Nokia windows phones

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.268
7.049
113
Sami vlki kurci
wink-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik titov pravi:
People/Groups
Potem poimenuješ, dodaš člane in pinnaš na start zaslon.

Kako pa spraviš "Skupna raba interneta" na glavni zaslon? Verjetno nikakor?

A obstaja način, da se pri "telefonu" s klikom na iskanje takoj išče vse kontakte in ne le zgodovine? Sicer za klicanje uporabljam RapDialer, ampak me je nekaj letih uporabljanja BB očitno minilo T9 iskanje in bi raje iskal uporabnike preko klasičnega iskanja. Zdaj je potrebno klikniti trikrat, da lahko začneš iskati
wink-1.gif
.

Jernej

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
People/Groups
Potem poimenuješ, dodaš člane in pinnaš na start zaslon.

Kako pa spraviš "Skupna raba interneta" na glavni zaslon? Verjetno nikakor?

A obstaja način, da se pri "telefonu" s klikom na iskanje takoj išče vse kontakte in ne le zgodovine? Sicer za klicanje uporabljam RapDialer, ampak me je nekaj letih uporabljanja BB očitno minilo T9 iskanje in bi raje iskal uporabnike preko klasičnega iskanja. Zdaj je potrebno klikniti trikrat, da lahko začneš iskati
wink-1.gif
.

Jernej

Probaj z Unify
http://www.windowsphone.com/en...f7-3205eba6f5e2

Išče vse po celem telefonu in še netu....

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Skupna raba interneta je verjetno "internet sharing"? Ja v 8.1 ga lahko dodaš kot toggle gumb v obvestilni center, v 8.0 pa ne vem, če lahko narediš bližnjico.

Za iskanje te pa ne razumem najbolj, ampak vseeno poglej v RapDialer nastavitve, lahko menjaš tipkovnico, išče pa tako ali tako po celem imenilku.

Drugače pa v 8.1 ti search (ne vem ali mora biti Cortana vključena ali ne) hitro išče po kontaktih.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.268
7.049
113
Prva težava s wp 8.1 ... med klicem sem dobil drug klic, in se nisem mogel javit na njega (neodziven touch). Posledično mi je crknil touchscreen in moral sem resetirat telefon.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Skupna raba interneta je verjetno "internet sharing"? Ja v 8.1 ga lahko dodaš kot toggle gumb v obvestilni center, v 8.0 pa ne vem, če lahko narediš bližnjico.

Za iskanje te pa ne razumem najbolj, ampak vseeno poglej v RapDialer nastavitve, lahko menjaš tipkovnico, išče pa tako ali tako po celem imenilku.

Drugače pa v 8.1 ti search (ne vem ali mora biti Cortana vključena ali ne) hitro išče po kontaktih.

Saj imam 8.1... Pač to, kar lahko sproti nalagam... Grem gledat, če se to da narediti. Kdaj bo pa swype tipkovnica?

Aja, a se Nokio da prepričati, da bi ob prejetem (zgrešenem) klicu, SMSu ali emailu nekje utripala majhna rdeča lučka
smile-1.gif
? Ali pa da bi to bilo na zaslonu nekaj časa.

Jernej

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Swaype je samo za angleščino trenutno. Nokie imajo (sicer ne vse) glance zaslon za opozorila.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Swaype je samo za angleščino trenutno. Nokie imajo (sicer ne vse) glance zaslon za opozorila.

Se pravi bi na 820ki z 8.1 (develop preview) moralo to delati? Meni pa kaže samo uro in šele ko dvakrat potapkam, vidim tudi klice in sporočila?

Jernej

tobacco

Pripravnik
3. okt 2007
118
11
18
Pri meni dela DP 8.1. Sicer imam L925. Moraš si najprej pri Glance nastaviti kaj ti naj prikazuje na zalonu in tudi pri Lock screen. Če kaj pomaga jaz imam nastavljeno na Peek in spodaj pod tem je nastavitev za zadeve, ki se ti naj prikazujejo. Probaj tako, če še nisi. lp

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik tobacco pravi:
Pri meni dela DP 8.1. Sicer imam L925. Moraš si najprej pri Glance nastaviti kaj ti naj prikazuje na zalonu in tudi pri Lock screen. Če kaj pomaga jaz imam nastavljeno na Peek in spodaj pod tem je nastavitev za zadeve, ki se ti naj prikazujejo. Probaj tako, če še nisi. lp

Ne bos verjel, dal sem na anglescino, pojavil se je nov update in dejansko dela 😃

Jernej

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem danes dobil belo 925, da vidimo...

Upam, da bo znal kontakte uvozit

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, to pa je windows telefon, z veseljem se posodablja
smile-1.gif

No, zdaj še zadnji update pa bo, dobro da sem zasledil, da moraš biti developer za 8.1

Sicer pa zadeva ni šla gladko.

Google account mi je vtrajno zavračal, dokler nisem na pcju povedal, da sem to jaz. To je kar neprijetna zadeva.
V 8.1 ga je tudi po prvem zagonu zavrnil, vendar ponudil potem avtentikacijo.

Stiki so mislimd a vsi prenešeni, drugo pa bo treba namestiti.

Ker sem dodal facebook račun, je nametal nesnago med stike. Bo treba met ločen program, kot na androidu.

Drugo pa še težko rečem.