Citat:
Uporabnik titov pravi:
People/Groups
Potem poimenuješ, dodaš člane in pinnaš na start zaslon.
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
People/Groups
Potem poimenuješ, dodaš člane in pinnaš na start zaslon.
Kako pa spraviš "Skupna raba interneta" na glavni zaslon? Verjetno nikakor?
A obstaja način, da se pri "telefonu" s klikom na iskanje takoj išče vse kontakte in ne le zgodovine? Sicer za klicanje uporabljam RapDialer, ampak me je nekaj letih uporabljanja BB očitno minilo T9 iskanje in bi raje iskal uporabnike preko klasičnega iskanja. Zdaj je potrebno klikniti trikrat, da lahko začneš iskati.
Jernej
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Skupna raba interneta je verjetno "internet sharing"? Ja v 8.1 ga lahko dodaš kot toggle gumb v obvestilni center, v 8.0 pa ne vem, če lahko narediš bližnjico.
Za iskanje te pa ne razumem najbolj, ampak vseeno poglej v RapDialer nastavitve, lahko menjaš tipkovnico, išče pa tako ali tako po celem imenilku.
Drugače pa v 8.1 ti search (ne vem ali mora biti Cortana vključena ali ne) hitro išče po kontaktih.
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Swaype je samo za angleščino trenutno. Nokie imajo (sicer ne vse) glance zaslon za opozorila.
Citat:
Uporabnik tobacco pravi:
Pri meni dela DP 8.1. Sicer imam L925. Moraš si najprej pri Glance nastaviti kaj ti naj prikazuje na zalonu in tudi pri Lock screen. Če kaj pomaga jaz imam nastavljeno na Peek in spodaj pod tem je nastavitev za zadeve, ki se ti naj prikazujejo. Probaj tako, če še nisi. lp
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Miracast na eni lowend lumiji.