Nokia windows phones

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
map --hvala za *, sicer pa sem vesel če lahko kaj pripomorem h boljši in kvalitetnejši obravnavi problemov z WP, tudi moja 920 -Italia . kupljena v Nemčiji je posodobljena brez najmanjšega problema , čeravno roko na srce ne najdem v tej verziji 8,1 razen boljše avtonomije baterije za 80% !!! nič kaj boljšega razen nekaj dodatnih nastavitev,..ne vem ali ne opazim ali pa ni tako opazno .
Me pa res veseli podaljšano delovanje telefona z izboljšano avtonomijo baterije kar me je pozitivno presenetilo.

Nazadnje urejeno:

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Hmmmm. Meni se je pa ravno po updatu poslabšača avtonomija baterije. Pa imam enake appe gor, nič drugače, samo posodobitev.
Imam pa lumio 925.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:
Hmmmm. Meni se je pa ravno po updatu poslabšača avtonomija baterije. Pa imam enake appe gor, nič drugače, samo posodobitev.
Imam pa lumio 925.

evil.gif

Tudi jaz ne opažam neke posebne boljše avtonomije na 925 po updejtu, vsak dan je treba polnit...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Poskušaj izklopiti aplikacije ki jih ne potrebuješ v ozadju, in tudi lokacija tii pobere kar nekaj napetosti

Opravila v ozadju sedaj urejaš pri ohranjevalniku baterije tam laho vidiš , s prstom pomakni aplikacijo desno- se ti pojavi napis-pokaži aplikacije ki se lahko izvajajo v ozadju, če tapneš na ta podčrtan tekst se ti odprejo trije podmenuji z
pokaži vse aplikacije
pokaži aplikacije z porabo
pokaži aplikacije ki se lahko izvajajo v ozadju

in potem tu nastavi kako jn kaj želiš imeti v pogonu itd.

Tudi po drugih forumih ugotavljajo slabšo avt. baterije pri Lumii 925--rešuje enkratni ali večkratni hard reset--obvezno kopiraj -varnostno kopijo, podatke, dočim v ostalih nekaj malega najmanj in z povdarjeno podaljšano avt. samo pri 920 zakaj tako ne vem .

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Ali lahko sinhroniziram telefon, torej Lumia 520 z računalnikom, kljub temu, da imam na računalniku Windows 7 in ne 8?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Hvala za link, vendar mene zanima, da če je možno sinhornizacija kontaktov in aplikacij. Želel bi imeti backup, da slučajno ne zajebem zadeve kot sinoči in moram vse nastavljati znova. Je pa stvar sledeča. na službenem lap topu imam Windows 7, na privat računalniku pa še XP.

I

Izbrisan uporabnik #488

Za kontatke je najjaæe, da imaš googlove stike, se ti shranjujejo in sinhronizirajo preko oblaka.

Backup pa imaš v nastavitvah telefona, kjer se vse shrani v oblak in je potem lažje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Skratka uporabljaj google/gmail in googlove stike
To dela vsepovsod, če menjaš telefon, ne bo cirkusa z windows štalo itd. Gmail je pač pojem in gigant.

In te stike potem uporabljaš v imeniku/ljudje

wpss201408160008.png

Nastaviš si, da ti kaže samo googlove stike in ne drugih jajc ali pa, kakor hočeš.

Stiki se potem avtomatsko sinhronizirajo, jaz imam na dva dneva, skupaj s koledarjem.

In to je to.

Če crkne vse skupaj, so v trenutku spet na voljo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Zakaj pa google, če itak imaš MS account in imaš gor vse?

Google je google. MS account je le, da telefon "dela", jaz ga ne diram.

Ko greš nazaj na Androida, kar se bo verjetno zgodilo v bližnji prihodnosti, imaš zicer delo.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Imam Google Account, vendar sem do sedaj uporabljal zgolj Google drive. Kako lahko prilepiš vse te screen shote, ali kako se temu reče? Odlično služijo kot navodila, prikaz, za nas ta lesene.
smile-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
tipično microsoftovsko. K ko nekatere stvari v novitetah zrihta, druge zjebe. Zadeva se ponavlja tako na win PC , kot na Wp. kot sem dejal sem L 620 posodobil na uradno WP8 in nokia cyan. z telefona mi je vse zbrisalo, ker sem dal vse na novo sem tud v pc formatiral kartico micro sd. Sedaj mi vse aplikacije in karte za navigacijo nalaga na telefon in ne na sd kartico, ceprav je v telefonu vse nastimano, da naj nalaga na sd. ni mi jasno, prej na deweloper wp 8.1 mi je nalagalo na sd, zdej pa ne. koji hurac je to zdej tem microsoftu.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

fajn telefon maš, mi na l925 nimamo kartice, kar je beda za ta rang

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
snečko, lepo prosim, ne me še ti hebat, me že dost telefon. V glavnem developer je vse shranjeval na sd, ta pa vse na telefon, čeprav je nastavljeno vse na sd. Probal sem z soft reset, zadeva je ista. Je pa res, da mi ej telefon resetiral vse pri nadgradnji, sd, sem dal ven ga formatiral v PC, ter preko PC naložil na SD 12 giga muzike. jutri še SD formatiram v telefonu, da vidim če bo kej boljš. Drugače pa iz Tuš šaltam na mobitel, smo preko sindikata dobili 20 procentov nižjo naročnino na vse pakete in recimo Blackberry Z10 in q5 za 169 er na 24 mesece vezave. Potem gre lumia v prodajo. Z 8.0 n blo nobenih probemov, z 8.1 pa vidim, da čedalje bolj nastajajo.

I

Izbrisan uporabnik #488

saj ne, samo mi je hecno, da l925 nima kartice, tvoj pa ima

tvojega problema pa ne znam rešit

če je že wp nesiguren, je pa BB zadnje, kar bi kupil oz se dotaknil :) to je ja cisto v zatonu