Nokia windows phones

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Upam, da bo fotkič na 925 na nivoju, ker ostalo me ne moti, saj je "isto", kot smo ugotovili.

Že na 920 je fotič odličen. na 925 je pa mislim, da še en dodaten element leč kateri naj bi še malenkost pripomogel k še boljši kvaliteti.
Men je pri teh Nokijah fantastičen kot zajema. Naprimer pri Samsungih (S4, S5, Note 3) je kot zajemanja izredno ozek in tako mnogo fotk v notrajnosti odpade. Sem pa pred parimi tedni malce testiral 1520, katera ima 20MP fotkič z enakim senzorjem kot ga bo imela 930...res fantastična zadeva. Se Note 3 skrije na vsakem vogalu kar se fotkanja tiče
smile-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Jah 920 in 925 sicer imeta kvaliteten senzor in stabilizator, za kar sta v testih tudi zablestele proti konkurenci. Velikost senzorja pa ni nič večja in torej vseeno le ni na nivoju kompaktnih fotičev, kjer sta Lumia 1520 in 930, ki imata velikost senzorja kompaktnih fotičev(oziroma nekaj malega % manjšo, če smo natančni). Medtem ko Lumia 1020 je pa pač že višje od kompaktnežev, natančneje za faktor dva večji senzor, som za kaj takega pač dobiš izboklino.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.267
7.049
113
Še vedno mi ne da mira ta dc-18 baterija...me pa moti ta podatek: Delovna temperatura: Od -5 do +45 C .

So mogoče ti podatki malce zadržano napisani in bi baterija morala delovati b.p., če v pogojih deluje tudi telefon, ali je čist možno, da odpove v vročini oz mrazu? Namreč pozimi in poleti komot preseže človek te temperature...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dej si raje nokia lumia 930 vzem, poglej si lastnosti, pa boš videl zakaj. Res da je 5 inčna, ceno ne izpostavljaj.
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Zadnje par dni sem opazil, da se lumia 1520 sama prižge, ko jo ugasnem in priklopim za polnjenje na 230V. Res pa, da je bilo kar nekaj aplikacij za upgrade, saj tako je pokazalo v Trgovina. To se na novi testni lumi-ji 930 ne dogaja.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nisem opazil neke velike razlike, res pa da mi je lepše na 1520 (zaradi velikosti 6 inčen), kot sem gledal imata oba isto vse. Lumia 930 bi lahko imela malo boljšo baterijo, pa bi bil med najtaboljšimi telefoni,

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Darjan, tisto območje delovne temperature se bistveno ne razlikuje od večine telefonov in druge prenosne elektronike. Kar poglej v navodila tvojega telefona, kaj tam piše glede delovne temperature. DC-18 je pač baterija in baterije so dokaj občutljive na ekstremne temperature, če si kdaj vzel fotoaparat ali pa telefon na smučanje, si najbrž opazil, da je baterija zdržala veliko manj kot na sobni temperaturi. Tako da ne skrbet glede tega
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.267
7.049
113
Ok sem nabavil tole
smile-1.gif
deluje kr ok, 620 mi napolni skoraj tako hitro, kot original charger, torej je sprejemljivo... ker bom uporabljal zadevico bolj redko (kakšni izleti...) me zanima ali je bolje v času neuporabe imeti napolnjenega ali praznega, ali je vseeno ker glede na redko uporabo se nima veze s tem obremenjevat?

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi to je pomembno, ampak najbrž winsi ne žrejo tako kot androidova jajca, kitkat.

Do reseta nisem vedel, kaj žre baterijo

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Zadnje par dni sem opazil, da se lumia 1520 sama prižge, ko jo ugasnem in priklopim za polnjenje na 230V. Res pa, da je bilo kar nekaj aplikacij za upgrade, saj tako je pokazalo v Trgovina. To se na novi testni lumi-ji 930 ne dogaja.

Gledam tole 930, da bi jo naročil kje v tujini. Imaš kakršnekoli informacije kdaj bo tole dobavljivo pri nas in koliko bo cca. MPC?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.267
7.049
113
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:

Gledam tole 930, da bi jo naročil kje v tujini. Imaš kakršnekoli informacije kdaj bo tole dobavljivo pri nas in koliko bo cca. MPC?

Septembra je bilo rečeno, pa še to dvomim.