Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Med drugimi znamkami vozim tudi Renault, ki pa ni moj. Glede cliota iv ti lahko rečem, da je super, vse deluje že skoraj dve leti, prav nobenih težav.

Glede telefona, problem je Windows Phone v kombinaciji z Nokijo, noben servis tega ne odpravi.

Nimam edino jaz težav, tudi drugi se ubadajo s tem polizdelkom.

Dejstvo je, da če uporabljaš, ne deluje kot bi moralo in kot sem pričakoval in bil navajen Nokije, ki je bila do sedaj moj najboljši aparat.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Vidiš o tem govorim. Cliota voziš in je super, vse deluje že skoraj dve leti. Lahko bi rekel , da imaš srečo, ker Renault je znan po zanseljivosti a ne? Tko kot nokia ? :hudič:

Kot veš imam tudi sam 925tko, prvo serijo in nimam toliko težav kot ti. Zato pa trdim, da je problem v tvojem kosu in ne kar na počez gasa pljuvat čez nokio.

Je pa nekaj tudi res.....imamo določen % ljudi, ki jim nikoli nič ni prav...
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Pri hiši je bil Renault 21 mnoga leta, ni blo nič, nato Megan classic, 14 let star, ni blo nič razen rednih zadev zaradi obrabe.

Imeli 2x katrco, 2x petko, vse kul.

--------------------

Če bi ti Nokijo 925 tako uporabljal kot jaz, bi sigurno naletel na težave, ki so zaznane in objavljene na internetu, ne samo od mene.

Tako da ni šans, da bi me prepričal, da tvoja dela "brez težav", pa da ti baterija drži 2x dlje kot meni.

Pri moji Lumiji iz zaloge priše številka revizije strojne opreme 0.5.0.1

-------------------

In nikoli mi ne bo prav, da moram telefon polniti vsak dan, da se občasno resetira, da ni programov ter da so nekateri hudo hroščati

Sicer pa je za klicanje čisto ok in fotkanje tudi.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
No vidiš, ti(Vi) imate srečo z Renoji, z nokio pa ne
smile-1.gif
Nimajo pa vsi te sreče.

Delam z nokio...malo več, kot večina. Klicov na dan imam vačsih tudi 50+, sinhronizacija pošte, fotoaprat na dnevni ravni ( imam dva mala otroka ), Playto za deljenje slik/videa na dnevni ravni...
Tudi net uporabljam, dnevno ziher vsaj pol ure.
Baterija mi drži dva dni .

Za ostale prčkanje pa niti nimam časa, ker imam telefon za....telefon in ne za igrat. Za to imam ps move in playstation.

I

Izbrisan uporabnik #488

Velika sreča z Nokio E71, izjemen aparat in z Nokio Express music, še sedaj delata in sta v omari.

Pokaži zajem zaslona glede porabe baterije.

Pri takšni uporabi močno dvomim, da ti baterija drži dva dneva.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Update:

Evo sem našel zadnji printscreen porabe, ko sem še imel to aplikacijo. Iz januarja meseca.
Zdej z 8.1 imam boljšo avtonomijo baterije.
2087586-wp_ss_20140116_0001.png

Priponke

• 2087586-wp_ss_20140116_0001.png
    2087586-wp_ss_20140116_0001.png
    49 KB · Ogledi: 191
Nazadnje urejeno:

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Imam idejo. Kaj ko bi vidva zamenjala za teden ali dva, nokia za nokio. Ce bo opazna razlika, Snecer nese telefon na servis, ce pa bo isto, ga pa peljes na vecerjo
smile-1.gif

Jernej

I

Izbrisan uporabnik #488

Isto sr. imaš kot jaz, max 2. dneva...

Vidim, da gre pri uporabnikih le za stvar interpretacije... ne rabiva menjavat, ker vidim da je isti šit

luka51

Guru
16. avg 2007
14.501
5.792
113
pa dobro kaj ti še vedno sanjaš? isto sr., max dva dneva.
folk pa zadovoljen da jim 1 dan zdrži, da nerabijo med dnevom polnit. (taki ki so realni)
Daj zberi se, ker zaj pa res ni več normalno tole. Idi jokat v steno al pa uporablaj 10 let star telefon če ti dva dni ni dovolj.
Pa že nehaj bluzit v tej temi kak je baterija slaba in kak nič ne drži.

ker ni to tema o tem kolko more baterija držat na 5" pametnem telefonu ampak od wp

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj ne razumeš statistike, 2 dneva je bilo max., torej ko mi je ležal čez vikend ali slično. Sicer težko spraviš en dan.

Ko pogledam svojo prejšnjo Motorolo, je to polomija.

Sem šel na fuzbal v sredo, baterija na 69, malo fotkal, se matral s fb, ki je komaj kaj naložil, doma že moral dat polnit

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Isto sr. imaš kot jaz, max 2. dneva...

Vidim, da gre pri uporabnikih le za stvar interpretacije... ne rabiva menjavat, ker vidim da je isti šit

A si dejansko primerjal podatke ? Poglej razlike v hitrosti polnjenju, praznenju...

In to je stara statistika, z 8.1 imam bistveno boljše rezultate.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Če ima pol manjšo povprečno hitrost praznjenja... Ti imaš res visoko, očitno ves čas drkaš po telefonu, jaz sem imel prej pod 6% pa zelo veliko uporabljam telefon.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Kaj vas toliko gane, kaj snecer napiše?

Nokia je telefon za neobremenjene.

Moje mnenje je, da je Nokia z Windows Phonom super telefon.
Moje mnenje prav tako! Nokia in Windows zelo dobra kombinacija! Večinoma vse dela tekoče in brez težav! Razen občasno se kaj zacikla, vendar res redko, kar pa ne štejem v minus, saj NOBEN nov smartphone ni imun na določene težave. Dejansko jih je na Windows telefonih (Nokiah) še najmanj, vsaj kakor videvam pri kolegih, ki imajo Androide vseh vrst in čisto osnovne težave, ko telefon ne dela tekoče, se zatika med običnim delovanjem...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.424
113
Pomurje
Danes sem navigiral cca 2h. Navigacija here dela ok, glas lepo prenasa na zvocnik od avta, ki muta radio da se lepo slisi.
Problema sta pa dva. Prvi je da ne polni dovolj hitro oz. poraba je vecja od poljnjenja in drugi da se pri tem strasno pregreva. Na koncu si komaj lahko telefon drzal v roki tako je bil pregret.

posodobili so apl. HAK in glasba.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne znaš uporabljat 😊

Hak pa mi ne dela po posodobitvi, ven vrze