Nokia Lumia 1020

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ja to bi moralo delati brez problema... Mogoče je problem v poimenovanju datoteke? Preimenuj jo v nekaj preprostega...

Sicer pa poskusi uporabiti kar tisto sinhronizacijsko aplikacijo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.589
2.397
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
- Imam blutooth avtotelefon, na stari Nokiji symbian, sem lahko marsikaj nastavil, tu se ne da nič, je pa zanimivo, da v osebno vozilo BMW, ki ima serijsko vgrajen ta sistem, da ko jih upariš se zadeva poveže, izmenja imeni, vendar kličeš , da deluje samo v cca 30% primerov, ostalo, ko pokličeš je tišina, ne moreš v avtu prekiniti, zdi se, kot, da se ta BT povezava nekaj usuje ali pa da ni povsem kompatibilna, z staro Nokio je to v 99, 95 % delovalo vse BP , kaka ideja , kdo uporablja kak drug GSM z W8 z kakim BMW jem, bi rabil kak dodaten program , aplikacijo ??? Kaka ideja.

Očitno je to problem BMW-ja. Meni na Toyoti dela BP.
Konec novembra pride posodobitev za BT. Upam, da bodo dodali PAN in DUN protocol za povezovanje.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ja to bi moralo delati brez problema... Mogoče je problem v poimenovanju datoteke? Preimenuj jo v nekaj preprostega...

Sicer pa poskusi uporabiti kar tisto sinhronizacijsko aplikacijo.
Je šlo s to aplikacijo ja ... samo je tako smotano nareto ... sem datoteke v mp3ju prenesel pod ringtones, tam pa mi v tej aplikaciji ni nič našlo, pa isto tudi v telefonu ne ... sem na računalniku napisal naslov ene pesmi, ki je že avtomatsko bila naložena v tej aplikaciji, pa sem našel mapo "Sample Music" v Mojih dokumentih pod "Music". Tja notri prenesem pesmi, pa si jih lahko dodajam na ringtones ali pa pod predvajalnik.
wink-1.gif
Zakomplicirano, ali kar lepo pregledna aplikacija.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Mogoče kdo ve kaj pomeni tista ikona čisto gori med ikonama za baterijo in wi-fi? Take tri valovite črtice ...
Vrag se mi je nekak vklopil, zaj pa ne vem to izklopiti ... celo noč mi je baterijo skoro čisto izpraznilo ...

wpss201310150003.png

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
- Imam blutooth avtotelefon, na stari Nokiji symbian, sem lahko marsikaj nastavil, tu se ne da nič, je pa zanimivo, da v osebno vozilo BMW, ki ima serijsko vgrajen ta sistem, da ko jih upariš se zadeva poveže, izmenja imeni, vendar kličeš , da deluje samo v cca 30% primerov, ostalo, ko pokličeš je tišina, ne moreš v avtu prekiniti, zdi se, kot, da se ta BT povezava nekaj usuje ali pa da ni povsem kompatibilna, z staro Nokio je to v 99, 95 % delovalo vse BP , kaka ideja , kdo uporablja kak drug GSM z W8 z kakim BMW jem, bi rabil kak dodaten program , aplikacijo ??? Kaka ideja.

Očitno je to problem BMW-ja. Meni na Toyoti dela BP.
Konec novembra pride posodobitev za BT. Upam, da bodo dodali PAN in DUN protocol za povezovanje.

Problem BMW ja tudi ni, saj z Symbian telefonom letnik 2009 deluje zadeva v nulo, tudi BMW ni novejšega softvera, zgleda, da prihaja do nekih napak med BT protokoli, ker se zgodi, da klic in vse poteka BP v 25 % primerov v 75% pa se vse skupaj obesi ne moreš ne prekiniti veze ne nič ..........
tongue-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
damn...a je to možno...?? Sem bil že tik predtem, da si podaljšam aneks, pa vidim, da w windows store ni nobene OBD aplikacije, še manj pa torque...faknšit

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Katero aplikacijo uporabiti, da Lumnio 1020 uporabiš, kot modem, za deskanje po netu z notesnikom, kar sem prej počel z starim telefonom preko Nokie Suita, Windows Phone aplikacija pa tega dela, modema nima ???

Zanima me še, kako na tem aparatu videti, kaj vse, katere aplikacije so aktivne, da se zaprejo.....

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ne rabis aplikacije. Vgrajena Internet sharing, ki je v settings dela dobro.

Drzis tipko v levo nekaj sekund.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Ja sem našel, na 3G vleče 12 mega
smile-1.gif

Kaj pa drugi del vprašanja odprte aplikacije kako pregledati, zapreti ... se same kaj zapirajo ?

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
zapre se, ce jo zapustis s pritiskom na puscico levo pod zaslonom.

Ce jo zapustis s pritiskom na windows tipko, ostanejo odprte. Katere so odprte vidis, ce drzis tipko levo.