Nokia E51

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Citat:
Uporabnik ant pravi:
Kaj pa pridobiš z novim softwarem razen tega, da ti potem podpisovanje certifikatov več ne deluje?

thx

Changeloga semizdi uradno ni zunaj (vsaj jaz ga ne najdem), so pa popravljeni razni hrošči (ki jih mogoče niti ne opaziš), sami meniji so malo hitrejši, pa dodali so podporo nekim web aplikacijam (že pozabil kako se jim reče).

klemn

Zelenc'
7. jan 2008
7
0
1
LP
js mam novo nokio e51, zaenkrat ne škripa.. tudi šuma ni čisto nič s slušalkami (to so namreč poročali v forumu) zrihtal sem si tudi možnost namestitve apilikacij , tem itd brez certifikata.. (tko da lohk updatate nč bat.. lohk tutorial zrihtam kuko narest) zanima pa me to: mobitel mam od simobila.. js sm na mobitelu.. rd bi ga odklenil... pa zdej v petek grem x-sim iskat oz. turbosim... ma gdo izkušnje s temu? a ma gdo še kakšno drugo idejo kako odklenit? sprobov sm že z menjavam ID-jev pa ni šlo

LP, klemn

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mene pa zanima kako bi nastavil glasnost zvonjenja za budilko??? trenutno je nastimano da raste, jest pa bi rad da pač skoz špila isto...

s53zo

Zelenc'
10. sep 2007
4
0
1
Bluetooth vprašanje. Ko se moja E51 poveže s prostoročno inštalacijo v Hondi Civic telefon enkrat na kratko zapiska. Ker je telefon že povezan z avtom to pomeni, da utiša radio in nastopi 10 sekund tišine. Pri prejšnjem aparatu (Nokia 6500c) sem lahko ta pisk izklopil. Pri E51 pa nikakor ne najdem kje. Pri vseh profilih imam "Warning tones" na off. Kakšna ideja, prosim???

s53zo

Zelenc'
10. sep 2007
4
0
1
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Mogoče zgubiš omrežje ? Ker takrat tudi zapiska...

Ne, ni to. Vse v bistvu deluje kot mora, le piska ki ga telefon izdavi ko se poveže preko BT se ne morem znebiti.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Aja, to se torej zgodi samo enkrat (takoj ko se sparita). Sem mislil da vsake toliko časa pač malo zapiska
grin1.gif

Ko se mi telefon poveže z računalnikom mi nič ne zapiska, zapiska edino ko vklopim bluetooth.

s53zo

Zelenc'
10. sep 2007
4
0
1
Tisto, ki je kot originalna dodatna oprema. Honda Civic 2006. Na levem sprednjem stebričku.

Matjaz1974, točno tako.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ej, jest sm pa zdej updateal software na e51, in vidim zdej da mi je vse nastavitve in menije in hitre gume nastavilo na default???!!! a so na nokii normalni?
A zdej naj vse še enkrat nastimavam? Pa ko bo naslednji update prišel, bom moral spet, al kaj??? Ker backup ne pokriva menija, pa hitrih gumbov. Pa zihr je tud melodije zmešal...

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ej, jest sm pa zdej updateal software na e51, in vidim zdej da mi je vse nastavitve in menije in hitre gume nastavilo na default???!!! a so na nokii normalni?
A zdej naj vse še enkrat nastimavam? Pa ko bo naslednji update prišel, bom moral spet, al kaj??? Ker backup ne pokriva menija, pa hitrih gumbov. Pa zihr je tud melodije zmešal...

Meni se to ni zgodilo. Preden sem updatal software sem naredil backup in ga kasneje spet naložil na telefon. Čisto vse nastavitve so ostale iste.

Si mogoče pri delanju backupa kaj spreminjal?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Naredi restore iz backupa na računalniku. Backup na kartici tudi meni ni v celoti povrnil vseh podatkov.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja... sej sm bil pameten, pa nisem naredil update. Sej mi je ostal od prejšnjega telefona, k sm ga naredil tik preden sem tega začel uporabljati.

Sam, a res pc suite naredi tud backup menija pa nastavitev zvonenj pa tega? ker jest sm skoz mislu da naredi sam imenik, koledar, bookmarks, pa še neki... bom naredil zdej celoten back up...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Oba backupa (torej tisti znotraj telefona na kartico in tisti v PC suite) naredita kompletni backup.
S tem da pač v PC suite lahko backupiraš še kartico.

Pri updejtanju firmwara vedno naredim obojni backup (nazadnje se je splačalo, saj tisti s kartice ni pravilno povrnil - očitno bug v novem firmwaru)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
zdej sm kupu se gps modul... Kako se kaj ta stvar obnese? A kdo uporablja to?

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
No, to z avtoištalacijo se tudi meni dogaja, vendar rešitve še nisem odkril. Imam pa parrota, tako da je problem res v telefonu. Pri e50 mi to ni delalo. Ima kdo rešitev?