Nokia windows phones

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Superman pa Tesla, McLaren-a so pa skenslali.
smile-1.gif

Superman bo midrange telefon za selfije (5mp kamero bo imel spredaj), torej nekje nova 720. Tesla pa 830?

Kaj bo z Nokia brandom pa ni še jasno afaik.

Pride pa tudi v kratkem HTC One M8 z WP, ni pa jasno kje bo dostopen.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Torej bomo še počakali na boljšo Nokio oz. jih itak več ni, če sem prav razumel je MS ukinil ta brand?
NOKIA brand še naprej ostaja. Vsi novi telefoni bodo še naprej uporabljal ime Nokia z dodatkom - na zadnji strani napis "NOKIA by Microsoft".

Baje bosta že v avgustu predstavljena 2 nova modela, kot je sogovornik že omenil, naslednika 720 in 820, slednji naj bi bil nekako kot L925 "nadgradnja" oziroma druga različica modela Lumie 930, torej bo lažja, tanjša.

gsmarena_001.jpg

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Tale Nokia by Microsoft zadeva naj bi bila fake. Sicer pa je danes MS uradno predstavil Windows Phone 8.1 Posodobitev 1. Nove so "žive mape", Cortana bo na voljo tudi na Kitajskem in v VB, z alpha verzijami Cortane na voljo tudi za Kanado, Avstralijo in Indijo. Novo je tudi:

živa ploščica za Trgovino
možnost označitve več SMSov za izbris ali posredovanje
večja personalizacija budilk
boljša podpora VPN
večja podpora BT protokolov (PAN in nekaj drugih)
podpora Voice over LTE
podpora več resolucijam in interaktivnim ovitkom za telefone

vir: http://www.theverge.com/2014/7/30/5948311/windows-phone-8-1-update-features-release-date

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.290
7.056
113
A ne bo tole šele na voljo od naslednjega tedna naprej?

Nič kaj pretirano pametnega, no...upam, da bodo spremembe tudi v delovanju samega OS, meni, na 512MB napravi, deluje namreč 8.1 počasneje od 8.0

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.134
7.789
113
Potreboval bi pomoč pri Nokii Lumia 520. Izgleda da sem nekaj pomotoma pritisnil, ali izključil, saj mi telefon ne zvoni več. Ko me nekdo kliče mi samo dvakrat zavibrira, potem pa nič več. Ne vibriranja in ne zvoni, vidim pa dohodni klic. V nastavitvah sem preveril in imam vklopljeno zvonjenje + vibriranje. Glasnost pa imam na 17. Ali je crknil telefon, a sem kaj izklopil?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Tale Nokia Tesla(najverjetneje 830) zna biti kar huda zadeva, namreč imela bo imela tam-tam kamero kot jo ima 930 in bodo na ostalih stvareh šparali(pač resolucija recimo "samo" 720p in take fore). Tak da zna bit res good buy.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Novi "facebook" al kaj?

BBM pač... V časih, ko ni bilo zakupljenih količin, je bil to najbolj učinkovit način tekstovne komunikacije. Na BBjih seveda. Pa če se ne motim, je bilo to pri Simobilu vedno zastonj...

Jernej

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Novi "facebook" al kaj?

BBM pač... V časih, ko ni bilo zakupljenih količin, je bil to najbolj učinkovit način tekstovne komunikacije. Na BBjih seveda. Pa če se ne motim, je bilo to pri Simobilu vedno zastonj...

Jernej

Evo, je že gor
smile-1.gif
.

Jernej

I

Izbrisan uporabnik #488

Cel dan mi maila ne sinhronizira, pa kliknem na mail in vidim da je friznjen
10.gif

Tako gmail kot mail

Vse drugo pa dela, jao ti wp