Nokia windows phones

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Predvidevam da bi zdržalo. Jaz sicer nimam te lumie, jo ima pa znanka in ji je ob malo uporabe zdržala nekje 4 dni. Ne vem pa, ali je imela čez noč ugasnjeno ali ne - se lahko pozanimam. Imam pa zelo podoben telefon (Huawei Ascend W2, ki ima malenkost zmoglivejšo baterijo cca. 1700mah) in mi je ob uporabi 10 min. pogovora in 10 smsov zdžal od petka popoldne do torka popoldne (vklopljen battery saver). Takrat je imel še ~30% baterije. Potem pa je prišlo nekaj vmes in sem opravil ogromno klicev. In takrat je po urni in pol "urml"
smile-1.gif

Gotovo pa ima kdo tukaj na forumu to lumio, in bi lahko iz prve roke povedal.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Če rabi samo klice in sms, lahko komot izklopiš gps lokacijo/wifi/3g in bo ziher 3dni šlo skozi! Osnovna lumia bo čisto dovolj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Ne vem no...meni med klici kuri zelo dosti, cca 15% na uro, tako da čisto odvisno koliko se bo pogovarjal

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
730 je videt zelo všečna za vse, ki nočemo v roki opeke...s prihodom 8.1 sem namreč ugotovil, da je 512MB premalo in da rabim 1GB napravo...

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
730 je videt zelo všečna za vse, ki nočemo v roki opeke...s prihodom 8.1 sem namreč ugotovil, da je 512MB premalo in da rabim 1GB napravo...

Zakaj pa ti je 512 premalo? Moj tudi ima toliko RAMa, ampak 8.1 ne deluje nič slabše od 8?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.773
113
Ali na Lumio 520 lahko naložiš Windows 8.1? Kupil sem jo pred slabim mesecem v Big Bangu in s telefonom sem zelo zadovoljen. Ne vem kako gre s temi nadgradnjami pri telefonih. Baje da naj bi bila nadgradnja za Lumio 520 cyan že na voljo, vendar meni pokaže da je telefon posodobljen. Imam telefon modre barve, mislim da je to cyan. Æe ima to sploh kakšno vezo, saj lahko pokrovček zamenjaš...

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
malo še počakaj, kakšen teden, morda tudi nekaj dni in bo nadgradnja na voljo. Seveda pa Cyan ne pomeni barve telefona
smile-1.gif
temveč se tako imenuje Nokiina nadgradnja, ki je dodatno le za Nokiine telefone s sistemom WP 8.1, torej istočasno dobiš nadgradnjo na WP 8.1 in Nokiin Cyan, ki nekatere zadeve še izboljša.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Zakaj pa ti je 512 premalo? Moj tudi ima toliko RAMa, ampak 8.1 ne deluje nič slabše od 8?

Mogoče ne deluje slabše kot na 8.0, ampam dela slabše kot na 920 in sam sumim, da je pač premalo rama. Določene spletne strani se dolgo nalagajo in ko preklapljam med apliakcijami tudi dostikrat nalaga..ali pa kamera...naloži kako veliko spletno stran in vmes zaženi kamero in probaj fotkat..

Lahko pa tudi, da je za vse to kriva počasna SD karica?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
malo še počakaj, kakšen teden, morda tudi nekaj dni in bo nadgradnja na voljo. Seveda pa Cyan ne pomeni barve telefona
smile-1.gif
temveč se tako imenuje Nokiina nadgradnja, ki je dodatno le za Nokiine telefone s sistemom WP 8.1, torej istočasno dobiš nadgradnjo na WP 8.1 in Nokiin Cyan, ki nekatere zadeve še izboljša.

Ti imaš Nokia Lumia Sijan?
evil.gif

Po moje če si da gor developer preview pa bo dobil beta upgrejde, Saj menda gre to na njegovem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tale facebook mi nekak ne gre skupaj, slaba aplikacija.

Pa ga zaženem (m.facebook) kar v IE, kjer pa zadeva deluje brezhibno, z vsemi povezavami in nastavitvami.
Skratka aplikacije sploh ne rabiš, ker dela in zgleda v IE super.

Enako je tudi za youtube, dodatna aplikacija ni potrebna.

Ni slabo tole.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Tudi 830-ka bo super in vsaj za moje pojme še ni opeka
smile-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Kako ste kaj zadovoljni z baterijo po zadnjem update-u (developer)? Meni jo je danes v 14h 44min skurilo na 42%.
shocked-1.gif
In to Lumia 720, ki je znana po malo boljši bateriji. Pa sem naredil soft reset kmalu po update-u, zgleda bo treba še enega na hard naredit.

Do danes sem imel povprečje tam okrog dveh dni z vklopljenim wifi in GPS.

Sem rešil. Regijo sem spremenil iz UK nazaj na SLO in spet prišel na običajno porabo. V zadnjih 14 urah mi je porabilo 6%.
smile-1.gif

damirj

Guru
9. maj 2012
5.349
2.432
113
To je odvisno ali za tvoj telefon v tvoji regiji že je na voljo posodobitev. Za mojo L925 kupljeno na telekomu tudi ni še nič.. :/

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Jaz sem dobil posodobitve za lumio 1020 ... dolgo jo je posodabljalo. :p Drugače pa sem zadovoljen z nadgradnjo, malo me moti edino to, da ni več vejice v tipkovnici, ko pišeš ... še sreča edino, da nisem ravno ljubitelj smsjov in ostalih klepetov ali kar koli že pač.