Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Lumia bo približno v mesecu septembru prišla na slovenski trg.

10.gif

Znači ništa al pa 1520
smile-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Zelo enostavno - ce potrebujes dalec najboljso kamero med telefoni vzemi 1020, slike res v nulo.
Ce ti odgovarja nekoliko vecji telefon in ne nosis ozkih hlac je 1520 vrhunski model, tudi z zelo dobro kamero,20 mp, preglednim ekranom, dobre strojne specifikacije, sam imam to.
Ce pa bi zelel dober kompromis pa pocakaj se 1 mesec do prihoda Lumia 930.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja to bi bilo tudi ok. Treba se rešit androida...

Baterija 18 dni standby ? :) zanimiv take 930... bomo videli

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.264
7.049
113
Android so jajca, itak...

Edino če imaš koga v ameriki, lumia icon je tam že na voljo, samo nisrm siguren če dela b.p. pri nas...

I

Izbrisan uporabnik #488

Moral bi nokio še obdržat in ne menjat za androida :)

Zdaj bo to itak microsoft? Kaj z googlke accountom dela normalno al moraš kakšen windows account nabavit na silo?

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Vprašanje: a te nove nokie (520, 720, 925) imajo wifi hotspot? Je to odvisno od trga oz ponudnika?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Moral bi nokio še obdržat in ne menjat za androida :)

Zdaj bo to itak microsoft? Kaj z googlke accountom dela normalno al moraš kakšen windows account nabavit na silo?

Rabiš MS account za dostop do trgovine, backupiranje,... Ostalo, (mail, koledarji) pa seveda deluje Googlov račun.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem malo čekiral ja in sem navdušen, da najslabši googlov izdelek ne deluje :) google+ namreč. Picasa pa špila. Nek ms account pa itak že mam iz pcja,ko sem ga po pomoti naredil z win 8.1

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Po en teden skupaj sem posamično uporabljal Note 3, Lumio 1020 in 1520...1020 te res hitro razvadi s kakovostjo slike. 1520 ne zaostaja tako veliko. note 3 je pa crap. Izredno slabe fotografije v prostoru in po parih dneh so se že začele tipične andorid zajebavanja (neki bedni glitchi katere na WP hitro pozabiš, da so obstajali). Skrata 1520 je top ampak malce prevelika za uporabo. Sicer narejena res vrhunsko..1020 je pa že malce out of date (predvsem zaradi zaslona) predvsem ker je 930 pred vrati. Mislim, da je vredno počakati.

I

Izbrisan uporabnik #488

Torej 930 počakati... upajmo, da bo v tujini znosna cena.

Domnevam, da se da namizje prilagoditi=počistiti, ker to je del, ki mi ni všeč na windowsih, isto na pcju.

Sem pa že videl pred leti na enem Samsungu (Omnia al kaj) windowse, so že takrat nekako tako izgledali. Je pa zadeva lepo špilala.

I

Izbrisan uporabnik #488

Da ni tako nepregledno, da se počistijo, sem videl, da so možni skini, da zgleda lepše.

windows-phone-81.jpg

To zgleda kot nek oglasnik, reklame. S kakim drugim skinom lahko skineš kvadratke in imaš normalne ikone ter ozadje, je tak ne?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.264
7.049
113
Ne, kvadratki so vedno, to je "zaščitni" znak windows phone-a, sicer ne vem, kako je s tistim appom, ki si ga našel, kao mimika android skina, ampak v osnovi so kvadratki.

Meni so všečni, iphone UI mi je čisto krneke, za primerjavo
smile-1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
WP so kvadratki, ki jih lahko imaš v treh velikostih. Klasičnih ikon ala android ali iOs tukaj ni. Ti kvadratki so v bistvu bližnjice, ki so žive (prikazujejo informacije). Ko potegneš levo imaš seznam aplikacij. Klikneš na app držiš in potem daš na začetni meni - dobiš kvadratek...

Nazadnje urejeno: