Nokia windows phones

damirj

Guru
9. maj 2012
5.349
2.432
113
Uradni WP8.1 je res "popravil" porabo baterije. Spet je taka kot na 8.0 in s kar nekaj rabe je že več kot dva dni, pa še je skor 40% ostalo. Kuuul
smile-1.gif

MaliRevez

Pripravnik
14. avg 2007
116
20
18
Gorenjska
Uporabi beta verzijo appa Lumia Storage Check. Obstoječe mape iz telefona izbrišeš, pol pa preko appa inštaliraš še enkrat na kartico.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Poskušaj izklopiti aplikacije ki jih ne potrebuješ v ozadju, in tudi lokacija tii pobere kar nekaj napetosti

Opravila v ozadju sedaj urejaš pri ohranjevalniku baterije tam laho vidiš , s prstom pomakni aplikacijo desno- se ti pojavi napis-pokaži aplikacije ki se lahko izvajajo v ozadju, če tapneš na ta podčrtan tekst se ti odprejo trije podmenuji z
pokaži vse aplikacije
pokaži aplikacije z porabo
pokaži aplikacije ki se lahko izvajajo v ozadju

in potem tu nastavi kako jn kaj želiš imeti v pogonu itd.

Tudi po drugih forumih ugotavljajo slabšo avt. baterije pri Lumii 925--rešuje enkratni ali večkratni hard reset--obvezno kopiraj -varnostno kopijo, podatke, dočim v ostalih nekaj malega najmanj in z povdarjeno podaljšano avt. samo pri 920 zakaj tako ne vem .

Hecno je to, da imam vse enako kot prej, lokacija, aplikacije.... nič nisem spreminjal. Tudi wifi sem imel prej skozi aktiven in ne samo ko se je vklopil ekran.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Od kar sem Lumio 520 nadgradil na WP 8.1 imam probleme. Namreč občasno, oziroma od včeraj sem ne morem več povezati na internet in posledično ne morem prejemati pošte. Ne vem kaj bi bilo narobe. Nastavitve nisem nič drkal, tako da bi kaj spremenil praktično ni mogoče. Kaj lahko storim?

Lp

I

Izbrisan uporabnik #488

ksz

Danes nova Nokia camera beta, ki je kar občutno hitrejša pri zagonu

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
To pa so jajca od nokie, hvala bogu da je microsoft kupil, mogoče bodo kaj boljše naprave sedaj, kaj v stilu surface tablic.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:
To imaš težave z WIFijem ali mobilnim internetom?

Mobilni internet imam ves čas izklopljen in se povezujem preko Wi-Fi. Ne dela mi ne doma in ne v službi. Sem klical na Teleray, pa mi je tip rekel naj jim pošljem mail. Do sedaj kadarkoli sem karkoli nagrajeval sem se nategnil. Vedno sem po nagradnji zadevo poslabšal, zjebal. Ne govorijo ljudje zastonj, da če nekaj dela BP, pusti pri miru. A meni firbec ne da miru in drkam toliko časa da zjebem vse kar je možno.
uf-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Mislim da backup vsega ni mogoče, recimo kakšni dosežki v igricah ali pa "zapiski" se ne backupirajo?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ne vem točno s katerim updateom je prišlo a tudi nastavitve appov se backaupirajo:
2068839-BU.PNG

Priponke

• 2068839-BU.PNG
    2068839-BU.PNG
    11,6 KB · Ogledi: 169