Nokia Lumia 1020

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Po mojih izkušnjah je. Problem je mogoče zato, ker ti backup dela po najboljši kvaliteti od tiste točke dalje, tako da stare slike bodo še vedno zmanjšane, nove pa bodo enake. Me pa res zanima, kdo bi sploh rad imel backup, kjer ti zamegli sliko. Čudna privzeta nastavitev...

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Je že kdo probal aplikacijo TeamViewer? Meni je svetovna aplikacija. Samo ne vem če je preko telefona brezplačna? Ker na pcju je plačljiva, pa draga kot sam satan.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Plačljiva? Za privat oz nekomercialno uporabo je free, vsaj za PC in Android app.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Super, torej ga lahko vsi uporabljamp bp. Le kje je @EmptyHead našel plačljivo verzijo ?

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Za telefon je free .. samo za računalnik pravim ... 30 dni, pa adijo ... Sicer sem si že tako potegnil dol piratsko verzijo, tak da ni panike.
wink-1.gif

lukki

Zelenc'
14. mar 2014
7
0
1
Zdravo! Sem nov med vami z novo rumeno nokio lumia 1020. Namreč me zanima če bi mi lahko kdo od vas zaupal "product code" od rumene nokie lumie 1020. Saj sem jo namreč kupil v avstraliji in imam drugačen "software". Sedaj ko pa hočem "flash" narediti na slovensko verzijo na tej nokiji bi potreboval ta "product code", brez tega ne gre. Hvala, lp

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Zakaj bi pa zamenjal software, kaj želiš s tem doseči? Vse več ali manj pomembne zadeve (jezik, regijske nastavitve, država trgovine) lahko prilagodiš v nastavitvah, neodvisno od regije software-a.

lukki

Zelenc'
14. mar 2014
7
0
1
To da imam normalno posodobitve. Ne pa da moram gledati za vsako aplikacijo posebaj kdaj pride update. Potem imam probleme z sms-i če imam v imeniku shranjeno številko +386... mi v sms normalno napiše kdo mi je poslal sms ampak če me kliče mi pa izpiše njegovo telefonsko številko, potem nekako se mi zdi da ko me nekdo kliče je zvočnik zelo potiho je to možno kako zvišati razen tega da imaš glasnost 10/10. Uglavnem veliko problemov
jezen.gif

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Si probal narediti hard reset? Ker to, kar ti opisuješ, ni posledica tega, da uporabljaš avstrijsko verzijo software-a v Sloveniji. Če hard reset ne reši teh težav, nesi telefon na servis, še posebej glede zvočnika. Glede telefonskih številk pa poskrbi, da imaš vse vnešene v formatu +38640123456 in da se vnosi ne podvajajo, se pravi vsaka številka mora biti pripisana samo eni vizitki.

lukki

Zelenc'
14. mar 2014
7
0
1
Ja hard reset je bila prva stvar, ki sem jo naredil. Uporabljam avstralsko verzijo, ne avstrijsko.
Za enkrat še ne mislim nesti na servis saj nimam garancije. Ja saj zadnjič sem si vzel 1uro časa, da sem vse vizitke spremenil v +386...ampak samo zato, da mi sedaj v smsih piše kdo mi je pisal, ampak ko me ta ista številka kliče mi izpiše telefonsko številko ne imena. Če pa imam kontakt normalno shranjeno brez +386... mi pa v smsih ne piše kdo mi je poslal ampak ko me kliče mi izipše njegovo ime.
bonk.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik lukki pravi:
Izklopljeno že zdavnaj, res nevem kaj je to zdej -.-"

Nokia
evil.gif

Sicer se pa tudi pri drugih OS pojavljajo čisto nelogične zadeve - včasih na enem telefonu dela tako, na drugem drugače
sprasujem se.gif

To da je telefon kupljen v Avstraliji ne bi smelo imeti vpliva na prikazovanje klicev, SMS problemi, etc. Če bi šlo za probleme s frekvencami bi še razumel ....