Nokia windows phones

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Kar se tiče Nokia mclaren, baje so jo ukinili. Je tudi ta novica že stara (6. junij). Škoda. Upam pa vseeno pa pride ven pa pod kakim drugim imenom
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

ksz

Certifikat SigencA gre uvoziti, vendar Abanet ne dela, napiše da ne more preveriti certifikata.

Odpre pa Edavke in Eupravo, vendar pri Edavkih napiše da rabiš za podpisovanje nek ActiveX...

Skratka nič od nič tale WP 8.1

Tudi FTP protokola v browserju ne pozna, te napoti v trgovino kupiti nek plačljiv izdelek oz. sta dva gratis.

Skromno z aplikacijami, nič se ne popravlja.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.714
397
83
Kras
www.mtl.si
Zadnjih nekaj dni sem se še malo posvetil 925-ki. Posnel ogromno fotk na kolesu in lahko rečem samo bravo za take fotke in filmčke. Seveda niso kristalno čisti, če jih gledaš v povečavi, ampak glede na tresenje in hitrost moram reči, da so res odlične. Tudi fotke na morju so odlične. Razen panorame, ki jo zmede kar precej stvari in potem ne zloži skupaj ravno odlično fotk.
Baterija je na istem, sem pa rešil težave z njo
cheer.gif
.

Sem pa tudi sam doživel isto nevšečnost kot Snecer na morju. Naredil nekaj fotk (telefon je bil v senci in ni bil vroč) in filmčkov, nakar je kar naenkrat ekran postal bel in se je videlo zgolj obrise. Ko sem naredil fotko je bila le ta popolnoma črna. Telefon pa je bil kar vroč. No, pomagal je šele soft reset, potem sem pa telefon raje pospravil, kot da bi še kaj resno crknilo. Še dobro, da nisem slikal nič posebnega in nisem zamudil recimo prvega plavanja ta malih
grin1.gif
.

I

Izbrisan uporabnik #488

No, meni pa panorama lepo deluje, nisem zaznal nekih težav. Do 5 slik zajame.

Ampak to frizanje, to pa je nenavadno.

Tudi sam ugotavljam, da očitno baterijo žreta wifi in data, ko sem imel to na off, je baterija kar držala.

Raje ne bom napisal, da je Moto G z izklopljenim data in wifi imel baterijo na 69% in deloval že 4 dni+ sem zajel screen
(androis 4.4.4 je očitno spet optimiral baterijo)

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.714
397
83
Kras
www.mtl.si
Lepe panorame. Saj meni tudi večinoma naredi dokaj v redu, ampak kar nekaj jih pa zašuštra in je potem prehod viden 2x. Pa recimo Samsung ima na Galaxy-u to bolje rešeno. Ti ni treba fotkat posamezno ampak zgolj potegneš kot film in ti potem iz tega naredi ven panoramo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Lumia mi je sicer letos prvič nadomestila fotoaparat, dela dovolj kvalitetne fotke, tak da fotkiča ne rabim več. Tudi video je zelo soliden.

Skrbi pa tole nesigurno delovanje, frizanje aplikacij, naprave. Telefon mi je takrat friznil pri preklopu iz fotoaparata na kamero.

Moteče je tudi, da se fotoaparat malo predolgo nalaga za hipne fotke.

Škoda, da nič ne delajo na tem.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lumia mi je sicer letos prvič nadomestila fotoaparat, dela dovolj kvalitetne fotke, tak da fotkiča ne rabim več. Tudi video je zelo soliden.

Skrbi pa tole nesigurno delovanje, frizanje aplikacij, naprave. Telefon mi je takrat friznil pri preklopu iz fotoaparata na kamero.

Moteče je tudi, da se fotoaparat malo predolgo nalaga za hipne fotke.

Škoda, da nič ne delajo na tem.

Verjetno zato, da lahko prodajo nov model
wink-1.gif
. Jaz sem sedaj na 930 (od torka) in moram reci, da na prvi pogled ni tezav. No, v petek me je cakala zahteva za pin, torej se je sam resetiral, ampak morebiti je nalozil kaksno nadgradnjo in je bilo to po planu. Pa navigacija se je zaprla sama od sebe, pa sem jo uporabljal zgolj nekaj minut. Maili pa zaenkrat delajo in se se ni pritozil.

Jernej

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Dobro, enkrat ti je friznil v koliko, dveh mesecih? Se mi ne zdi ravno tragedija.

Novi folderji, ki bodo verjetno v naslednjem updatu:

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
3x, 2x v zadnjem tednu. Folderje ima ze dolgo android
Res ne razumem, kako nihce drug nima tezav s frizanjem Lumij, le ti? Vse recenzije govorijo o tekočem, zanesljivem delovanju, tudi vsi kolegi ki imajo WP oz.Lumije govorijo o veliko bolj zanesljivem delovanju kot recimo prej, ko so imeli androida... Tako da tu nekaj ne stima...
Je pa res glede aplikacij, da se na androidih hitreje razvijajo, ko dodajajo bolj "napredne" funkcije, ki sele cez nekaj mesecev pridejo na wp. Kar nekaj aplikacij pa je na WP vsaj meni bolje in lepse razvito.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Res ne razumem, kako nihce drug nima tezav s frizanjem Lumij, le ti? Vse recenzije govorijo o tekočem, zanesljivem delovanju, tudi vsi kolegi ki imajo WP oz.Lumije govorijo o veliko bolj zanesljivem delovanju kot recimo prej, ko so imeli androida... Tako da tu nekaj ne stima...
Je pa res glede aplikacij, da se na androidih hitreje razvijajo, ko dodajajo bolj "napredne" funkcije, ki sele cez nekaj mesecev pridejo na wp. Kar nekaj aplikacij pa je na WP vsaj meni bolje in lepse razvito.

Se imam kar za zahtevnega uporabnika, pa to ne samo glede telefonov. In moram reči, da WP na 925 izpolnjuje to, kar od telefona pričakujem. Marsikaj sicer ni idealno in je Symbian na stari E52 znal bolje, ampak tudi Android in iOS v teh stvari nista nič boljša.

WP ni za geeke, ni za features odvisnike, ni za Microsoft haterje in predvsem ni za šminkerje. Slednjih je verjetno največ. Kako hudo mora biti v življenju nekomu, da postane telefon (OS) stvar njegove identitete?

Android in iOS vas z veseljem pričakujeta!

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Se imam kar za zahtevnega uporabnika, pa to ne samo glede telefonov. In moram reči, da WP na 925 izpolnjuje to, kar od telefona pričakujem. Marsikaj sicer ni idealno in je Symbian na stari E52 znal bolje, ampak tudi Android in iOS v teh stvari nista nič boljša.

WP ni za geeke, ni za features odvisnike, ni za Microsoft haterje in predvsem ni za šminkerje. Slednjih je verjetno največ. Kako hudo mora biti v življenju nekomu, da postane telefon (OS) stvar njegove identitete?

Android in iOS vas z veseljem pričakujeta!

Če imaš 925-ko si tudi sam šminker
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Poglej kaj uporabniki pišejo po netu...

Povej mi eno aplikacijo za wp ki je boljsa in lepse razvita

koliko

Guru
21. avg 2007
4.422
2.503
113
SV SLO
Zakaj pa ti nisi pogledal, kaj pišejo uporabniki po netu? Prihranil bi nam marsikaj. Sam sem zelo zadovoljen s svojim Windows phonom, ker zadeva deluje bistveno bolje kot kak android. Ker če se spomnim nazaj kaj mi je delal android ob nakupu SG II, je zadeva z nokio brezhibna. Nikoli mi ni zablokirala, nikoli se ob neuporabi ni grela, nikoli ni koga brez moje vednosti klicala,..... baterija pa brez problema drži dva 3 dni ob vklopljenem wif in podatkovnem prenosu ...... Če bi to dvoje vklapljal po potrebi verjamem da baterija zdrži tudi 5 dni. SGII je zdržal točno pol manj pa je bilo tudi OK.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Povej mi eno aplikacijo za wp ki je boljsa in lepse razvita
Ene dve neuradni YouTube aplikaciji za Windows Phone sta boljši kot uradna na Androidu, tko naprimer, pa še bi se našlo brez skrbi, to je samo primer kako zadeve, ki jih Google noče narediti za WP naredijo 3rd party developerji včasih celo bolje:)