Nokia windows phones

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
A še komu na WP 8.1 zajebava zgodovina klicev in hitro klicanje? Zgodovine mi sploh ne odpre, hitro klicanje pa je brez slikic. Verjetno bo potreben soft reset ane?

Edit: Bedna fora... v ozadju je bla aplikacija odprta in ko sem jo "drugič" odprl jo je šteknilo.

Nazadnje urejeno:

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Wp 8.1 sicer deluje zelo tekoce in zanesljivo, ima pa zaradi razvijalske razlicice se kaksen bug, ki bodo ob uradnem lansiranju sistema po vsej verjetnosti odpravljeni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik retro pravi:
Model Lumie 920 je še vedno eden izmed boljših v seriji Lumij seveda so novejši vsak po svoje boljši in izstopajoči pa vendarle se bom v prihodnje odločil za model 930 enostavno bo zadovoljil moje potrebe.

Morda pa ubodem 925 preko Telemacha

I

Izbrisan uporabnik #488

Majo ceno okoli 300 eur na bon pa je verjetno to kar ok.

Ker android je ogabna zadeva. Sem moral Nexus7 tovarniško ponastavit, da spet nekako normalno dela. Prej je žrlo baterijo ko raketa, sesuvalo brez razloga, imel pa preko 80% prostega placa, brez neke nesnage v ozadju.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, saj to sem bral nek test met icon in ne vem katerim. Na vseh je "vse" enako in je bila pripomba, da bi morali delati na neki različnosti pri dražjih modelih.

Mislim, da ima 925 zelo soliden fotoaparat, tako da bom to vzel. Pa telemach Mob10 mam dovolj. Pač slabo omrežje.

Ne bi smel menjat Nokie...
smile-1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
Seveda nebi :p Nokia je razliko med 920 in 925 opisala takole :

"Nokia choosing to make the Lumia 925 now with aluminum may raise a few eyebrows. First, we should point out that Nokia doesn’t consider this to be “the next 920” but rather, as Kevin Shields says “another expression of it”. While the Lumia 920 came in some bold, bright colors, the Lumia 925 is “less audacious, more subtle, engaging”. "

Ti, ki imaš rad navigacijo, boš lahko stestiral HERE Maps in HERE Drive+ . Zemljevide si lahko naložiš direkt na telefon.

I

Izbrisan uporabnik #488

To je "Garmin", tako da ni posebnega
smile-1.gif

Vsekakor pa dobrodošlo, ker gre za kvalitetne zemljevide Here/exNavteq in brezplačen program, offline seveda, kar je pohvalno in koristno.

Skratka zemljevide poznam, ne pa še programa.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako kot mora biti, ne da je polno navlake, ki moti "delo"
smile-1.gif

930, ki me sicer mika zaradi 20mio pix pa bo verjetno predrag na začetku.

I

Izbrisan uporabnik #488

Upam, da bo fotkič na 925 na nivoju, ker ostalo me ne moti, saj je "isto", kot smo ugotovili.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Težava "garmina" na nokii je da ko daš krajša pot, te res po vseh takih cestah pelje, ki so v bistvu kolovozi
smile-1.gif

Default moraš vedno vse pustiti pa vmesne točke...
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

No, to pa ne vem
smile-1.gif
jo moram pred dobit, najbrž pa se jih da kako naložit ali?

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Kolikor sem gledal ne

Če je kaj bolj kompleksnega si pot pripraviš na Here.net, ki podpira vmesene točke. Drugače je pa pametno izključiti navigacijo po makadamskih cestah.