Nokia windows phones

luka51

Guru
16. avg 2007
14.503
5.796
113
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Zanimivo, kot developer preview imam vse updejte gor ampak uradnega, ki je prišel ven pa nimam niti mi ga ne zazna
smile-1.gif

Za snecerja
http://appcrawlr.com/windows/sports-tracker?_src=discover_group

bo treba dol potegnit NokiaSoftwareUpdater in naložit preko kabla. Telefoni z DP se ne updejtajo na original preko wifija zaradi nekih varnostnih omejitev (prišlo do nekega sesuvanja pri nekaterih telefonih v USA z nekimi aplikacijami specifičnimi). To je uradna razlaga MS-a.
Seveda ne pozabi nardit backupa prej. Nekatere nastavitve bo pa treba na roko spremenit vseeno po updatu

sandichamp

Fizikalc
10. avg 2007
480
32
28
Meni je tudi na 1020 naredilo na 520 pa ne. Dela pa res kar veliko časa.

LP Sandi

Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Jaz sem dobil posodobitve za lumio 1020 ... dolgo jo je posodabljalo. :p Drugače pa sem zadovoljen z nadgradnjo, malo me moti edino to, da ni več vejice v tipkovnici, ko pišeš ... še sreča edino, da nisem ravno ljubitelj smsjov in ostalih klepetov ali kar koli že pač.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Vprašanje strokovnjakom: imam Nokia Lumia 630 in bi želel kontakte videti in urejati tudi v MS Outlook 2007.
Prej iz HTC Touch (Windows) se je to dalo narediti popolnoma brez težav, enako tudi iz Samsung-a Galaxy-ja,
Sedaj pa naj bi vse potekalo preko wi-fija, in s posredništvom MS-a, kar mi niti najmanj ne odgovarja.

Če je kakšna rešitev, bom vesel pomoči!

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Vprašanje strokovnjakom: imam Nokia Lumia 630 in bi želel kontakte videti in urejati tudi v MS Outlook 2007.
Prej iz HTC Touch (Windows) se je to dalo narediti popolnoma brez težav, enako tudi iz Samsung-a Galaxy-ja,
Sedaj pa naj bi vse potekalo preko wi-fija, in s posredništvom MS-a, kar mi niti najmanj ne odgovarja.

Če je kakšna rešitev, bom vesel pomoči!

Jaz sem se sprijaznil, da gre preko M$. Če ne drugega, imam dejansko sinhronizirane kontakte, kar pa tudi ni tako slabo.

Jernej

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Glede vejice : Nastavitve-> tipkovnica->napredno-> pokaži tipko za vejico, če je na voljo ( narediš kljukico).
Ok ... mi je uspelo ... Ampak ne razumem, kako to, da v tem času niso uspeli narediti slovenske tipkovnice?! Še vedno je na prvi strani Ð in Æ ... Te tipke bi lahko menjali z Æ=Č, Ð=Ž, ona klukica gor pa je Š ... in to je to ... ne pa da mi serjejo v slo tipkovnici s hrvaško tipkovnico.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Na WP 8.1 sem uporabljal aplikacijo moj mobitel za pregled za porabo. Resetiral sem telefon, ponovno naložil aplikacijo v katero pa se nikakor ne morem prijaviti nazaj. Je šla aplikacija po gobe?

I

Izbrisan uporabnik #488

ksz

HAK aplikacijo so posodobili

Ko sem omenil, da ni v angleščini, čeprav to oglašujejo in da ne gre vpisat tujega telefona so zdaj dodali

----------------

*** NOTICE FOR FOREIGN TOURISTS TRAVELING TO CROATIA ***

This app is Croatian-only and is intended for domestic users here in Croatia.
---------------

Pravi pacienti so.

I

Izbrisan uporabnik #488

Pri meni je vse normalno.

Je MS popravil update gdr1, tako da je potem šel update povsem normalno skozi. Nič posebej novega ne opažam.

I

Izbrisan uporabnik #488

Uradno sem mel 8.0
Nato sem dal DP in 8.1
Nato je sledil še Cyan
Sedaj pa GDR1

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Pred nekaj dnevi sem vklopil funkcijo da mi slike samodejno prenese na OneDrive. Telefon je skozi na wi-fiju, vendar jih ni preneslo... Ima kdo podobno težavo?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.503
5.796
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Očitno mi ne dela. Uradno bi naj cyan bil na voljo, ampak meni ne najde.

3 dni nazaj na 625 oreko nokiaupdaterja brez problema. Preko nastavitev telefona ni našel. Bil je pa dp prej gor

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
V nastavitvah pojdi v varnostno kopiranje--fotografije in videoposnetki--tapni ta delin se ti odpre--prostor za shranjevanje one drive, tam si potem nastavi. in še--fotografije in kamera--tam nastavi nalaganje . najdeš jo v aplikacijah sistema.

Nazadnje urejeno: