Nokia windows phones

luka51

Guru
16. avg 2007
14.503
5.796
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ok, potem pa raje počakam
wink-1.gif

zakaj. saj pa backup shrani nastavitve, račune, številke, sms-e, slike pač daš na disk da ne dela online backupa 4 ure.
edino ploščice na domačem zaslonu moreš spet sam sestavit.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Resetiral sem telefon na tovarniške nastavitve. Sedaj sem izgubil vse že naložene aplikacije, novih na ne morem naložiti, ker še vedno zahteva posredovanje pri prenosih. Kako spremenim rojstni dan v Microsoftovem računu? Ko ga spremnim, mi napiše da ni veljaven.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Ali imam lahko na Lumia 520 dva Microsoftova računa? Če ne, bi starega izbrisal, vendar ne vem kako ga izbrišem.

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika

Brisanje e-poštnega računa

Na seznamu aplikacij tapnite Nastavitve Ikona možnosti Nastavitve in nato E-pošta + računi.

Tapnite in pridržite račun, ki ga želite izbrisati, tapnite Izbriši in nato znova Izbriši.

kaj ti nič ne bereš kaj sem ti prilimal, dosti odgovorov je v tem.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:

Brisanje e-poštnega računa

Na seznamu aplikacij tapnite Nastavitve Ikona možnosti Nastavitve in nato E-pošta + računi.

Tapnite in pridržite račun, ki ga želite izbrisati, tapnite Izbriši in nato znova Izbriši.

kaj ti nič ne bereš kaj sem ti prilimal, dosti odgovorov je v tem.

Ker sem nekaj narobe naredil ne morem izbrisati. Ko držim na računu mi napiše samo sinhroniziraj in nič drugega. Če bi pisalo izbriši bi biko že urejeno.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Tako na "daljavo" je težko ugotoviti, kaj točno je pri tebi narobe... Res je najbolje, da telefon še enkrat ponastaviš na tovarniške nastavitve, nato pa ko greš čez začetni čarovnik ne dodaš svojega obstoječega naslova ampak kreiraš nov microsoftov račun. Nato bi moglo it skozi. Lahko pa microsoftov račun že prej kreiraš preko PC, da bo lažje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako ja, nov račun naj ustvari.

Sicer bo moral čakati do 18. leta
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Tako na "daljavo" je težko ugotoviti, kaj točno je pri tebi narobe... Res je najbolje, da telefon še enkrat ponastaviš na tovarniške nastavitve, nato pa ko greš čez začetni čarovnik ne dodaš svojega obstoječega naslova ampak kreiraš nov microsoftov račun. Nato bi moglo it skozi. Lahko pa microsoftov račun že prej kreiraš preko PC, da bo lažje.

Točno tako sem tudi naredil. Kreiral sem nov Microsoft Account in telefon ponastavil na tovarniške nastavite. Sedaj lahko spet nalagam aplikacije iz trgovine. Dokler nisem telefon nadgradil na nov WP 8.1 je bilo vse BP. Ko pa sem naložil 8.1, se je pojavilo to sranje. MS račun sem kreiral že prej na računalniku. Mi je pa žal, da sem telefon nadgradil na 8.1, saj ne vidim praktično nobene razlike, razen tega, da sem imel kup omenjenih problemov.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Retro. Hvala ti lepa za tiste linke. Moja italianska L620 je že na CYAN. Ti pa recovery tool ponudi najnovejšo varjanto programske opremi in ni potrebno nazaj na WP8. Prej sem mel developer 8.1 in jo je recovery direktno nadgradil na 8.1 uradni in Nokia CYAN. Retro, zvezdice so podeljene.

Nazadnje urejeno: