In? Še enkrat 8.1 je developer preview in to je pač tvoj problem, da se ne znajdeš (če se neCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
No, ko smo že pri navodilih, so za 8.0, 8.1 ima drugače za vklop mute...
Nimam kaj komentirat, ker sem navdušen. Video v gibanju na kolesu je odličen za moje zahteve (za telefon). Seveda, pa nisem pričakoval fotk v kvaliteti DSLR-ja ali karkoli že je. To je telefon, ne pa fotoaparat. Recimo video posnetke mi dela bolje kot moj Fujifilm fotkič (pa ne ravno ta pocenski), fotografije pač ne. Kar je pa logično, glede na to, da ima fotoaparat ne vem koliko leč in 10cm dolžine.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Boš še fotke pokomentiral? še moja kamera garmin virb naredi lepše, pa nima nobenih "nastavitev".
Evo en video posnet z 925-ko. Sam sem s kvaliteto za telefon zadovoljen in to ob tem, da so bili zelo spreminjajoči se pogoji (sonce, senca).
Ne moreš pa primerjat recimo tega z neko drugo zadevo, ki je narejena samo za snemanje/fotografiranje (npr. Vibr) in ima isto ceno kot telefon Nokia. To je upam da logično.
No, le poglej. Če ti pač ne bo ustrezal OS enostavno menjaš nazaj na prejšnjega in bo. Mene je do sedaj 925-ka razočarala pri bateriji in pa enkrat se mi je sama resetiralaCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Saj bom še malo pogledal zadevo, vendar se mi zdi, da sem videl "vse"
Pa še to: tudi sam sem, ko sem prešel iz Symbiana na WP si prve par dni govoril: WTF? Nič se ni dalo nastavljat, tid., sem norel. No, po 14-ih dneh ni šans, da bi menjal nazaj. Sem pa moral nekaj kompromisov naredit. Recimo največji je ta, da sem imel tam super mail za pošto, kjer si si npr. nastavil za vsak mail posebej kolikokrat na dan ti ga je vlekel dol in recimo čez vikend ne. No, pri WP to ne gre, sedaj v 8.0 so to še bolj omejili. NIč, tako je, druge prednosti pač odtehtajo te slabosti, tako da sem se navadil.
Nazadnje urejeno: