Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Se je telefon polnil, vsak dan moram polnit...
Takole, 930 dela kar lepo, ampak:
- prejšnji teden me je pri klicu nekajkrat vrglo ven (dropped), resda sem se peljal skozi šentviški predor, ampak to ne bi smel biti razlog
- včeraj zjutraj je zablokirala epošta, nič ni prišlo noter, aplikacija je pa precej agresivno stala na zaslonu (ni se zaprla s pritiskom na srednjo tipko) in je pomagal power off/on...
- občasno se pri odpiranju galerije slik za precej sekund pokažejo tiste nesrečne pikice in kar dela in dela pa nič ne pokaže
- pa ne vem če je to feature ali bug, ampak če imam mobilno omrežje na ročno in grem v recimo Avstrijo, moram operaterja spet izbrati ročno. Če samo prestavim na avtomatiko, se ne priklopi nikamor. Če pa izberem ročno operaterja in počakam, da se priklopi ter potem dam na avtomatiko, potem se pa doma sam priklopi na Mobitel.
p.s. Kako resetiraš števce za 3G/wifi v Data sense? Oziroma kako narediš, da samo kaže porabo od recimo prvega v mesecu, ne pa da odšteva.
Tako da bodo morali narediti še marsikaj...
Da ne bo kdo spet kaj rekel o hardveru, to ni 820ka temveč nova 930! 820 sem pa spravil nazaj na zadnji uradni 8.0 in ko bo 8.1, bom nadgradil, naredil teste in nesel na servis. Trenutno je sicer bolj malo v uporabi, ampak wifi deluje. Zato sem tudi naredil downgrade, ker je v DP to najbolj zajeb*** in sem šel preverit, če na originalnem 8.0 to sploh še dela. Pa zgleda da dela. Pa če sem prav videl, za 820 nikjer še ni uradne verzije 8.1.
Jernej