Nokia windows phones

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Očitno mi ne dela. Uradno bi naj cyan bil na voljo, ampak meni ne najde.

3 dni nazaj na 625 oreko nokiaupdaterja brez problema. Preko nastavitev telefona ni našel. Bil je pa dp prej gor

Kakšen pa je to postopek, ostane vse gor ali se postavi na tovarniške nastavitve?

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

3 dni nazaj na 625 oreko nokiaupdaterja brez problema. Preko nastavitev telefona ni našel. Bil je pa dp prej gor

Kako si pa to naredil. Meni napiše, da telefon ni v pravem povezovalnem načinu, ko ga priklopim z kablom preko USB.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.503
5.796
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Kakšen pa je to postopek, ostane vse gor ali se postavi na tovarniške nastavitve?

nič ne ostane. Pred tem moreš nardit backup

http://theunlockr.com/2014/04/27/remove-windows-phone-8-1-developer-preview-nokia-devices-video/

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Ok, potem pa raje počakam
wink-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Po namestitvi uradne posodobitve Wp 8.1 z veseljem ugotavljam da se je avtonomija baterija podaljšala krepko v dva dni ali 48 ur.Telefon uporabljam čez cel dan in če mi je prej baterija bila zadosti za en dan je to sedaj en dan zraven, čudovito.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Včeraj se namestil tudi sam posodobitve na WP 8.1, vendar mi sedaj na ikoni od trgovine piše neka številka ki se spreminja. Gledam in piše kot da sem otrok, ki potrebuje dovoljenje za download teh aplikacij. Po navodilih sem šel na spletno stran windowsphone.com/family , da bi to nastavil, pa ni nobenega gumba ali pa ga ne najdem. Je možno blokado izklopiti in kako? KO sem imel WP 8:0 je vse delovalo BP.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Sem pogledal in to nima veze z Otroškim kotičkom. Otroški kotiček imam izklopljen. Pri ikoni Trgovina imam trenutno številko 21. Ko kliknem nanjo mi odpre trgovino in v zgornjem desnem kotičku je majhen kvadartek s to številko 21. Kliknem nanjo in mi odpre PRENOSI. in spodaj piše potrebno je posredovanje. Od teh 21 aplikacij, so med njimi tudi F Ko Facebook, Skype, Onde drive itd...Ko kliknem na ikono mi napiše: Preden lahko preneseš to aplikacijo, je potrebno nastaviti razdelek Moja družina. Prosi enega od staršev, da v svojem računalniku obišče spletno mesto windowsphone.com/family, se vpiše s svojim Microsoftovim računom in nastavi razdelek Moja družina.

Vpisal sem se v moj račun, šel na stran Moja družina, potem pa ne vem kako naprej.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Dejansko sem imel vse tiste aplikacije že instalirane in delujoče, ampak vseeno mi jih je prikazovalo med prenosi. Vse te prenose sem izbrisal. Vendar vseeno, če sedaj želim iz trgovine potegniti katerokoli aplikacijo, zahteva po nastavitvi razdelka Moja družina.
rolleyes-1.gif

Kaj storiti oziroma kako lahko to blokado izklopim?

Nazadnje urejeno:

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
To se ponavadi dogaja, če imaš rojstni datum narobe vpisan v tvoj Microsoft račun in trgovina misli, da si mladoleten in ti sporoči, da si zrihtej otroški račun.

Zadevo rešiš tako, da greš na http://account.live.com/, se vpišeš in pod osebnimi podrobnostmi popraviš tvoj rojstni datum.

Drugače pa glede težav z nadgradnjo z DP na Cyan, Microsoft naj bi to zadevo reševal, da se bo dalo direkt normalno preko telefona nadgradit na Cyan.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Res je. Rojstni dan imam nastavljen na 10.julij 2014. Ko ga želim spremeniti in vpisati moj pravi rojstni dan, mi napiše da vnešen datum ni veljaven. Kaj je sedaj to?