Nokia windows phones

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Tako je, greš pod app People(ljudje?)/tri pikice/settings/filter contacts
Tam pa potem obkljukaš iz katerih računov bi uvozil ljudi.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Še bolje:
Greš na - LJUDJE, nato slajdaš do strani STIKI in imaš takoj pod tem "prikazujem ....." -> na to klikneš in označiš, kaj vse želiš, da je prikazano.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem tako naredil in že vmes ugotovil, no hvala vseeno
smile-1.gif

Naredil sem si skupino "priljubljene" in jo nesel na namizje ter pomanjšal, škoda da se ne da kakšne ikone izbrati za ploščice, al je kakšen specialen prijem.

Baterijo zadeva kar žre, sem vklopil ohranjevalnik baterije.

Hitrost se mi zdi tu nekje, updejtal sem na zadnjo 8.1 (12397).

Nastavitve nametane brez reda, sploh zaradi slovenskega prevoda, ni pregledno.

Krnekaj tile wp 8.1

Motorola MotoG mi dela hitreje, ko raketa, tu se čuti nek majhen zamik ponekod.

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
..pa sprejem signala je obup
frown-1.gif

Če primerjam staro motorolo defy+ in nokio
je razlika v sprejemu signala(2g,3g)
3x boljša v korist motorole.
Ne vem ali je to samo pri meni,ali je to na splošno težava pri 925-ci?

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
kako pa se kaj odnese nokia lumia 1520 napravm 925.
signal, baterija,..
opažam da samsung napram drugim ima slabši signal.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ni pri vseh tako, recimo L1520 je med najboljšimi kar se baterije tiče, saj poglej si lestvico zgoraj,klikni na expand. L9xx so pač med slabšimi.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
L920 / L925 morajo zdržat vsaj 1 dan, torej do spanja. Tako je pri vseh (ca 8, ki jih poznam in imajo ta telefon). Če toliko drži je čisto v povprečju vseh smartphonov in nikakor ni kritično.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Glede signala je imela moja L920, ko sem jo še imel, dober sprejem, ko smo probaval na določenih lokacijah nekoliko boljši/enak kot iPhone 5, Galaxy S3 itd.. Za L925 pa ne vem oz. pravijo, da ima lahko (določene serije) nekoliko slabši sprejem.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Meni drži v povprečju baterija 26 ur, in s tem sem zelo zadovoljen.
2032110-wp_ss_20140615_0002.png

Priponke

• 2032110-wp_ss_20140615_0002.png
    2032110-wp_ss_20140615_0002.png
    49,4 KB · Ogledi: 151
Nazadnje urejeno:

luka51

Guru
16. avg 2007
14.501
5.790
113
če lahko vključim zraven 720, je baterija vrhunska.
enaka uporaba kot sem mel na samsung galaxy xcover 2 praznega po enem dnevu mi tu ostane 30% po dveh. (wifi in data vklopljen nonstop)
Recimo ta teden na dopustu. zaslon na max (sonce), navigacija okoli 130km. slikanje recimo 30 slik čez cel dan in kaka minuta videja. wifi nonstop vklopljen. facebook pa forumi kake 2 urce in je blo na koncu dneva 30%.
na samsungu mi je samo navigacija v 100km spravla bateijo na 20%

meni je to preprosto noro.

I

Izbrisan uporabnik #488

Raje ne bom omenil baterije na mojem prejšnjem telefonu
smile-1.gif
bo itak zgražanje

Mimogrede, kako pa se lumio 925 utiša, mute? ko potegnem dol drsnik, ni nič takega na voljo.

Je možno, da so kaj tako uporabnega preprosto pozabili, al ne najdem, ali pa je neumno narejeno?

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Snecer.

Sklepam, da imaš gor 8.1. To še ni dokončna verzija. je podbna, ni pa dokončna. kakšne zadeve lahko še porihtajo. je pa dejstvo, da današnji smartfouni niso narejeni kot dobre stare nokie 3xxx ali 5xxx. vsi tapametni kurijo baterijo kot hudič. Moja 620, nekaj dni na 8.1 mi še vedno zdrži 3-4 dni moje uporabe kljub bogi 1300 mAh bateriji. Vkolikor bi na njo konstantno priklopil bluetooth slušalko, vklopljen WIFI, prenos podatkov, pa še nonstop preverjal maile, klical, pisal mesiđe, igral igre. V taki uporabi dvomim, da bi zdražala 1 dan. Pa še 99,9 % ostalih smartfounov na tržišču. Dvomim da tudi tvoja motorola. Ko si v sosednjih postih pisal o vzdržljivosti, je bilo vse bolj podobno neki penzionistični uporabi, brez naprednih funkcij razen nekaj klicev. Seveda v vseh operacijskih sistemih obstajajo svetle izjeme, vendar to nikakor ni pravilo, večina telefonov bo v hardcore uporabi crknla prej kot v enem dnevu, sploh pa android, ki je totalno neoptimiziran. naloži 100+ aplikacij, nikol ti ne bo jasno, kaj je v ozdaju, kaj žre baterijo, net, itd, pa na verjamem, da bo kej dlje zdržal.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Tole nokio enako uporabljam, ima baterijo enake kapacitete kot moto g tudi ekran, pa bo jedvs držalo dan dva.
Ko vklopim žre ko za šalo.

Našel kako se utiša, slabo,moras utisat za zvonenje in app,torej 2x, zakaj to ne dodajo drugam. Neprakticno

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, 8.1 je, developer.

Meni deluje ta telefon kot, da so ga tepci razvijali
smile-1.gif
isto kot windows 8 za pc in metro vmesnik. Neuporabno.

No tu ni tako na telefonu, ampak da ne znajo narediti gumba za mute je pa banalno.

Pri drugih telefonih si stisnil gumb za izklop pa je dalo opcije.... (stare nokie) pa tudi moto g, itd...

Al pa da bi vsaj na drsniku dol naredili ikonico (vibra, mute, če so že bedno letalo lahko naredili).

Tu pa moraš stisnit 1x gumb z glasnost, potegnit drsnik in 2x dat na mute...

Preveč neumeno in nepraktično, ko se mudi.

Nič takega nimam na Nokiji, nobenih posebnih programov. Facebook ne dela dobro. Svinjarijo v ozadju sem izklopil, razne trgovine ipd.

kopija konkurence s premalo opcijami, bistveno premalo, lahko spreminjaš a ni vsega, glupost recimo, da lahko daš tu not bližnjico za fotoaparat, ki je itak na fizični tipki...

Signal napram moto g je po črticah bistveno slabši, tudi wifija. Tam sem imel nonstop vklopljen wifi pa nič ni vplival na baterijo.

Delam z obema enako, iste aplikacije, samo da nokia požira baterijo kot za stavo.

Začetni zaslon je neposrečen pri windows phone, meni se ne dopade, kr nekaj. Ne moreš nič kaj nastavljati=poljubno preimenovat, ikone...