Kar se tiče Nokia mclaren, baje so jo ukinili. Je tudi ta novica že stara (6. junij). Škoda. Upam pa vseeno pa pride ven pa pod kakim drugim imenom
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lumia mi je sicer letos prvič nadomestila fotoaparat, dela dovolj kvalitetne fotke, tak da fotkiča ne rabim več. Tudi video je zelo soliden.
Skrbi pa tole nesigurno delovanje, frizanje aplikacij, naprave. Telefon mi je takrat friznil pri preklopu iz fotoaparata na kamero.
Moteče je tudi, da se fotoaparat malo predolgo nalaga za hipne fotke.
Škoda, da nič ne delajo na tem.
Res ne razumem, kako nihce drug nima tezav s frizanjem Lumij, le ti? Vse recenzije govorijo o tekočem, zanesljivem delovanju, tudi vsi kolegi ki imajo WP oz.Lumije govorijo o veliko bolj zanesljivem delovanju kot recimo prej, ko so imeli androida... Tako da tu nekaj ne stima...Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
3x, 2x v zadnjem tednu. Folderje ima ze dolgo android
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Res ne razumem, kako nihce drug nima tezav s frizanjem Lumij, le ti? Vse recenzije govorijo o tekočem, zanesljivem delovanju, tudi vsi kolegi ki imajo WP oz.Lumije govorijo o veliko bolj zanesljivem delovanju kot recimo prej, ko so imeli androida... Tako da tu nekaj ne stima...Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Je pa res glede aplikacij, da se na androidih hitreje razvijajo, ko dodajajo bolj "napredne" funkcije, ki sele cez nekaj mesecev pridejo na wp. Kar nekaj aplikacij pa je na WP vsaj meni bolje in lepse razvito.
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
Je pa res glede aplikacij, da se na androidih hitreje razvijajo, ko dodajajo bolj "napredne" funkcije, ki sele cez nekaj mesecev pridejo na wp. Kar nekaj aplikacij pa je na WP vsaj meni bolje in lepse razvito.
Se imam kar za zahtevnega uporabnika, pa to ne samo glede telefonov. In moram reči, da WP na 925 izpolnjuje to, kar od telefona pričakujem. Marsikaj sicer ni idealno in je Symbian na stari E52 znal bolje, ampak tudi Android in iOS v teh stvari nista nič boljša.
WP ni za geeke, ni za features odvisnike, ni za Microsoft haterje in predvsem ni za šminkerje. Slednjih je verjetno največ. Kako hudo mora biti v življenju nekomu, da postane telefon (OS) stvar njegove identitete?
Android in iOS vas z veseljem pričakujeta!
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Če imaš 925-ko si tudi sam šminker
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
Ene dve neuradni YouTube aplikaciji za Windows Phone sta boljši kot uradna na Androidu, tko naprimer, pa še bi se našlo brez skrbi, to je samo primer kako zadeve, ki jih Google noče narediti za WP naredijo 3rd party developerji včasih celo boljeCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Povej mi eno aplikacijo za wp ki je boljsa in lepse razvita
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kako ti delujejo certifikati in spletna banka?