Citat:
Uporabnik matofill pravi:
QI brezprekinitveno napajanje poročilo, ki sem ga obljubil. Zadeva zgleda easy na prvo žogo, no v glavnem na Deal extremu sem kupil QI polnilno ploščico z poštnino za 22 USD, ki je prišla v 6 tednih. Postavljam telefon gor nič od nič ...............
Raziskujem in ugotovim, da rabiš polnilni ovoj srajčko zelo lahko in je tudi hkrati zaščita telefona zadnjega dela in težje ti telefon pade z rok, ker ima na straneh rahle izbokline potem in ni več gladek na straneh.
No ker sem imel toliko težav sem šel kar na teleray v prodajo, kjer so sami uredu in uslužni prodajalci ...... In nataknemo ta ovoj CC-3066 in testiramo in z mojo ploščico ne polni ....... ????? Ko smo stestirali ene 5 njihovih telefonov je sicer moja plošča enega uspela polniti 4 pa ne ......
sem odprl že disput na Paypalu.
Ja, sicer na Telerayu niso imeli nič proti mojemu kitajskemu QI polnilcu, skratka nič v stilu, da bi moral biti original, samo čudili so se zakaj ne dela, ker naj bi bili po standardu, so pa povedali, da eni komaj polnejo, da moraš res zadeti pravo točko, eni njihovi Nokia DT-900 pa to res delajo celo na nekaj cm in tudi , kar čez ovitek telefona, če ga imamo. Torej te ploščice polnilci QI so eni "močnejši" eni pa zelo "švohceni" in če ni vse idealno sploh ne polnejo. No ovoj za 1020 stane slabih 28 eur, ta napajalna ploščica, ki sem jo potem tudi kupil pa dobrih 82 eur.
Torej pazite, kaj kupujete, očitno so tile kitajske QI ploščice, vredne res samo toliko, kot imajo ceno ( bolj malo) in tako ni nujno, da vam bo na koncu zadeva delovala.