Nokia windows phones

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Da prevzamem Snecerjevo vlogo.
Včeraj je telefon spet zahteval PIN kodo, danes se je pa enostavno izključil in ga nisem mogel vključit nazaj. Baterija je bila na 98%. Zbudil ga je šele ene peti soft reset s tipkami. Vendar dela zelo počasi in noče v aplikacije.
Jutri kupim microsim to minisim adapter in gre zadeva na servis, če ne bodo zrihtali sem zaključil z Nokio. Sam si ne morem privoščiti nedosegljivosti.
Še dobro, da se nisem še rešil Omnie

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni mogoče, telefon ti ziher nagaja, ker ga uporabljaš
smile-1.gif

Sicer je baje top

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Dejmo se probat vzdržat sarkazma. Jaz upam, da je problem v telefonu in ga bodo zamenjali, ter da bo nov delal super. Bom pa poročal in dobro in slabo.
Očitno je nekaj prišel k sebi, saj sedaj dela normalno. Upam, da mi bodo na servisu verjeli.

I

Izbrisan uporabnik #488

me zanima kaj bo po menjavi, mogoce mava defektno serijo, moja je tudi 3 mesece stara, telemach, bela

I

Izbrisan uporabnik #488

Evo, nova šalabajzarija, telemach uniwifi ne dela, neko potrdilo, ocitno ni za wp

Sux

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Micro sim je stara 3 mesece. Tudi na 8.0 mi je enkrat ali dvakrat zahteval pin kodo...
Upam, da do jutri crkne za prav, da mi ne bo treba na servisu razlagat.

Off: ta hudičev kos plastike od adapterja stane 4 eur-e.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Pa sem nazaj na E71
evil.gif
.
Zložil lepo vse podatke nazaj na Omnio, nakar mi ************* adapter polomi kontakte za SIM kartico, tako da je Omnia zaenkrat neuporabna. Naročil nov SIM nosilček ampak bo verjetno trajalo kakšen mesec, da se priziblje do Slovenije.
A si upa kdo uganit, koliko sem razkurjen?
evil.gif

Evo, zabil uro in pol za to, jutri pa še eno, da spravim imenik in koledar na Nokio. Toliko o napredku, pa WP sem kupil ravno zato, da se mi ne bo treba zajeb... s takimi stvarmi, a evo ti ga
rolleyes-1.gif
.

PS: Ima kdo kakšen predlog za dober adapter microSIM na miniSIM? Ta Puro za 4 EUR-e je očitno predrag.
evil.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
To sem tudi hotel naredil, ampak so me na Mobitelu prepričali, da mi dajo novo microSIM-ko, ker je itak zastonj. Evo, zastonj my ass.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.176
490
83
Tudi jaz sem imel microsim, vseeno sem se oglasil v njihovem centru, saj imajo dosti teh "odpadkov" od kartic, ki jih obrezujejo in mi je dala eno izmed njih.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Hvala, super ideja.

Še malo off topic: sedajle sem preko E71 gor na netu. V tej temi sem pisal, da se 925-ka kar greje, ko kaj delaš na njej.
Hehe, na E71 sem ravnokar odprl pokrov baterije, ker že skoraj žari. Aaah, memories.
aplauz.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Iz ebaya bi narocu za 1€.

Al pa bi ga sam naredu iz kake stare neuporabljene trgovinske kartice.

Npr.