Nokia Lumia 1020

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Mislim, da boš moral kar na servis. Že to da moraš imeti zvok na ful ni ok. Nokia je znana po dobrem in močnem zvoku.

A če daš namesto predpone + dve nuli, je kaj drugače?

Sry, odgovarjal sem lukki

Nazadnje urejeno:

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Je že kdo kako pogruntal oz. našel kakšno odlično aplikacijo za fotografije in smsje? To bi mogel nekako zakleniti dol. Čisto vse aplikacije ki so za slike ... označiš tiste, ki bi jih rad skril ali zaklenil .. potrdiš, greš na galerijo, pa je spet vse isto ... nič zaklenjenega ali skritega ...

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Ve kdo, kako pri pm slikati, da ne bo okoli zamegljeno, center slike pa normalen?

Kar koli slikam, se samo na sredini vidi čista slika, okoli pa je včasih tako zamegljeno, da ne moreš včasih niti prav prebrati kaj piše, če slikam kakšen članek v kakšni reviji, na primer:

Ena taka slika

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
uporabljaš Nokia Camera, ali vgrajeno Kamero?
pri eni izmed teh kamer se izklopi ostrenje na obraze. Enkrat sem imel podobne slike še pri prejšnjem telefonu in je rešilo težavo..

Drugače, daj še kamero vse na auto in na privzete nastavitve.

Če ne pomaga potem je le še soft / hard reset...

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Nokia Camera uporabljam. Sicer mi to že dela od samega začetka. Nimam pojma zakaj to dela. Vse slike so na sredini čiste, potem pa bolj gre proti robu, bolj je zamegljena slika.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
si probal z vgrajeno kamera aplikacijo?
če je tam isto, potem jo morda reši hard reset ali servis... druge ni na žalost..

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Kakšen hard reset? Tovarniške ponastavitve? ... Sem probal, z vsemi kamerami, samo je isti drek.

sandichamp

Fizikalc
10. avg 2007
479
30
28
Kupujem ta telefon in me zanima kje se ga dobi najceneje. Našel sem ga tu simplyelectronics ampak sem bral komentarje kupcev, in ga nebi naročil tukaj. Ali kdo pozna sigurno in poceni trgovino?

LP Sandi