Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Zanimivo, kot developer preview imam vse updejte gor ampak uradnega, ki je prišel ven pa nimam niti mi ga ne zazna
Za snecerja
http://appcrawlr.com/windows/sports-tracker?_src=discover_group
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Jaz sem dobil posodobitve za lumio 1020 ... dolgo jo je posodabljalo. Drugače pa sem zadovoljen z nadgradnjo, malo me moti edino to, da ni več vejice v tipkovnici, ko pišeš ... še sreča edino, da nisem ravno ljubitelj smsjov in ostalih klepetov ali kar koli že pač.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Vejico lahko nastavis v nastavitvah
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Glede vejice : Nastavitve-> tipkovnica->napredno-> pokaži tipko za vejico, če je na voljo ( narediš kljukico).
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Vprašanje strokovnjakom: imam Nokia Lumia 630 in bi želel kontakte videti in urejati tudi v MS Outlook 2007.
Prej iz HTC Touch (Windows) se je to dalo narediti popolnoma brez težav, enako tudi iz Samsung-a Galaxy-ja,
Sedaj pa naj bi vse potekalo preko wi-fija, in s posredništvom MS-a, kar mi niti najmanj ne odgovarja.
Če je kakšna rešitev, bom vesel pomoči!
Ok ... mi je uspelo ... Ampak ne razumem, kako to, da v tem času niso uspeli narediti slovenske tipkovnice?! Še vedno je na prvi strani Ð in Æ ... Te tipke bi lahko menjali z Æ=Č, Ð=Ž, ona klukica gor pa je Š ... in to je to ... ne pa da mi serjejo v slo tipkovnici s hrvaško tipkovnico.Citat:
Citat:
Glede vejice : Nastavitve-> tipkovnica->napredno-> pokaži tipko za vejico, če je na voljo ( narediš kljukico).
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Očitno mi ne dela. Uradno bi naj cyan bil na voljo, ampak meni ne najde.