Nokia windows phones

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
3x, 2x v zadnjem tednu. Folderje ima ze dolgo android
Res ne razumem, kako nihce drug nima tezav s frizanjem Lumij, le ti? Vse recenzije govorijo o tekočem, zanesljivem delovanju, tudi vsi kolegi ki imajo WP oz.Lumije govorijo o veliko bolj zanesljivem delovanju kot recimo prej, ko so imeli androida... Tako da tu nekaj ne stima...
Je pa res glede aplikacij, da se na androidih hitreje razvijajo, ko dodajajo bolj "napredne" funkcije, ki sele cez nekaj mesecev pridejo na wp. Kar nekaj aplikacij pa je na WP vsaj meni bolje in lepse razvito.

Jaz sem pa napisal, da je pa prehod iz BB nekaj povsem drugega, kar se tiče zanesljivosti. Pa recimo, da imam smolo z 820ko. Ampak 930 se pa verjetno ne bo sesula ali se tebi zdi normalno, da jo moraš vsake nekaj dni ugasniti in prižgati nazaj? Jaz uporabljam zgolj telefon, sporočila, elektronsko pošto, brskanje po internetu, fotografiranje ter enkrat na teden navigacijo. Torej povsem legalne in originalne MS stvari, ki bi skoraj morale delovati bp. Od torka je šla enkrat v restart sama (pa sem skoraj prepričan, da ni bilo nobenih update-ov), da vidimo ta teden... Za primerjavo, Z10 moje boljše polovice deluje bp že dolge mesece, pa prav tako izvaja teror nad njim. Niče restartov, upočasnitev, ali kaj podobnega. Samo vsakodnevno polnjenje in je povsem zadovoljen.

Pa tako mimogrede, kakšno rdečo lučko za "notification" bi pa lahko pustili ali dodali. Očitno bodo to dodali v Lumia 960
wink-1.gif
.

Jernej

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
3x, 2x v zadnjem tednu. Folderje ima ze dolgo android
Res ne razumem, kako nihce drug nima tezav s frizanjem Lumij, le ti? Vse recenzije govorijo o tekočem, zanesljivem delovanju, tudi vsi kolegi ki imajo WP oz.Lumije govorijo o veliko bolj zanesljivem delovanju kot recimo prej, ko so imeli androida... Tako da tu nekaj ne stima...
Je pa res glede aplikacij, da se na androidih hitreje razvijajo, ko dodajajo bolj "napredne" funkcije, ki sele cez nekaj mesecev pridejo na wp. Kar nekaj aplikacij pa je na WP vsaj meni bolje in lepse razvito.

Jaz sem pa napisal, da je pa prehod iz BB nekaj povsem drugega, kar se tiče zanesljivosti. Pa recimo, da imam smolo z 820ko. Ampak 930 se pa verjetno ne bo sesula ali se tebi zdi normalno, da jo moraš vsake nekaj dni ugasniti in prižgati nazaj? Jaz uporabljam zgolj telefon, sporočila, elektronsko pošto, brskanje po internetu, fotografiranje ter enkrat na teden navigacijo. Torej povsem legalne in originalne MS stvari, ki bi skoraj morale delovati bp. Od torka je šla enkrat v restart sama (pa sem skoraj prepričan, da ni bilo nobenih update-ov), da vidimo ta teden... Za primerjavo, Z10 moje boljše polovice deluje bp že dolge mesece, pa prav tako izvaja teror nad njim. Niče restartov, upočasnitev, ali kaj podobnega. Samo vsakodnevno polnjenje in je povsem zadovoljen.

Pa tako mimogrede, kakšno rdečo lučko za "notification" bi pa lahko pustili ali dodali. Očitno bodo to dodali v Lumia 960
wink-1.gif
.

Jernej
Tebi smo ze napisali, mislim da veckrat, da je to izkljucno problem dolocene serije Lumij 820, ki so imele neuradno defektne maticne plosce. Zato je tudi ta model zelo kmalu sel iz prodaje. Na ostalih modelih se to naceloma ne sme dogajati, saj sam vidim kako je z zanesljivostjo, prav tako vsi, ki jih poznam in uporabljajo wp telefone so pozitivno preseneceni, kako lepo deluje. Povecini pa so bili pred tem android uporabniki..

I

Izbrisan uporabnik #488

No, kako je sedaj s certifikati? Delajo omejeno pri meni.

Kaj imate gps tracking?

I

Izbrisan uporabnik #488

Tole
2060648-wp_ss_20140804_0002.png

Priponke

• 2060648-wp_ss_20140804_0002.png
    2060648-wp_ss_20140804_0002.png
    89,3 KB · Ogledi: 174
I

Izbrisan uporabnik #488

To tudi ne gre namestiti, ni za eu
2060650-wp_ss_20140804_0001.png

Priponke

• 2060650-wp_ss_20140804_0001.png
    2060650-wp_ss_20140804_0001.png
    87,8 KB · Ogledi: 163
I

Izbrisan uporabnik #488

Komu dela Abanet s sigenco? No

Certifikat mi dela v edavkih, eupravi, zzzs...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Abanet in Nokia verjetno ne marata Sigence, ker je zastonj
evil.gif
Morda so povezani s Poštarco in tam dela ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Naj nekdo pove, ki zadevo ima in mu deluje, ker baje samo meni ne dela.

Kje sploh vidim nameščene certifikate?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Tole iz enega drugega foruma:
Kaj pa kakšen Abanet? Ima mogoče kdo to?

Abanet dela z 8.1 nadgradnji (novejši IE). Seveda pa moraš pred tem v telefon namestiti certifikat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Imam 8.1 in certifikat sigenca, očitno je da ne dela s tem certifikatom.

No, kje se sploh vidijo nameščeni certifikati?

I

Izbrisan uporabnik #488

Tega ni več že ohoho let
smile-1.gif

Imam ga pa še na disketi ja, če te zanima, hehe.

Ko so ga ukinili, sem šel na sigenco, ki normalno deluje na PCju in Nexusu 7.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Pa je Abanet mobile podprt s strani WP ? Na strani Abanke se vidi samo za android in ios
sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Bodi resen ... samo Android in iPhone
smile-1.gif

Če bi imeli aplikacijo, ne bi "utrujal" za certifikat. Itak ne bom ne vem kaj plačeval, ampak lej včasih pa je ok, saj je to pametni telefon.

Važno, da je paypal deluje.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Tisti na DP preverite posodobitve.
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tega ni več že ohoho let
smile-1.gif

Imam ga pa še na disketi ja, če te zanima, hehe.

Ko so ga ukinili, sem šel na sigenco, ki normalno deluje na PCju in Nexusu 7.

Aja, sem mislil, da potrebuješ tudi njihov certifikat, ker, če se prav spomnim sem za celjsko potreboval oba.
smile-1.gif