Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Res ne razumem, kako nihce drug nima tezav s frizanjem Lumij, le ti? Vse recenzije govorijo o tekočem, zanesljivem delovanju, tudi vsi kolegi ki imajo WP oz.Lumije govorijo o veliko bolj zanesljivem delovanju kot recimo prej, ko so imeli androida... Tako da tu nekaj ne stima...Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
3x, 2x v zadnjem tednu. Folderje ima ze dolgo android
Je pa res glede aplikacij, da se na androidih hitreje razvijajo, ko dodajajo bolj "napredne" funkcije, ki sele cez nekaj mesecev pridejo na wp. Kar nekaj aplikacij pa je na WP vsaj meni bolje in lepse razvito.
Jaz sem pa napisal, da je pa prehod iz BB nekaj povsem drugega, kar se tiče zanesljivosti. Pa recimo, da imam smolo z 820ko. Ampak 930 se pa verjetno ne bo sesula ali se tebi zdi normalno, da jo moraš vsake nekaj dni ugasniti in prižgati nazaj? Jaz uporabljam zgolj telefon, sporočila, elektronsko pošto, brskanje po internetu, fotografiranje ter enkrat na teden navigacijo. Torej povsem legalne in originalne MS stvari, ki bi skoraj morale delovati bp. Od torka je šla enkrat v restart sama (pa sem skoraj prepričan, da ni bilo nobenih update-ov), da vidimo ta teden... Za primerjavo, Z10 moje boljše polovice deluje bp že dolge mesece, pa prav tako izvaja teror nad njim. Niče restartov, upočasnitev, ali kaj podobnega. Samo vsakodnevno polnjenje in je povsem zadovoljen.
Pa tako mimogrede, kakšno rdečo lučko za "notification" bi pa lahko pustili ali dodali. Očitno bodo to dodali v Lumia 960
Jernej