Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, to pa je kar ok zadeva in prava firma, z2 je edino kar 5,2"...
smile-1.gif
to je malo veliko, ima pa solidne specifikacije

To bi bilo top

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To so jajca, če že greš na drugo platformo potem vsaj idi na iphone, vse ostalo je smet.

Se strinjam. Ce ze, potem ios. Je pa tam tudi nekaj velikih minusov
frown-1.gif

Ta dva sta minusom navkljub edina, ki sta prava telefona.

Sony kamere so navadno samo mocno reklamirane, na koncu pa bolj kot ne povprecne za telefone. Ne dosezejo niti iphone kaj sele top lumij. Vcasih niti samsunga.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
iphone sem videl, ne bi mel, tudi iOS mi ni všeč, z androidom je vse kompatibilno

tak da nekaj na androidu, kar bi imelo solidno kamero, pa spominsko kartico

Počakaj na BB Classic
smile-1.gif
.

Jernej

BB pa bi bil mimosun, saj morda dela ok, samo tega pa "nihče" nima in ni "nobenih" aplikacij.

I

Izbrisan uporabnik #488

Bojim se "kitajca" pa ni mi tako lep kot sony, če med tema dvema izbiram pol ni dileme.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
A lohk nehate spamat in bit offtopic!!!

Ker spremljam to temo, da kako novost zvem, pa bi skoraj falil edini post vreden ogleda "Nokia camera je posodobljena", zato ker se skriva v desetinah spemastih(snecer) ali off-topic(zadnjih 20 natepavanj o tem kater android kupit) postih. Cmon, ta teme je bila včasih vredna ogleda tako za lastnike kot morebitne kupce. Snecer, vse tvoje izpade se da, če jih že moraš v to temo pisat strne v 5krat manjšo količino postov, ne pa da greš enovrstičnice z enim screenshopom pisat en za drugim, brez da se sploh kdo vmes oglasi!

Pač znoru sm in sm mogu to napisat, mogoče bo kaj zaleglo...

by: "lastnik Lumia 930, ki noče brat nebuloz ampak temo o Nokiah spremlja da bo kaj izvedel."

Nazadnje urejeno:

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

To bi bilo top

Kolega kupil novo Z2. Po enem tednu je odpadla tipka za glasnost...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Azgard pravi:

Ker spremljam to temo, da kako novost zvem, pa bi skoraj falil edini post vreden ogleda "Nokia camera je posodobljena", zato ker se skriva v desetinah spemastih(snecer) ali off-topic(zadnjih 20 natepavanj o tem kater android kupit) postih. Cmon, ta teme je bila včasih vredna ogleda tako za lastnike kot morebitne kupce. Snecer, vse tvoje izpade se da, če jih že moraš v to temo pisat strne v 5krat manjšo količino postov, ne pa da greš enovrstičnice z enim screenshopom pisat en za drugim, brez da se sploh kdo vmes oglasi!

by: "lastnik Lumia 930, ki noče brat nebuloz ampak temo o Nokiah spremlja da bo kaj izvedel."

Ok, pa nam ti kaj lepega o Nokiji oz wp povej
evil.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

To bi bilo top

Kolega kupil novo Z2. Po enem tednu je odpadla tipka za glasnost...

Najbrž jo je nabavil preko našega domačega operaterja, se ve, da nabavljajo "zweite Klasse" in prodajajo kot "erste"
evil.gif

Azgard, sry za offtopic, sem moral replicirat Trollu dem-u.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:

Se popolnoma strinjam!!
nahrung002.gif

Snecerju pa želim cimprejšnji nakup novega telefona, da bo končno zadovoljen, saj niti iPhone niti WP ne ustrezata njegovim "skromnim" zahtevam.

Upam, da čimprej nabaviš!
zmaga.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Tako je, pa da neha smetit v tej temi, naj smeti pri androidih.

btw: moja 925 dela kot šus, nikoli potrebe po restartanju in ne vem še kaj.
lp

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Če grem še malo offtopic, sem bil v BB in sem si ogledal razstavljene telefone in je dejansko Huawei P7 konkretno boljše izdelave kot Z2, One M8, S5,... najboljše pa v roko sede M8. Vprašanje kakšen je software.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.501
5.795
113
valda če ni nič novega v zadnjih dneh
smile-1.gif

razen da je cyan update tudi za nemško lumio 720
smile-1.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Mah men je ta aplikacija brez veze. Prikazuje koliko podatkov prihraniš, če uporabljaš IE in to je vse kar počne. Brez ali z to aplikacijo je stanje nespremenjeno, IE porabi enako. Je že letela s telefona.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
Mah men je ta aplikacija brez veze. Prikazuje koliko podatkov prihraniš, če uporabljaš IE in to je vse kar počne. Brez ali z to aplikacijo je stanje nespremenjeno, IE porabi enako. Je že letela s telefona.

Ali tvoj operater podpira Data Sense (stikanje podatkov). Če ne je logično, da je količina podatkov enaka.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ja, prikazuje statistiko, meni je zanimiv app. So se tudi tu že pritoževali, da nihče ne ve, koliko MB se prihrani s stiskanjem podatkov v IE, zdaj lahko lepo vidiš.

WP9 menda pride januarja na devpreview za vse telefone:
http://www.nokiapoweruser.com/...n-january-2015/

Uporaba dveh aplikacij side by side zn biti zanimiva, upam da ne omejijo samo na večje zaslone.