Nokia windows phones

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.262
7.048
113
Kaka pa je razlika med tem, da točno veš kje je kateri mailbox, od tega da imaš za vsakega različno ikono?

V obeh primerih si moraš nekaj zapomnit, v prvem primeru vrstni red, v drugem pa pač vizualno razliko.

Najbolj idealno pač je, da imaš napis zraven, ampak to pri mini ikonah ne deluje, pri večjih pa je že spedenano.

I

Izbrisan uporabnik #488

pisat bi moralo pod ikono ja, in nič ne piše pri najmanjših in še pri stopnji više, šele potem pa piše.

bi pa to šlo, resolucija je dovolj močna

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz gori ne vidim da piše, samo telemach mi piše na trethi največji

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ali je pri NFC tako res tako omejen, da z tagom lahko samo odpreš aplikacijo? Recimo, rad bi da mi tag zniža glasnost telefona. Pa tega ne znam ali pač WP tega ne zmore?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.343
2.429
113
Tukaj lahko vidiš, da tudi srednji tilei imajo tekst.

Klikni me.

Če pa ti nimaš, poskusi soft rest, hard reset, odstranit DP. Lahko pa imaš tudi kak tile manager inštaliran in si kaj urejal tile, kot recimo tale.

To moraš ti pri sebi razčistit, ne pa krivit nekaj kaj ni res.

I

Izbrisan uporabnik #488

Daj probaj ti za hec to pri sebi probat za mail, če ti piše, te lepo prosim
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

wpss201410300001.jpg

wpss201410300002.jpg

wpss201410300003.jpg

torej ne kaže na najmanjši v mapah in eni višje kot je razvidno na fotkah

in tako je tudi pri ostalih, znači sux

I

Izbrisan uporabnik #488

Na zadnji fotke se lepo vidi npr. pri AccuWeather, da lepo piše Maribor, tako da ne klampfat, da ne gre napisat...

Tudi pri najmanjših v mapi bi se še vedno dalo, ampak ne, bolje imet nepregledno in nedodelano

damirj

Guru
9. maj 2012
5.343
2.429
113
Čakaj, mapa je mapa, pomeni da združuje več ikon. In za mapo ti lahko prikaže edino ime mape, torej kar si sam vpisal kot opis mape. In če imaš najmanjšo ikono izbrano za mapo, potem ti teksta ne prikaže.. jasno da ti ne prikaže tudi imen ikon v mapah. Kaj je tu čudnega? Če pa za mapo izbereš sredno ali največjo ikono, potem tekst seveda tam je. Isto kot pri vsaki drugi ikoni. Sicer pa si lahko vključiš opcijo, da imaš v vrsti 6 najmanjših ikon, namesto 4 in 3 srednje namesto 2, če te moti, da so ikone prevelike.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.343
2.429
113
Noben ne trdi, da se ne da stlačit teksta v tisto najmanjšo ikon, ampak jaz ne vidim smisla, itak je prostora tako malo, da več kot teh par črk ne gre notri, potem pa še same grafike ikone sploh ne bi blo videt. To bi bilo šele grdo sranje. Kar naj imajo tako grdo sranje tam na androidu, ko je vse tko natlačeno, da ne zgleda za nikamor in naj pustijo WP minimalistično lep in pregleden.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Bog pomagaj z čem se eni ukvarjate. Mam račune združene v en inbox. Vsi maili pridejo na en inbox. Tako da me sploh ne zanima na kateri naslov je bil mail poslan, ker če odgovorim imam privzeto, da mi pošlje iz naslova na katerega sem dobil mail. tako je prav vseeno, ker ne more priti do napake, da bi na mail odgovoril z drugega e naslova, ampak samo z tistega na katerega je bil poslan prejeti mail. Lepo na eni ikoni napiše število prejetih mailov, vse pregledaš, odgovoriš na katerega hočeš, itd. Sej bolj enostavno ne more biti. Če pa sestavim nov mail me pa pred pošiljanjem vpraša z katerega naslov naj pošljem in mi lepo seznam računov pokaže. Enega izbereš in je to to.. Pred WP sem bin na Sony xperii in lahk rečem, da je stock odjemalec na WP boljši, drugih androidov ne morem komentirati.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.262
7.048
113
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Potem ne vidim ravno veliko uporabnosti v NFCju. Na Androidu je to delalo.

Res je, kakšna trusted varianta nfc taga bi tu znala prit prav, ali kaj podobnega...ne vem pa, koliko tehnologija to omogoča

damirj

Guru
9. maj 2012
5.343
2.429
113
Ja ne vem, jaz imam enako, bolj ultra simple in ucinkovito ne bi upalo bit. Kar se emailov tice je tukaj vrhunsko narejeno, android je zivo sranje okoli tega.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Še tukaj vprasam: šel bi iz androida na WP, lumia 830. Rabim stabilnost, da se da lepo kakšne tudi bolj zahtevne igre igrat, youtube, zastonj GPS ki ne rabi povezave, fotič samo da je, in najbolj važno da se mu po pol leta ne utrga in začne blokirat in rata počasen kot vsi samsungi moji do sedaj. Pa da baterija zdrži kak dan vsaj. Drugače je kaj pametnih špilov za WP ala real racing 3, fifa, need for speed in podobni?
Naj menjam al ne? Drugace bom vzel nexus 5 al pa LG G2.

I

Izbrisan uporabnik #488

Nemoj, je preveč hroščat in nedodelan. Youtube bo seuvalo, decoder error itd.

Dela pa hitro, to pa ja.

Špilov pa ni, zelo bogo...

Vzemi raje kitajca oneplus one
smile-1.gif