.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Samo da ga ne kupijo, ker potem bodo šle vse prednosti dropboxa po zlu. Če se MS spravi to kupit, bodo pokvarili čisto dobro aplikacijo.

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
MS po mojem ne bo šel kupovati Dropboxa, imajo svoj konkurenčen servis. Dropbox pa bo kmalu v hudih težavah, če se ta cenovna vojna nadaljuje. Medtem ko so ostali veliki igralci večinoma velika podjetja z zaledjem v drugih izdelkih, Dropbox nima nekih hudih alternativ.

Panter23

Pripravnik
8. jun 2009
38
1
8
Aplikacije nisva nalagala nobene dodatne.
Zdaj gledam kaj največ kuri in kaže da Telefon
confused-1.gif

Žena tudi pravi, da se je začel od takrat kar prijetno greti telefon, med pogovori.

6202.jpg

6201.jpg

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Igre bodo najbrž lepše tekle na LG-ju, čeprav tudi na Lumii ne bo panike, za vse ostalo bo pa Lumia šibala.

Panter: Čudno, razen če je zelo veliko klicala. Poskušaj vzeti ven SIM kartico, se igrati malo z nastavitvami, lahko je kakšna težava s povezovanjem na omrežje.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.421
113
Pomurje
Kam se shranjujejo videi, ki jih dol potegneš na HD Youtube?
Še boljše bi bilo kako potegnit samo mp3 na tej aplikaciji?

Hvala

Panter23

Pripravnik
8. jun 2009
38
1
8
Ne, klicev je bilo normalno, oz. še manj kot ponavadi.
Sem vzel SIM kartico ven, nastavil samo omrežje 2g, čez noč je bil na airplane mode in je pokuril samo 5% od 11 do pol 6 zjutraj. Potem pa ostala baterija šla papa do 9 ure. Očitno zrelo za servis? Ali se da še kaj drugega preverit? In če, kam poslat na srervis, in al se to splača?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Kaj pa če bi v Nokia Suite ali kako se že imenuje to v WP naredil Recovery/Repair zadnjega update-a oz še enkrat naložil zadnji update ?

Nazadnje urejeno: