Citat:
Uporabnik matofill pravi:
- Imam blutooth avtotelefon, na stari Nokiji symbian, sem lahko marsikaj nastavil, tu se ne da nič, je pa zanimivo, da v osebno vozilo BMW, ki ima serijsko vgrajen ta sistem, da ko jih upariš se zadeva poveže, izmenja imeni, vendar kličeš , da deluje samo v cca 30% primerov, ostalo, ko pokličeš je tišina, ne moreš v avtu prekiniti, zdi se, kot, da se ta BT povezava nekaj usuje ali pa da ni povsem kompatibilna, z staro Nokio je to v 99, 95 % delovalo vse BP , kaka ideja , kdo uporablja kak drug GSM z W8 z kakim BMW jem, bi rabil kak dodaten program , aplikacijo ??? Kaka ideja.
Je šlo s to aplikacijo ja ... samo je tako smotano nareto ... sem datoteke v mp3ju prenesel pod ringtones, tam pa mi v tej aplikaciji ni nič našlo, pa isto tudi v telefonu ne ... sem na računalniku napisal naslov ene pesmi, ki je že avtomatsko bila naložena v tej aplikaciji, pa sem našel mapo "Sample Music" v Mojih dokumentih pod "Music". Tja notri prenesem pesmi, pa si jih lahko dodajam na ringtones ali pa pod predvajalnik.Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ja to bi moralo delati brez problema... Mogoče je problem v poimenovanju datoteke? Preimenuj jo v nekaj preprostega...
Sicer pa poskusi uporabiti kar tisto sinhronizacijsko aplikacijo.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
- Imam blutooth avtotelefon, na stari Nokiji symbian, sem lahko marsikaj nastavil, tu se ne da nič, je pa zanimivo, da v osebno vozilo BMW, ki ima serijsko vgrajen ta sistem, da ko jih upariš se zadeva poveže, izmenja imeni, vendar kličeš , da deluje samo v cca 30% primerov, ostalo, ko pokličeš je tišina, ne moreš v avtu prekiniti, zdi se, kot, da se ta BT povezava nekaj usuje ali pa da ni povsem kompatibilna, z staro Nokio je to v 99, 95 % delovalo vse BP , kaka ideja , kdo uporablja kak drug GSM z W8 z kakim BMW jem, bi rabil kak dodaten program , aplikacijo ??? Kaka ideja.
Očitno je to problem BMW-ja. Meni na Toyoti dela BP.
Konec novembra pride posodobitev za BT. Upam, da bodo dodali PAN in DUN protocol za povezovanje.