Nokia windows phones

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Lumio 625 sem nadgradil na WP 8.1... Naredim zadržanje klica... Ampak glej ga zlomka, zadržanja ne gre deaktivirat...

Sprašujem se tudi, kam je izginil števec klicev...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

For people getting the 8018830f error on preparing to install, this is the situation in which it happened for me (both on Lumia 925 (personal) and Lumia 625 (work) phones)
Error situation:
Current country: Netherlands
Region settings: United States
Regional format: Match phone language
Language: English (United States)

Resolved situation:
Language: English (United Kingdom)
Restart
Install update
Change back language if required.

Šalabajzarija brez primere!

Samo jaz mam problem ja...

Spet Google
evil.gif
rešuje

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

For people getting the 8018830f error on preparing to install, this is the situation in which it happened for me (both on Lumia 925 (personal) and Lumia 625 (work) phones)
Error situation:

Resolved situation:
Restart
Install update

Spet Google
evil.gif
rešuje
Čakaj malo? Imaš uradno posodobitev ali BETA? Če se bo to pojavilo v uradni posodobitvi je šalabajzerija, drugače pa moraš to vzet v zakup, da se v BETA lahko najde kakšna določena kombinacija nastavitev ali funkcij, ki ne deluje. Zato pa gre najprej do "razvijalcev", ki testirajo beta verzijo in se glede na napake ki se pojavijo spolira sistem za uradno objavo. To ni nič novega ali nenavadnega... Uveljavljen sistem. Nenavadno je le to, da si ponavadi vedno ti v tej manjšini, ki ne dela
smile-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Tole je sporočil "Windows Phone head honcho Joe Belfiore":
Citat:
"Folks seeing error 8018830f on update- we're looking into it, thx for letting us know," Belfiore said in a tweet. "Its a very small %, so the rest of you keep going!"

"PS - if you hit the update error, it's unlikely that retrying will work. We think it's related to low system storage. Give us some time.."

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

Error situation:

Resolved situation:
Restart
Install update

Spet Google
evil.gif
rešuje
Čakaj malo? Imaš uradno posodobitev ali BETA? Če se bo to pojavilo v uradni posodobitvi je šalabajzerija, drugače pa moraš to vzet v zakup, da se v BETA lahko najde kakšna določena kombinacija nastavitev ali funkcij, ki ne deluje. Zato pa gre najprej do "razvijalcev", ki testirajo beta verzijo in se glede na napake ki se pojavijo spolira sistem za uradno objavo. To ni nič novega ali nenavadnega... Uveljavljen sistem. Nenavadno je le to, da si ponavadi vedno ti v tej manjšini, ki ne dela
smile-1.gif

Po videnem in prebranem je Snecer lahko samo plačanec "stricev iz ozadja", ki mora čimbolj očrniti Windows Phone.
grin1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če bi zadeve delovale, se ne bi oglašal

Neverjetno veliko težav imaš s tem telefonom. Zakaj enostavno ne menjaš za kaj drugega? Res ne razumem, zakaj vztrajaš in vztrajaš in si greniš življenje.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.056
113
Mene pa to sploh ne pritegne, niti naložil si nisem appa, al kaj je že potrebno za to
wink-1.gif

Bolj me zanima tekoče delovanje in IE posodobitve.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Zakaj si tako obremenjen z drugimi in vse jemlješ tako osebno, saj je govora samo o telefonu
smile-1.gif

Naj Snecer le objavlja svoja opažanja, saj smo tako seznanjeni tako s +* kot - WP sistema in Nokie
wink-1.gif

*Saj Snecer tudi veliko pozitivnega pove o WP in Nokii, vse tisto kar ne napiše/prilepi razumem kot pozitivne lastnosti ...

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Mene pa to sploh ne pritegne, niti naložil si nisem appa, al kaj je že potrebno za to
wink-1.gif

Bolj me zanima tekoče delovanje in IE posodobitve.
Ne, ne ni potreben app
smile-1.gif
Zadržiš ploščico in jo potegneš na drugo in se ustvari mapa. Nato v to mapo dodajaš poljubno aplikacij.
Meni je to zelo uporabno.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.349
2.432
113
V bistvu, če bi spremljal debato, nekateri še vedno imajo/imamo nekaj kar nam dobro ali pa celo najboljše od vseh izbir služi. Ker jih/nas je takih več kot samo Snecer, je verjetno zaključek jasen. Črne ovce so vedno in povsod, par % ljudi vedno izstopa iz povprečja, tako ali drugače. Sej pa vseeno govorimo samo o telefonu, ne more znat vsega. Saj tudi mi ljudje ne znamo vsega.

Drugače 8.1 + update dela, razen live folderjev ne najdem razlik