Nokia windows phones

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.264
7.049
113
Heh, brez zamere, ampak tole je meni bruh videt
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

No, objektivno gledano, je precej bolj pregledno kot tista barvna salata na wp
smile-1.gif

Saj tudi na androidu je treba zadeve urediti.

Jaz imam rad clean, stock izgled.

Da se, to je važno. Še lepše bi bilo, če bi WP imel uradno možnost z ikonicami, drug UI. morda pa tudi je.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.264
7.049
113
Ne, ni je, ker point WPja so ravno kvadratki, ki so "živi", da se spreminja njihova vsebina. Ali te ta funkcionalnost ne moti, moti te zgolj to, da so kvadratki in ne "krogeci" ali kake druge oblike?

Meni je recimo ravno to boljše (torej kvadrat), ker potem dobiš max informacije brez da je med krogeci "na metre" neizkoriščenega prostra, ki je tam zgolj zato, da se vidi slika v ozadju
wink-1.gif

Če pa te moti to, da so kvadratki "živi" pa se pomoje da za vsakega izklopit, in potem je zgolj kvadrat...brez spreminjanja vsebine, no...to verjetno naredijo tisti skini

I

Izbrisan uporabnik #488

To da so živi pomeni, da nonstop nekaj šlatajo po netu in se sinhronizirajo?

Ker isto je blo na pcju, vreme, trgovina itd. samo da je nekaj drsal v ozadju.

Mene moti, da pije podatke iz omrežja in troši energijo
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.264
7.049
113
Heh, dobra
wink-1.gif

Live pomeni to ja, da se spreminja vsebina. recimo za SMS/mail ikonca se spreminja, ko imaš kaj neprebranega. Ali pa foto app, vedno druga fotka, da ti malo popestri dan. Drugače pa jaz uporabljam samo za te namene, ki sem naštel, drugo imam vse na off, ker bi me motilo, če bi nonstop nekaj spreminjalo. Medtem ko drug folk pa čisto navdušen, da se jim vedno nekaj dogaja.

Bolj kot ne imam torej mrtve gumbe, so pa mi všeč, da so kvadratki, da je prostor poln.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To da so živi pomeni, da nonstop nekaj šlatajo po netu in se sinhronizirajo?

Ker isto je blo na pcju, vreme, trgovina itd. samo da je nekaj drsal v ozadju.

Mene moti, da pije podatke iz omrežja in troši energijo
smile-1.gif

Live ploščica samo pomeni, da se spreminja, ni nujno, da ti kaj šlata po netu... Recimo ti samo prikazuje slikce, ki jih imaš na telefonu. Šlatanje po netu pa normalno onemogočiš appom.

Ploščice so pa dejstvo, ne moreš menjati GUIja za nekaj takega kot je na androidu. So pa ploščice povsem prilagodljive, velikost, pozicija, spreminjanje (pač dinamične live ali statične), barve (zdaj v 8.1 lahko daš sliko v ozadje in postanejo ploščice prosojne in je tak lep efekt). Lahko pa appe daš tudi v mape na Nokiah in Samsungih, v glavnem start screen imaš urejen kot sam želiš.

Nazadnje urejeno:

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Se strinjam, ploščice so zakon.

zmaga.gif

Čeprav sem prvi dan uporabe že gruntal kako bom šel nazaj na android, ampak zdaj pa ni variante
ne-ne-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.264
7.049
113
Da boš lušte delal, a?

Ampak...ne bo poceni :/

Unlocked Mobiles has become the first to offer a price for the Nokia Lumia 930, having started taking pre-orders for the phone at £524.95.

Nokia has yet to confirm official availability details, but has said that the Lumia 930 will fetch around $599 when it goes on sale.

I

Izbrisan uporabnik #488

Fora je, da če hočem še fotoaparat nadomestit, pol kakšnih 400 eur ne bi bilo prehudo dat...

1020 mi nekak ne sede tista izboklina, sicer bi bil knaler

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Fora je, da če hočem še fotoaparat nadomestit, pol kakšnih 400 eur ne bi bilo prehudo dat...

1020 mi nekak ne sede tista izboklina, sicer bi bil knaler

Se mi zdi, da pri nas bo kr 600€ vsaj prvega pol leta. (930)

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Itak, da je lahko.
cool-1.gif

Cool. A IE, Bing search in ms account lahko tudi skenslam. googlove appe gor dam? Pa iTunes bi mel gor. Pa podporo za chromecast. Chipolo , ... , [insert random kikstarter project here].

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Itak, da je lahko.
cool-1.gif

Cool. A IE, Bing search in ms account lahko tudi skenslam. googlove appe gor dam? Pa iTunes bi mel gor. Pa podporo za chromecast. Chipolo , ... , [insert random kikstarter project here].

Mislim da ti lahko tvoj "problem" rešiš le tako . Pick one.