Nokia windows phones

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.934
6.012
113
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
Mah men je ta aplikacija brez veze. Prikazuje koliko podatkov prihraniš, če uporabljaš IE in to je vse kar počne. Brez ali z to aplikacijo je stanje nespremenjeno, IE porabi enako. Je že letela s telefona.

Ali tvoj operater podpira Data Sense (stikanje podatkov). Če ne je logično, da je količina podatkov enaka.
Na prastarem Symbianu (iz leta 2007) z Opero mini 7.1 to počne browser sam, ne glede na operaterja.

WP je še daleč od tega.

btw, se da kje videti seznam, kateri operaterji podpirajo Data Sense ?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Ja, počne ja, ker gre preko opera serverjev.

Eni so paranoični in jim to ni všeč.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.346
2.429
113
Pa saj tudi IE dela sam.. sam vklopi v nastavitvah, pa še več opcij imaš. Na symbianu je stiskanje podatkov tko al tko poznala samo Opera mini, če si imel navadno Opero pa ni imela te funkcije, je bil pa prikaz določenih strani lepši/bolj pravilen.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Saj DataSense tudi deluje neglede na operaterja... Poleg tega imš tudi Nokia Xpress ali kaj je tudi za stiskanje.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Itak, saj ima vse WP, folk edino ali ne ve uporabljat ali pa ga ne vedo uporabljat pravilno.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.346
2.429
113
Ni slabo
smile-1.gif

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Jaz sem šele včeraj ugotovil, da lahko iz računalnika (windows 8.1) sprožim deljenje internetne povezave na telefonu (WP 8.1), res koristna zadeva:) Enostavno greš z miško desno spodaj kjer so povezave in mi med najdenimi wifiji pokaže tudi tudi "nokia lumia 920", čeprav je funkcija deljenja povezave na telefonu ugasnjena. Ko kliknem gor, se računalnik in telefon povežeta in že sem online, brez da bi se dotaknil telefona. Enako deluje tudi na surfaceu.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Nic ni WP dalec od tega. Je ze dolgo tam.

V settings pojdi na applications in internet explorer. Nastavi kakor zelis imeti.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.548
283
83
Lahko nekdo pogleda če mu na Lumii 930 odpre mobilno stran žurnal24? Namreč meni jo odpre, kliknit na članek pa ne gre, razen če ni v članki kakšna fotografija ali video.

P.S.: Kaj ste kupili za brezžično polnjenje - kater polnilec?

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Kako pa zgleda to brezžično polnenje? A rabiš potem še kakšen ½dodatek½ na telefonu? Pa deluje na 925ki?

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.548
283
83
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
meni dela normalno, mas kaksen specificen clanek ?

brezzicnega pa nimam

lp

noben specifičen članek. Klasičen zurnal24.si, v IE, ne odpre nobenih člankov.

P.S.: Uporablja kdo nosilec za lumio 930 za v avto? katerega? Nekaj moram sedaj kupiti, pa ne vem kaj je trenutno best-buy

I

Izbrisan uporabnik #488

925 imel na kablu, se je polnil.

Dobim klic preko skype, odklopim kabl, hočem dvignit... prekine...

Skype se ni več dalo zagnati, dokler nisem resetiral.

Res lepo, polizdelek.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
meni dela normalno, mas kaksen specificen clanek ?

brezzicnega pa nimam

lp

noben specifičen članek. Klasičen zurnal24.si, v IE, ne odpre nobenih člankov.

P.S.: Uporablja kdo nosilec za lumio 930 za v avto? katerega? Nekaj moram sedaj kupiti, pa ne vem kaj je trenutno best-buy

Kenu airframe, super zadeva...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
925 imel na kablu, se je polnil.

Dobim klic preko skype, odklopim kabl, hočem dvignit... prekine...

Skype se ni več dalo zagnati, dokler nisem resetiral.

Res lepo, polizdelek.

Enkrat sem ti že povedal, pa bom še enkrat, ker očitno ne zaleže.
Če je Nokia polizdelek, kaj je potem šele Renault ( ki ga btw voziš )?

Če ne razumeš poante....lej problem ni v nokii ampak v dotičnem kosu, ki si ga lastiš. Daj ga že na servis, pa magari vztrajaj, da se težava ponavlja ( aprat bo na servisu 45 dni ) in ti dobiš novega. Je res tolk težko?

In nehaj že smetiti temo s tvojim težavami, ker je branje tvojih postov enako Iphone userjev, kjer se sprašujejo, če ima vgrajen termometer in mu kolegi predlagajo, naj ga da v vodo...

sori, moral sem