Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
kako hudiča v WP8.1 prestavim iz slovenščina na angleščino. sam jezik telefona. V nastavitvah pod Jezik, imam oba jezika ampak nimam kaj drugega za izbirati. Skratka res mi ni jasno kako spremenim jezik telefona. Slovenščine nisem vajen v tehniki.
Pa si ziher, da ne gledaš jezik tipkovnice in gledaš jezik vmesnika?
Namreč lahko imaš na angleškem vmesniku in s slovensko tipkovnico. Nastavitvi sta ena pod drugo, tretja je pa še regija.
Torej:
1. tipkovnica
2. jezik
3. regija
Vibrira ves čas zvonenja, če imaš vklopljeno.
+ prednost WP8.1 je pri vibri ta, da enostavno vibro izklapljaš in vklapljaš s hitrega menuja, ki se prikaže ob kliku za tipke glasnosti.
SEm gledal točno to nastavitev, pa je bila prva angleščina. No kakorkoli, sem uspel. Sem nastavil kot prvo slovenščino, in reetiral..potem pa zopet angleščino in resetiral in je prijelo.
Jaz mam 720 pol leta in ti jo lahko samo priporočim! Velik plus je baterija, ki mi zdrži tudi po 4 dni (GPS in wifi vedno vklopljena, data po potrebi). Update na 8.1 tudi deluje normalno.
Počakaj malo na kak pameten midrange telefon normalne velikosti, ta dva sta oba nišna izdelka, phablet in pa cameraphone. Ima pa tavelka po testih top baterijo, če ti to veliko pomeni.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.