OK, res je, da tukaj Snecer komplicira na dolocenih tockah, ampak mi je pa tudi zanimivo kako eni slepo zagovarjajo Lumie, kot da je to cisto zlato in so developerji sami bogovi. Tisto poimenovanje maila bi slo komot skozi, ce ne drugega vsaj inicialke bi lahko dolocil.. Pac eni in drugi ste malce 'trdi', Windows je fajn sistem, je pa piskav na precej koncih in ga bo treba hitro dodelat, ce se zeli ohranit zahtevnejse userje. Jaz se vedno obolevam nad glupim setup-om nastavitev, kaksno je to cudno sortiranje? Preden najdem doloceno nastavitev jo vsaj enkrat spregledam. Ali pa zadnjic, dam telefon polnit, ga skinem po pol ure, cez 15 min ga pogledam pa ugasnjen. No, soft reset je bil resitev. Nobenih aplikacij ni bilo v ozadju, da bi ga kaj posebnega 'zmedlo'..
Sicer pa fotke super, video enako, tako da sam hardware je po mojem super, na software-u pa bo treba se malo delat..
Zdej pa naj se ze en oglasi glede 930ke
Kak telefon je, se splaca menjat 920 za 930, sistem je najbrz tako isti.. Kaksne izboljsave opazite vi pri uporabi? Kako veliki so fajli fotk? Skljocate v najvisji kvaliteti?
So 8MP fotke na L930 boljse kot 8MP na L920?